Träna, träna, träna

Ja träningen de sista veckorna har gått sådär. Jag försöker tänka på vad jag äter, men det har inte gått så bra den senaste veckan. Antingen äter jag ingenting alls eller så trycker jag i mig hamburgare med pommes.. Not good. Efter beskedet i torsdags att jag skulle plugga i Halmstad har gjort att huvudet har snurrat runt så mycket att det nästan trillat av! Därför har jag inte haft ork med träningen alls, inte ens lite. Tja jag kanske har tränat 3 ggr denna veckan.. Men ändå!

Idag har halsen börjat värka lite smått.. Jag hoppas in i norden att det går över för jag tänker minsann INTE vara sjuk i Magaluf i år igen. Så roligt var det inte sist. Även om jag hittade världens bästa ontihalsen medicin. Ratiodol för er som ska dit, ett måste att ta med hem från resan!

Aja, det blev vila idag. Imorgon blir det nog en långrunda av något slag när jag lämnat av mina älskade husdjur hemma hos pappa. Jag har redan seperationsångest.. Inte kul. Men jag ska leva livet och njuta av allt därnere nu innan allvaret kör igång i slutet av augusti. Sjukt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0