Vinter vs. Sommar

God eftermiddag
 
Idag vaknade jag faktiskt väldigt utvilad och det beror kanske på att jag la mig ganska så tidigt igår eftersom jag var rätt så trött efter jobb. Sen har jag en känsla av att jag blir ganska så trött av vintern, det har aldrig riktigt varit min årstid även om det kanske är fint med all snön som ligger på hustaken och lyser upp. Jag tycker att om det nu ska komma någon snö så borde det komma precis innan julafton, och har det inte kommit innan nyår så behöver det inte komma alls.. Ja om man nu ska låta lite bitter :P. 
 
Förr har jag alltid sagt att jag gillar Sverige just eftersom man får alla fyra årstiderna (mer eller mindre såklart). Men de senaste åren så har jag faktiskt insett att jag nog egentligen föredrar sommarårstiden när man inte behöver lägga så mycket fokus på vad man ska klä sig i för att inte frysa.. Kanarieöarna har därför passat mig alldeles förtrffligt, även om det är aningen kyligare om kvällarna just nu. 
 
Sen å andra sidan så kan jag tycka att både vår och höst är ganska så mysiga på sitt sätt också. Men då ligger ju temperaturen ofta runt en 15 grader, vilket för att det inte är sådär överdrivet kallt ändå. 
 
Nåja, jag gläds i alla fall för alla er snö- och vinterälskare för det måste vara en liten dröm för er just nu när snön ligger så fint på träd och på hus! Passa på att njut av den så länge som ni kan och åk en massa pulka (det kanske jag själv också ska göra)!
 
 

Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Sommaren är nog bäst tycker jag ^^

Svar: Jag instämmer med dig :)!
Alice ♥

2016-01-19 @ 14:06:03
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0