Mallorca here I come

Ja den där restaurangfesten jag skulle gå på, det sluta självkalrt med att jag jobbade där istället. Jag i ett nötskal så att säga, har svårt att säga nej till jobb och förösker tänka positivt, att det är ju faktiskt pengar. Fast idag känenr jag att jag är ganska sliten, få timmars sömn denna veckan, mycket jobbande och en förkylning som hänger över mig... Nej om inte KB ringer in mig till att jobba idag ska jag nog faktiskt bara ha en lugn och skön fredag. Den enda lediga helgdagen den här månaden, så jag antar att det bara är att njuta av sin ledighet.



I onsdags innan C&G mötte jag upp Christian för att käka en bit mat innan allt drog igång. Eller ja, jag snyltade på Chris vitlöksbröd och pommes medan Christian åt vad han nu åt... Minns det inte ens, så nu vet nii hur bra minne jag har. Hur som helst har jag nu garanterat jobb i sommar på Mallorca, Casa Blanca. Ska tydligen vara ett av de bättre ställena enligt Chris, så nu är jag snart Miss Bartender Mallorca =P. Under samma kväll lyckades Chris även övertala mig att följa med på Magaluf Reunionen den 30:e Januari. Jobb intervju å hela köret så nu is there no return. Jag drar snart till Mallorca, Yiiiiihaaaa!

Annars då? Ja en del jobb, och trött är jag som en gris. Försöker få in lite julstämning men ja, det går väl sådär typ, helt okej. Mysigt med alla julljus i alla fall!

Naaj om man skulle försöka vakna till liv lite!


Kommentarer
Postat av: Knutte

Ååååååh jag vill med till Mallorca :(

2009-12-04 @ 18:23:03
URL: http://knutte.blogg.se/
Postat av: Alice

Du får komma och hälsa på :D

2009-12-05 @ 22:05:04
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0