Torsdag

Då var det snart helg igen, sjukt vad tiden går fort! Har precis städat undan det sista inför eftermiddagens pluggande med världens bästa gruppkamrater och lite private coressesion som avsslutas med tacokväll! Alldeles underbart! Känns som en bra torsdag!
 
Ska strax bege mig ut för att jogga och därefter ska jag försöka få ihop två nya corelåtar till nya passet som är halvt färdigt nu. Det känns uppskattat såhär långt så jag får hoppas att sista delarna blir lika bra! 
 
Det finns nu även planer för ett helt annat pass vi hade tänkt starta upp på STC. Vad det är får ni vänta ut och se men jag tror att det kan bli riktigt bra om vi kan jobba ihop ett bra pass! Yiiihaaa! 
 
Btw så har jag ännu mer träningsvärk efter klättringen idag.. Andra dagen är alltid värst, men så jävla värt det! Om ni aldrig testat att klättra tycker jag absolut att ni ska våga er på det för det är svinkul!
 
Aja, ska glutta runt på lite nya träningskläder nu. En av våra goa motionärer hade hittat dessa snygga träningsbyxor från Kappahl så jag kände att även min träningsgarderob behöver uppdateras! 
 
 
KappAhl online shop - Träningsbyxa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0