ZzzzZzzz

Usch idag är jag trött och hiimla slö! Fast gårdagen var lugn med god mat, smarrig paj och en ootroligt bra film, Shelter. En lite paranormal film men fy fasiken vad obehaglig den var! Supertips för er som gillar läskiga filmer!



John är nere och kör cross i Skanör idag och jag sitter hemma hos pappa! Ville så gärna se hur det var med Zeus som opererat bort en klo för några dagar sedan! Men det verkar bra, han är öm och det är helt helt projekt att gå ut med honom.. Men det läker nog snabbt hoppas vi på!

Hmm, ska käka lite här nere idag, sen vettetusan vad det blir, kanske tivolit på LImhamnsfältet? Vem vet, vi får väl la se!

Nej nu ska jag vara lite social!

Puss haj!

Smarrigt värre!

Då har man precis landat hemma hos John ensam... Haha nej det är inte så farligt, han bestämde sig för att fixa en ny soffa idag. Han började städa och kände att den soffan han ahde var ganska så äcklig, så in på blocket och hittade en skitsnygg svart skinnsoffa för bara 900 spänn! Ingenting, så nu är han och Wirre på g och spana in den och troligtvis hämta den. Så idag är det jag som blir hushållerska haha!

Vi ska göra en stark thaisoppa hade vi tänkt oss, fast allt blir ju på experiment men å andra sidan ahr man röd chili i så kan man väl knappast misslyckas med att få den stark.. Eller? Aja, vi testar! Till efterrätt ska vi göra blåbär och hallonpaj med vaniljsås, istället för all choklad och chips som vi trycker i oss :P Allt är ju hemmagjort så det kan ju inte bli bättre!

Hmm men allt blir så sent, men ja maten tänkte jag börjam ed runt halvsju så är den nog klar till en halvåtta, det ltåer väl bra? Tills des får jag väl spana runt på fb och kolla vad resterande delar av världen gör!

Adios!

Oh yeah!



Nyss gjort bästa träningspasset denna veckan, och det känns så fruktansvärt gött när man känner att det gått precis som det ska, till och med lite bättre! Nu blir det snart duschen, sen diska och sen iväg till Willys för att handla! Ska bli soppa och vitlöksbröd idag, smarrigt värre!

Hörs sen!

Peace out!

Rain

Min regndans fungerade tydligen tillslut! Underbara regn, det var verkligen dags för det nu! Fast extra mysigt är det när det bara öser ner och man sitter och lyssnar på smattrandet från balkongen eller på rutorna. Men nej jag ska verkligen inte klaga jag fick mitt regn tillslut!

Usch, de sista maskinerna tvätt har gått, nu ska det bara centrifugeras och torktumlas det som går och sen är jag klar med dagens tvätt. Himla skönt faktiskt, sen ska jag bara invänta pojken och sen blir det mat och filmmys!

Herregud vad Little Britain är roligt, fick hela boxen av John när han kom hem från Spanien, absolut bästa presenten någonsing! Jag älskar det haha! Nästan bud på att flytta till UK för deras otroliga humor ;P


Landet

Åter vid datorn och åter hemma! Sa ju troligtvis att det dröjde liiite innan jag uppdaterade eftersomJohn kom hem i förrgår, men nu är jag här igen!

Nytränad och nydsuchad, sorterat ut alla kläderna i rätt färger har jag också hunnit med så snart bär det av ner till tvättstugan. Hade lite kläder att tvätta och John hade ju hela sin resväska med kläder så det ska bli skönt att bli av med det idag!

Igår åkte vi upp till Stenlycke, jag, John, Kola och Keddy. Vi åkte ganska så sent så det blev att ta med oss varsin sallad från gogogreen och lite gott godis att snaska på där uppe. Vi hade en himla mysig kväll och det var faktiskt inte alls så läskigt att sova där som jag ahde förväntat mig att det skulle vara! Däremot sov vi inte särkillt bekvämt i sängarna men aja, något måste ju vara lite galet :P

Bilder kommer upp på facebook senare under kvällen eller imorgon!

Aja speak soon dags för tvättstugan!

I väntans tider

Nej jag är inte gravid, men John är äntligen påväg hem och ja, nu när jag har tränat, städat och duschat finns där inte mer jag kan göra än att vänta på att min baby boo ska komma hem! I och för sig är jag lite hungrig, kanske får ta något litet att äta för man vet ju aldrig oom flygen går som de ska etc.. Hmm knäckemackor kanske?

Skönt att vara igång med träningen igen, tydligen har man varit lite saknad på gymmet! Å konstigt nog så tycker folk det ser ut som om jag gått ner i vikt :S, själv tycker jag att magen har blivit lite småfet, även om den inte kommer vara det länge till så ändå! Aja, det är ju alltid positivt om folk tycker man ahr gått ner i vikt!

Undrar föressten när de ska fixa fb-länkarna de blir ju helt knepiga nuförtiden, kan tänka mig att de som brukar hålla stenkoll på det har semester och därför fuckar det ur lite då och då. Ja det är min teori och jag tror på den! Punkt. slut!

Nej mat var det, hörs sen, troligtvis inte mer idag för jag ska gosa heeeeela eftermiddagen!

Puss hej!

Peace out!

Hemma efter bara två timmar, inte illa pinkat det inte. Dessvärre kunde inte killen som var där laga halskedjan själv utan jag ska hämta det efter fyra, då killen som äger butiken är där. Hoppas nu det blir bra och att det håller denna gången!

Örk, nu är det så pass att det faktiskt ÄR dags att ta tag i städningen... En timme sen kör vi! Ruskigt tråkigt.. men idag då ska det! Dammsugningen tar jag i och för sig imorgon men resterande idag, om det blir tid till det kanske jag tar mig en sväng nerom pappa idag ocskå, mamma ville egentligen ha med mig nu, men nej jag vill hämta kedjan idag och jag måste få ordning, hur tråkigt det än är!

Peace out!

Konsten att bli vuxen

Nja, jag vet ju egentligen inte om det beror på att jag blivit mer vuxen, men nu kände jag att under de snart 3 åren jag har hat facebook har vem som helst kunnat se mina bilder, se vem jag är vän med etc... Å nu kände jag att nej, om någon vill spana på mina bilder eller snoka runt på mig så kan ni faktiskt skicka en vänner förfrågan, varför ska jag sitta här med en massa öppet innehåll? Nej så om ni känner att ni vill snoka runt lite på mig utan å egentligen känna mig eller ja av någon anledning inte vara vän med mig, skicka då en vänner förfrågan å säg som det är! Det blir så mycket trevligare så!

Sitter och inväntar mamma mus nu, vi ska iväg och göra lite ärenden idag, bland annat fixa mitt halsband som gck sönder i kedjan igår, en vecka fick jag ha det =( så det ska fixas! Sen ska det stäääädas..suck suck suck. Fruktansvärt tråkigt! Men även det måste göras! Så ja mycket mer än det och träna lär jag nog inte hinna med idag!

Bjuder på en bild som numera är sekretessbelagd :P


Natteravn

Hemma tdigt ändå, så ja jag hamnade framför datorn som vanligt... Skönt nu när man har ordentligt nternet och en ganska så fungerande dator!

Äntligen så vet jag vad min favoritlåt heter som enligt alla är hur gammal som helst, men nu är det ju så att jag inte lyssnar på radio så för mig är den ny! Natteravn med Rasmus Seebach. Helt otroligt bra låt faktiskt! Danskarna ä några jävlar på att göra bra musik! Inte många andra språk än englska och svenska annars jag anser bli bra, men danskarna är som sagt några jävlar på det!



Usch, imorgon MÅSTE jag verkligen ha min städdag, jag har bara skjutit upp den hela tiden men nu är det faktiskt dags. Suck, har en del ärende att fixa också å jag måste hinna med och träna också.. usch, nu blev jag ju nästan stressad! Nej det får jag sluta med, jag hinner!

Hmm.. jaha... nu har jag inte en susning om vad jag ska skriva, så kanske lika bra att låta bli? Eller? Du kanske vill jag ska skriva mer? Eller så vill du bara jag låter bli...hmmmm... svååårt det dära :P Haha nej nu ska jag sluta, ha en fortsatt trevlig söndag så hörs vi imorgon!

Home sweet home

En snabbis hemma för att umgås med vänner om någon timme, det behövs. Tappade precis mitt humör för stunden men det rättar nog snart till sig igen, hoppas jag. Tröttheten hjälper inte heller till för stunden, och ja jag kan konstatera att kärlek är svårt..suck! Men nu skiter vi i detta, nu ska jag byta om och lite sånt skit!

Hörs imorgon! Puss hej!

Söndag

Efter att ha sovit lite oroligt inatt av någon konstig anmledning så känns det som om jag bara skulle kunna gå och lägga mig igen. Jag ska inte göra det, tror jag i alla fall men ändå! Usch, hoppas jag inte har något att vara orolig över.. :S

Sitter fortfarande hemma hos pappa, stannar nog någon timme till innan jag åker hem och tränar och börjar städa iordning lite. Det blev det inte så mycket av igår av olika anledningar, så att börja ta tag i det lite idag är nog inte helt fel!

Eftermiddagen vet jag inte riktigt vad den har att erbjuda, vi får väl se! Jag har fått en del förslag så kanske något av dem blir bra!

Aja, jag har inte så mycket att säga nu för stunden så jag skriver senare!

Skallebank och kittlande näsa

Guud vad jag är långsam idag, det tog ett tag att komma ner och träna... väl på gymmet gick det ändå ganska bra men lite rethosta fick jag allt. Väl hemma tog det evigheter innan jag fick tummarna loss att packa ner kläder och djuren in i bilen för att ta mig en tur ner till pappsen idag igen! Men idag stannar jag över, jag ahr skallebank och en näsa som kittlar stup i kvarten så det känns ändå som en helt okej lördagskväll. Sen kan ju planerna alltid ändras lite titt som tätt, aja vi får se!

Känns nästan som om det skulle vara läge med en liten tupplur såhär innan den sena kvällen börjar... hmm.. nja jo kanske ska funderas på. Men hur som helst, tänkte bjuda på en låt;



Jag blir glad av den, blir ni också det? =D

Träääna

Idag är jag på betydligt bättre humör än vad jag var igår, sömn gör nog gott för skallen!

Usch idag är jag lite slö känner jag, men jag SKA ta mig ner en vända på gymmet, och jag ska i alla fall diska undan lite och kanske ta ett tag i köket innan jag åker ner till pappsen en sväng igen. Tänkte i och för sig sova där under natten och bara varva ner lite. Det kan behövas, plus att Pink kan springa runt lite som hon vill hemma hos pappa. Tror hon tycker det är lite mer spännande än min lägenhet.

Saknar John idag, nu har han ändå varit borta ett tag... Suck! Tur han kommer hem tidigt på tisdag!

Nej, men vi hörs sen!

Puss haj!


Att ta tag i sitt liv

Efter en tur med Fifflan sitter jag nu här hemma och häckar, det surrar fortfarande lite i skallen och jag känner mig helt utmattad. Får väl försöka mig på att sova om en stund, så håll tummarna för mig att jag inte ligger och vrider och vänder på mig. Hade verkligen behövt sova ordentligt!

Jag ahr världens bästa och underbaraste katt bredvid mig just nu, min lilla Pinkis! Hon passar alltid på att kela ner sig ordentligt i soffan bredvid mig när det bara är hon och jag hemma. Kola lämnade jag kvar hos pappa eftersom jag ändå ska ner imorgon.

Satt i djupa tankar för en liten stund sedan, jag känner att det är dags att börja ta tag i mitt liv och göra lite vettiga saker och kanske till och med börja bli lite vuxen. Dags att börja ta vara på sig själv för en gångs skull, jag har varit dålig på det de senaste åren, så jag antar att det är dags att sätta upp lite mål som jag helst ska hinna nå innan jag är 25.. ja jag vet att jag bara har tre år på mig men kaaaanske kanske har jag turen att lyckas, eller snarare självförtroendet och turen att lyckas!

1. Skaffa en bostadsrätt istället för den hyresrätt jag bor i. Det är kanske en okej första lägenhet men jag känner attjag vill ha en större och genomgående bostadsrätt där jag ändå betalar åt mig själv, istället för att slänga ut pengarna i luften som jag gör just nu.

2. Börja göra min egen musik som gång på gång på gång bara blir uppskjutet hela tiden! Mestadels för jag klyddar till det själv men vafan, jag tror verkligen att det är min grej och om inget annat så vill jag i alla fall ge det en ärlig chans. Annars vet jag ju inte det.

3. Ta tag i min kost ordentligt. Som det är nu är jag värdelös på att äta ordentligmat och att äta regelbundet. Normaltsätt brukar det hjälpa att träna ordentligt, men den senaste tiden har allt sakat ner i hemskt snabbt tempo. Inte okej...

4. Skaffa mig en ordentligt buffert rent ekonomiskt så fort jag får möjlighet, allt kan hända och man vet ju trots allt aldrig när.

5. Försöka ge fan i att krångla till mitt liv hela tiden. Denna punkten lär bli svår att hålla men jag ska ge det ett tappert tappert försök!

Ja... en del punkter en del bra andra mindre bra kanske... Men så hade jag tänkt börja, håll nu tummarna för mig att jag lyckas!

Lonley



Jag är en människa som uttrycker mina känslor genom musik, bara så ni vet, eller om ni missat det!

Sitter hemma hos pappa med en knakande skalle, den börjar knaka om man funderar för mycket. Men det ser ut som om jag kommer ha en supergalen och underbar kväll idag, så jag håller tummarna för att det faktiskt blir så, känns som om jag faktiskt kan behöva det idag!

Å guuuud vad jag saknar Magaluf nu! Ni där nere är bäst och jag saknar er allihopa så otroligt mycket! Jag lovar att komma ner på en visit snart igen! Förhoppningsvis innan denna säsongen är slut!

Nu var det dags för mat!

Sökandet

En del människor säger att någonting söker dem, oftas betyder detta något dåligt och jag har väl aldrig förstått den där känslan, eller så var det kanske på tok för länge sedan sist, fram till idag.

Dagen började inte alls som jag hade tänkt och jag har nu förstått den här sökande känslan, känner igen den från 16 års åldern, litegrann och jag vet att det inte bådar gott när man får en sådan sökande känsla. Det kvittar hur mycket man än försöker slå bort den, ändå kommer den tillbaka hela hela hela tiden. Hoppas på de slutar komma tillbaka ikväll...

Suck, jaha dagen blev inte som det var tänkt idag heller, ska ner till pappa nu på dagen och ikväll får jag se vad som händer. Sprit känns som en utväg idag, men ja jag ska föröska undvika det och se om det finnsn ågon trevlig underbaring som vill umgås med mig ikväll =)

Nu ska jag klä mig, mamma körde nyss! Hörs sen!

Hör du melodin den är så schysst å fin

En låt jag lyssnade på ganska mycket förra sommarn med Dj Pish och The bikinikillers haha! Förra sommarn var helt galen och givetvis poppar där upp många underbara minnen! Mest tänker jag på kvällen hemma hos Fifflan, vår första fest ihop och ja vinet var inte gått så jag bestämde mig för att dricka det snabbt så jag slapp smaken... njo, och sen fick jag väl en eller två välkomst drinkar av Annika och bestämde mig tydligen för att gå och lägga mig med ett glas vatten i hennes säng. Haha, ja vilka underbara ideér man kommer på ibland i mindr nyktert tillstånd. Jag kom hem ganska tisigt den kvällen i alla fall, haha!

Jag skulle rensa garderoben och städa när jag kom hem från pappa idag, just det så var det ju ja. Aja jag får väl ta det imorgon, är man hemma tio på kvällen är det inte det första man tänker på precis. Istället fastnade jag vid datorn, och snackade med gamla vänner och klasskamrater! Riktigt riktigt trevligt! Bara sp läskigt att det redan gått mer än tre år sedan ajg tog studenten, nästan så man börjar få lite ålders nojja haha!

Nej, men kanske vara uppe en liiiten stund till, sen ner och kissa Kola och sedan får jag väl krypa ner i min säng!

Bjuder på en bild från Magaluf, den underbara havsutsikten, fan vad jag saknar Magaluf och jag saknar er allihopa som var där! Vi ses GARANTERAT snart igen, jag lovar!!


Internet

Ibland känns internet så ooootroligt hopplöst :S, där ska finnas allt men ändå kan det vara så jävla svårt att hitta det man ska... suck! Därför la jag ner sökandet för stunden.

Sitter hemma hos pappa, har faktiskt varit här hela dagen, åkte med mamma ner idag och jag kan väl inte säga att jag ahr gjiort alltför mycket. SOlat lite, sökt runt på viktiga saker på nätet och ja... det var väl allt :P

Ska snart in i duschen och sen käka lite, man börjar ju känna ett litet sug i magen!

Men först ska det lyssnas på lite musik!

Peace out!

Gääsp!

Jaha då sitter man här i värmen och håller på att dö... nej men fan det är nästan lika fuktig värme här som det var på Mallorca ,förra veckan *puh*. Men jag ska nog överleva detta också, hoppas på att det blir regnoväder eller något känns som om det var månader sedan jag såg regnet senast!!!

John åkte idag, känns faktiskt lite tråkigt. Men jag hoppas han får en trevlig semester i Spanien, och att han ahr bättre lycka än mig vad det gäller sjukdomar under semestern haha.

Hmm, ja har tvättat hela dagen å det är så fruktansvärt tråkigt och slö blir man så alla mina kvällsplaner gick i stöpet, istället har jag suttit i min egen värld här hemma och drömt mig bort lite. Å nu blir det en macka och en liten rastning av Kola.

Natti!

Som en ny dator

ÄNTLIGEN fungerar min dator hyfsat okej, jag har fungerande internet och ja det mesta av det elektroniska tycks fungera okej, nu är det egentligen bara min vanliga telefondosa som ska bytas, gör det kanske innan John åker imorgon annars tar vi det efteråt =)

Har tagit det ganska så lugnt idag också, film, mys och ja, det är väl vad vi hunnit med idag. Jag börjar må lite bättre, men eftersom John åker till Spanien imorgon så tar vi det lilla lugna idag!

Orkar inte ladda upp några bilder från Magaluf idag, antar det blir nu i veckan jag sysselsätter mig med det, nu när John ska vara borta några dagar! Ser även ut som om jag åkr ner till pappa någon dag å stannar över, om det nu blir fint väder. Brännan jag tänkte ha efter Magaluf kunde jag ju glömma tack vare min förkylning, så jag får sätta brännan nu istället =)

Nu mysedags å sen sovdags!

Aaaatjooo!

Ja herregud vad länge sedan jag skrev senast, det har hänt en del saker sedan sist som har gjort att jag varken haft tid eller ork att skriva. Jag lyckades bränna ut mig av nattjobben, svimmade nästan på jobb, efter det blev det en del yrsel och panikångestattacker. Jag har kommit till en del insikter, och den viktigaste är nog att min hälsa är det som får gå först i alla lägen, att ignorera kroppens varningssignaler kan man göra ett tag, och om jag fortsatt hade det troligtvis slutat ännu värre.

Men nu börjar jag bli mig själv igen, jag har tagit det otroligt lugnt ett tag. Däremot har jag inte haft något internet på cirka 2 månader då Tele2 killen som var här och skrev papper med mig skrev fel lägenhetsnummer, och ja det var tydligen inte så lätt ordnat. Men tack vare John så är allt nu fixat och äntligen har jag mitt underbara snabba internet! Nu ska John bara hjälpa mig formatera om datorn innan det är hans tur att sticka iväg till Spanien.

Jag har mycket att berätta men för tillfället har jag en dunderförkylning och eventuellt migrän som jag tänkte ta itu med. Har väl aldrig riktigt varit säker på att det varit migrän men jag blir mer och mer säker så en läkare får ta sig en koll på det och sen hoppas jag det finns någon bra medicin som jag kan ta när det skulle behövas. ust nu känns det som om jag lever på alvedon och panodil :|.

Viledags!