I feel fine

Sitter just nu och lyssnar på The Riddlin Kids- I feel fine. Skatepunk kan det nog klassas som och gamal som gatan är låten, men gud vad man blir glad av den! Tror jag lyssnade på den mycket när jag var fjorton-femton. Ingen aning om hur jag hittade den, eller hur den hamnade på en av mina gamla skivor men oj så bra! Det tackar vi track ID för på mobiltelfonerna idag!

Har varit ute och gått en runda med Kola, hade egentligen tänkt ta mig ända bort till Värnhem idag men eftersom regnet blev värre och värre blev det till stadsteatern och tillbaka nästan. Så nu har man gjort frukost och väntar på att kaffet ska bli klart sen är det dags för det sista storstädandet idag tänkte jag. Fasar något otroligt för sovrummet... Har väl använt det som lagerutrymme i kanske ett år nu och visst, jag ahr dammat av och så men lager på lager... Gamla julgrejer ligger där. Gamla räkningar ligger utspridda över hela golvet! Suck sägerj ag bara. Håll nu tummarna för att det blir fint bara!

Har även funderat vidare på det här med att skapa musik, tror faktiskt jag borde satsa på det. Jävligt bra tidsfördriv när jag inte har så mycket att göra om dagarna. För er som inte vet jobbar jag natt, och får väl säga att jag tyvärr inte är en av de där som kan sova bort hela dagarna. Jo ibland, men inte så ofta. Så vafan, why not? Någon som har tips på något bra gratisprogram att börja med?

Tjaaaaooo!

Mmm saffransgifflar



Tar en paus i mitt städande här hemma. Var och handlade innan idag, tyckte det var lika bra att storhandla nu när jag såg att det blev lite mer pengar över den här månaden än vad jag räknat med. Så länge det är på det hållet blir jag superglad! Så jag passade på att köpa med mig lite julstämning hem, nämligen saffrans gifflar! Supergoda, och vad är inte mer passande när man städar och sätter upp adventsljusstakar under första advent än saffrans gifflar?

Annars då? Jo halsen känns lite svullen och jag har väl sovit 12 timmars maraton de tre senaste nätterna... Skönt, men man får väl erkänna att man inte är van vid att sova så många timmar på en gång. Jag brukar väl sova mellan 4-7 timmar som mest. Fast kanske behöver kroppen sin sömn, har varit så himla mycket i huvudet och som har hänt att jag har glömt bort att sova!

Messade Maria för en stund sedan för att uppdatera henne om att hon nu hade fått en annan personlig ringsignal. Har väl två tre stycken som har sin egen, de närmsta! Å tro det eller ej men hon visste redan vilken det var :| utan att jag ens hade sagt något! Så sjukt, i och för sig brukar vi säga att vi är Bill och Bull, men ändå shit så läskigt! Nu inväntar jag bara min egen ringsignal på din telefon din apa :P

Nej åter till städandet!


Pussen

Fruity Loops!



Satt här och spanade igen musik på youtube, tyvärr har jag inget bättre för mig en lördag som denna. Ärligtalat är jag väl inte supersugen på att göra något speciellt heller, var på ganska bra humör innan idag men människor förstr gärna mitt goda humör... Tråkigt men sant. Ibland börjar jag tro att folk försöker förstöra för mig avsiktligen... jag vet inte?

Men hur som helst, jag satt och spanade runt här på en massa låtar och då slog det mig. Jag borde göra min egen musik :D. En vän till mig gör all si musik i Fruity Loop och då kom jag på tanken, att så himla dyrt är det inte. Jag behöver ju faktiskt inte ha det senaste... Å ja jag behöver en ny dator så fall men ändå! Jag ska göra min egen musik och OJ så bra den kommer bli! Ni får bara ge mig lite tid, så jag hinner lära mig programmet. Men örst och främst får jag väl iofs försöka fixa det. Om någon kan fixa det mycket billig blir jag superglad? Anyone?

Gårdagen tillbringade jag på Lunds arena, jobbade i baren och det gick skitbra! Kändes verkligen helt rätt! Dock gillade vi inte städningen som vi gjorde efteråt, mest slavjobb och inget en bartender bör göra. André som varit bartender i fyra år sa att han aldrig någonsin behövt göra det vi gjorde igår... Så lite minus där, men annars var dte skoj! Sjukt skoj faktiskt!

Någon som har något kul att berätta? Jag behöver bli på bra humör!

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Efter all panik jag ahde förra veckan känns det idag lite lättare. Stort tack supersöta Björn för den söta kommentaren! Ska ta och skicka iväg ett meddelande till dig tänkte jag snart =)



Gbg, var supertrevligt trots att vi flög ihop alla tre påväg upp och påväg hem slutade allt kanon. Reunion festen var skoj, lite mycket lamm kanske men äh! Vafan gör det?! Maria och Dan hade roligt åt att det var två tjejer som raggade på mig, jag börjar nästan tro att jag utstrålar något speciellt som attraherar tjejer, eller möjligtvis att jag är lesbisk... Inte för jag är det, men något måste det ju vara? Kanske dags att gå över på andra sidan, haha? Nej men skämt å sidor. Det är en fin komplimang i alla fall.

Lördagen tillbringade vi i staden, mysig stad men troligtvis ingen stad jag känner att jag hade velat bosätta mig i. Tror nog faktiskt att Sthlm är mer tilltalande för mig i så fall. Problemet kan vara att få jobb och lägenhet där men det kanske jag kan klara av. Då ska man bara våga ta steget.

Söndagen åkte vi hem, alla var sjukt trötta så det blev en lugn söndag. Tillbringade kvällen hemma hos Charlie med bakfylle killarna Becke och Henke och Maria dök upp senare. Brüno var faktiskt ganska rolig, lite överdriven men med allas trötthet och bakfyllehet så hade vi jävligt roligt åt filmen.

Igår var det verkligen inte min dag... Vaknade på dåligt humör och tänkte att okej, jag vänder dagen till något positivt. Hade planer på att printa ut cv och springa runt med i stan och på lilla torg och lämna ut. Kopplade in min knappt använda skrivare och tänkte att äntligen ska jag få lite användning för den.. Nej men vad händer?! Tror ni den funkar? Neeeej självklart inte! Orka, och efter en halvtimmes förösk gav jag fan i det.. Den ville inte helt enkelt! Arg var jag och försökte få tsg i några vänner, men neeej! Inget svar, suck! Funderade då på att gå och lägga mig och sova bort hela kvällen vid fem... Men kom fram till att jag troligtvis hade vaknat runt en tolv och fått mer ångest så jag lät bli. Biggi ringde å tyckte jag skulle rycka upp mig och ja, det tyckte väl jag med men inte lätt när man är så arg. Kvällen slutade i alla fall med ett besök hos André någon timme.

Idag har jag varit hemma hos pappa, hämtat Kola, skrivit ut cv och lämnat. Var ganska irriterad där ett tag också då det är helt fel tajmat att söka bartenderjobb på små pubar nu... Men när jag kom hem väntade en ganska glad överraskning i mailen, några pass på Kb och därefter ringde jag upp Gabriella från Casino Platina och sa att jag kunde jobba för henne också under december. Så ska dit och prov spela imorgon.

Morgondagen kommer bli lång, ska stå på Sacomässan för EBS 9-16 sen till crown 22.30. Nu blev det fullt ös! Dags att städa lite!

Puss haj!

Gbg



Känns lite lättare idag och efter att ha läst det jag skrev igår kan jag väl dra slutsatsen att jag var jävligt trött, gnällig och har tänkt för mycket. Men ibland sprudlar känslorna över och då kan det bli så. Fortfarande lite emo dock men förhoppningsvis släpper det i bilen påväg upp till Göteborg sen!

Har precis brännt en sjukt bra skiva att lyssna på, packat ner det mesta i resväskan. Bara några små saker kvar, hållerp å att klä mig. Ta bort gammalt nagellack, sätta på nytt och sen är jag väl klar tror jag. Hade egentligen behövt städa upp här men det orkar jag inte idag så det får bli när jag kommer hem på söndag. Kanske smiter jag från städandet då också, tanken är en myssöndag i Bunkeflo. Men det vet man aldrig vart jag hamnar :P

Nej åter till det sista!

Puss

Känslosam



Här tänkte jag gå och lägga mig tidigt men har kommit fram till att jag är för känslosam just nu. Har alldeles för mycket känslor i kroppen och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Antar att det är just detta som gör mig så otroligt tjejig. Annars säger mina killkompisar alltid att jag är som en kille med bröst, fast just när det gäller den här känslogrejen så är jag så tyåiskt tjej jag bara kan bli :|. Den biten hade jag mer än gärna sluppit... Gud, varför varför varför?

Jag är rädd för kärleken, jag är rädd för att få mitt hjärta krossat och därför låter jag inte någon komma mig för nära. Kanske upplevs detta som om jag stöter bort personen, men med handen på hjärtat, jag vill raka motsattsen. Jag vill att någon ska förstå och försöka. Fast kanske genom att göra såhär kanske jag besparar mig att mitt hjärta blir krossat av helt andra anledningar? Eller så stöter jag helt enkelt bort de jag tycker om.. Ah inte fan vet jag :S

Tråkigt nog fastnar jag inte så lätt för en person, och när jag gör det så är det för sent eller helt helt helt fel person :S Gud. Jag lär mig verkligen aldrig. Fast jag är väl mest rädd. Tråkigt men sant, och tyvärr får jag säga. Suck suck suck.

Nej, jag började fundera på det Maria sa, att flytta till Sthlm, kanske inte är så dum idé ändå? Eller? Jävligt tråkigt att hålla sig i Sverige egentligen, men det underlättar eftersom jag får ta alla djuren med mig om jag håller mig inom Sveriges gränser... Hmm.. ja det tål väl att tänkas på. Jobb är dock ett tvång innan jag får för mig att ta fram flyttkartonger. Tips?

Shit, vilka knepiga inlägg det blivit den sista tiden..förlåt... Men det är jag i ett nötskal.. Jag är kaos. Hoppas inte för evigt bara, för det orkar jag aldrig, då lär jag dö ung. Fast de som säger sig kunna spå har lovat mig ett långt liv, antar att det väl är det jag vill ha egentligen. Men inte om det ska vara sån kaos jag lever i för tillfället :|...

Ja som sagt, ursäkta mina cp inlägg, men som sagt det måste ut! UT UT UT!


Puss haj!

När ska mitt mirakel ske?

Just idag känner jag mig som en mycket, mycket liten människa. One of thoose blue days vi alla har lite då och då. Dessvärre får jag väl säga att jag tycker att jag har haft det på tok för mycket den senaste tiden och jag hade gärna sett ett slut på dem nu. Jag tycker inte det är särkillt trevligt att gå med ett tryck i bröstet eller att ibland ha svårt att andas för man har så mycket rädsla inombords. Visst, jag vet allt ordnar sig... Det säger dem alla, och ja på ett eller annat sätt gör det alltid det. Men att gå runt och bära på denna känslan fram till det "ordnar sig" kan ta kål på vem fan som helst. Som tur är har jag väl slagit bort känslan ganska ofta nuförtiden, men att jag gör det räddar mig tyvärr inte. Jag måste börja ta tag i saker och ting, och ja jag försöker verkligen jag lovar! Men svårt ibland... suck suck suck.

Jag undrar när mitt mirakel ska ske? Att verkligen alla stora jobbiga problem blir som bortblåsta! Gud vad skönt det hade varit, men jag vet. Ha tålamod, och jag försöker. Belive me, I really do! Men just nu är jag gnällig och jag måste få ut det på något sätt!

Men denna helgen ska jag skita i alla problem och ha jävligt roligt i Göteborg! Festa satan på reunion imorgon, sen lördag vettefan. Jag är väl inte direkt supersugen på att festa dagen efter igen, eller snarare ekonomin tillåter det inte. Så vi får väl se vad som händer på lördagen. Säkerligen något skoj i alla fall =)

Nej, back till att inte göra ett skit!

Puss å kram hela dan!

Att uppskatta en annan människa

Om 45 minuter slutar Marias arbetspass på Boomers så jag antar att hon lär vara här lite över ett. Hon sover här inatt eftersom vi ska till skolan vid elva tiden imorgon för att snacka med Toni angående Göteborg. Vi ska ju dra dit på fredag för en Ebs reunion, något vi alla ser framemot så we got a feeling, that the weekends gonna be a good weekend :P

Hmm jaha, som vanligt har jag alldeles för mycket tid över som tyvärr går åt till att tänka, tänka och tänka. Med risk att låta som ett sömnpiller, jo jag vet att jag faktiskt kan göra det... Men jag tycker vi visar vår uppskattning för våra nära å kära alldeles för lite idag. Man tar för givet att ens vänner vet att man älskar dem och att de betyder mycket för en, kanske gör det det eller så är det precis just det de inte vet. Varför inte berätta hur mycket en människa betyder för dig? Du har absolut ingenting att förlora på det, snarare tvärtom.

Man vet aldrig när dagen man ska försvinna kommer eller dagen då någon av dina nära försvinner. Så istället för att visa sin uppskattning då gör det nu! För sen kan det vara för sent, och du slipper ångra att du aldrig visade din uppskattning!

Sleep tight mina vänner!

En transexuell ungkarls lya



Ja det är precis vad min lägenhet ser ut som. Transexuell eftersom jag faktiskt är tjej, jag vet en del av er har svårt att tro det med tanke på att jag blvit jämförd med som en kille med bröst. Å ungkarl är jag väl inte eftersom jag är kvinna? Eller? Ingen aning men ni förstod förhoppningsvis innebörden av det hela, eller så är det bara jag som yrar.

Har hunnit städa köket och badrummet ordentligt. Hallen, sovrummet och vardagsrummet kvar nu. Ja det måste städas ordentligt med tanke på hur fruktansvärt det sett ut här, ser ut som om fan själv bott här. Antar det blir så när man har ett emohumör som går lite upp och ner på grund av olika saker i livet.

Idag känner jag att jag helt utan att tveka hade kunnat dra till London eller Dubai utan att ens blinka. Jag vet att jag troligtvis inte känner likadant imorgon, för samtisigt som jag vet att jag vill och måste åka nu om det ska bli av så trivs jag så otroligt bra hemma mellan varven. Jag har världens underbaraste vänner och en familj jag kommer åka ifrån då, och det vill jag inte. Men sen å andra sidan så vill jag så himla gärna se världen för vad den är, och inte genom en tv skärm som jag gjort i snart 22 år.

Att komma iväg det kommer jag, frågan är bara hur länge och när jag åker. Nya tankar har fått mig att satsa på att kanske börja med att åka iväg en månad åt gången. Trivs jag någonstans kan jag börja fundera på att flytta dit, eller vad säger ni? Man kanske kan börja med att åka iväg en månad till London, ja jag vet detta eviga tjat om London.... Fråga mig inte varför jag så gärna vill till London för det vet jag inte, eller jo kanske. Det är inte sååå hmla långt hemifrån om jag inte trivs, plus att jag kan hantera språker ganska så bra. Åker jag till Dubai kanske jag inte trivs, svårt att ta mig hem och jag kan inte språket... Ah gud vilket dilemma... Känns som det blev ganska mycket analys av det hela nu. Men ibland behövs väl det också, tyvärr har jag analyserat lite fööör mycket de senaste två veckorna. Åka eller inte åka, kär eller inte kär, satsa eller inte satsa... ja gud vet allt!

Nej återgår till städandet nu, så slipper hjärnan bli överbelastad!

Low low low low...



Ja en av flo ridas låtar går ju så fast idag är det inte den jag syftar på. Nej, idag ahr jag en låg dag, ni vet det känns som om jag skulle vilja skjuta mig själv. Jag vet att det inte är någon lösnng på alla problem och givetvis kommer jag inte göra det, men känslan finns där.

Tycker det händer för lite saker i mitt liv, eller ja för lite bra saker som jag har nytta av för tillfället. Jag vet att saker inte bara dyker upp av sig själv och att jag själv måste ta tag i dem, men det är ju det jag försöker göra! Fast ibland fastnar man, som jag gjort nu och då behöver man en knuff i ändan för att fortsätta. Någon som känner sig manad för att ge mig en knuff i arslet?

Huvudvärk har jag, jag vet inte om det beror på att jag druckit för lite kaffe idag, för att jag har för mycket i huvudet eller om det eventuellt kan vara en förkylning som är på g. Hoppas inte på det sistnämnda för jag vägrar bli sjuk till nästa helg då vi ska till Göteborg. Det är i alla fall något som jag verkligen ser framemot! Fan vad skoj det ska bli! Men nej, annars som sagt en låg dag.

Det lär ju inte bli bättre av att jag sitter och lyssnar på deppmusik heller, för tillfället ä det Jordin Sparks See my side och nästa sekund är det Finns det någon annan nu, med Perikles och Anna Hertzman... Å nej jag har inte blivit dumpad så det är inte därför jag lyssnar på det. Jag har ingen som kan dumpa mig =S. Det enda jag har är en crusch på en viss person, jag vet inte hur det gick till men jobbigt är det och totalt onödigt. Ja för stunden i alla fall. Kärlek bara ställer till det, suck! Men tyvärr slipper man väl inte undan, inte ens jag hur mycket jag än försöker!

Nej ut och ta lite luft till turbinen med Kola kanske kan få mig på bättre tankar. See ya!

Rama lama ding dong!

En sjukt härlig låt, må hända att den är gammal och ja kanske är jag knäpp men jag älskar denna låten! Man blir så himla glad av den! Den får mina tankar till en viss person jag träffade en del i våras, konstigt nog kom vi fram till att vi hade ungefär samma musiksmak fast den var ganska udda haha! Aja det var då det, men ni kan ju lyssna och ge låten en chans ;D.




Har haft tvättdag idag, ruskigt segt och dessutom känner jag mig lite halvkass, sjukt trött å hängig så jag antar att det får bli en lugn hemmakväll idag. Ska försöka ta tag i disken också, fast egentligen orkar jag inte.. Ovanligt :P

Imorgon ska jag upp i hyfsad tid ska nämligen till frissan. Har nog inte varit där på nästan ett år. Senaste gången var när jag började läsa till mäklaren i januari om jag inte minns fel. Sen har ja gjort några tappra försök att klippa mig själv däremellan och det har väl gått helt okej, fast nu känns det som om det verkligen är dags. Håret blir större och större, hadej ag haft kort hår hade jag garanterat ahft afro!

Nej, ner och handla lite!

Ciao!

Allt detta bloggande

Sitter just nu och kikar på efter tio på fyran. Blondinbella och Storstadspojke sitter och diskuterar det här med bloggandet... Jag har inte riktigt bestämt mig för vad ja egentligen tycker om allt bloggande. Jo visst har jag en egen blogg, och för några år sedan höll jag på precis som Blondinbella och Storstadspojke, bloggade om allt och diskuterade kläder, fester och mänsklghetens undergång. Men just nu känner jag nog att jag har min blogg för att skriva av mig lite då och dåm berätta roliga saker i mitt liv. Tanken var väl egentligen att allt skulle berättas, men hade jag berättat allt som händer mig i min vardag hade det troligtvis blivit för personligt, alla hade vetat vad jag pratade om, vilka personer å etc. Så därför har jag valt att hålla det till en ganska så hemlig nivå än så länge. Kanske någon gång släpper jag på gränserna, men då ska det vara av rätt anledning. Att jag vill. Så tills dess får ni nöja er med min halv kaotiska och halvdåligt uppdaterade blogg.

Puss hej!

Bill och Bull



Då var det lördag och jag sitter härhemma. har precis käkat och det känns som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Men nej, det ska jag inte göra. För tillfället väntar jag på Maria, som vanligt haha. Vi ska möta upp Charlie å co ikväll för en liten förfest om inget annat, jag tänkte hålla mg nykter och köra idag så det blir nog ingen utgång efteråt. Fast man vet ju aldrig, men det är inte tänkt så.

Var med Maria igår kväll också, vi visste inte vad vi skulle göra men vi visste att vi ville göra något. Så utan att veta vart det skulle bära av hämta Maria upp mig vid elva tiden igår kväll. Begav oss till några av hennes kompisar doffan och Markus, senare släppte vi av dem på Kb och jag gick in för att hälsa på mina gamla arbetskollegor. Så glada dem blev! Det till och med kändes i hjärtat när Böna (en av ägarna) blev så glad att han krama om mig och undrade vart jag hade tagit vägen och sa att jag avr saknad! Det värmde verkligen!

Efter Kb mötte vi upp en kompis till mig utanför båten, ett snabbt hej. Sedan vidare till Henkes kontor på Lilla torg. Kanske ingen vettig kväll, men hellre det än att inte göra någonting alls och den blev ganska lyckad ändå.

Jag och Maria är som Bill och Bull, vi gör det mesta tillsammans och jag får väl ändå säga att hon faktiskt är en av de få människor jag nästan kan umgås konstant med utan att det känns jobbigt på något sätt! Vi har ju till och med nästintill varit sambo under bartenderutbildningen! Du är en riktig pärla Maria, bara så du vet!

Dags att göra sig iordning Maria är på ingång!

Puss å kram!

En tanke i natten



Precis duschat, och antar att det väl snart är dags att gå och lägga mig igen. Tycker dagarna går så himla fort nuförtiden... Som jag sa till André tidigare idag, snart går man väl med sin rullator och undrar vart åren tog vägen? Aja, inte lönt att sitta och haka upp sig på att tiden går fort, då ödslar man väl för mycket energi på det istället och det tänker jag inte göra =)

Mitt i alltihopa har jag lyckats få en crusch på en kille för tillfället, och den här killen ger mig huvudvärk av alla tankar... Typiskt mig att fastna för en svårare kille *suck*. Jag vet inte hur jag bär mig åt, är de inte upptagna så flyr de landet... Aja antar att det är meningen att jag ska ha det så, men att hoppas på något kan väl aldrig vara fel, eller? Å drömma får man också, så det så!

Annars är det strax dags att börja söka jobb, så håll nu tummarna för att jag får på ett kanonställe ;D

Puss å kram!

Tankar surrandes i skallen

Jaha, som förut sitter jag här och häckar framför datorn. Trött är jag men inte tillrävkligt trött för att gå och lägga mig än och dessutom ska jag hinna ner och kissa Kola innan sovedags. Antar det blir sista rundan så fort jag skrivit klart detta inlägget. Denna dagen har bjudit på en trevlig förmiddag och eftermiddag hemma hos Maria i trelleborg. Lika galet som alltid haha, men kul har vi utan at egentligen behöva göra något speciellt!

Jaha, och ännu en gång surrar tankar runt i skallen på mig. Nu när bartenderutbildningen är klar är det dags att söka jobb, måste dock hämta mitt certifikat först... Ser ut som om jag ska hinna med det på onsdag, det är i alla fall tanken. Sen vettetusan vad som händer efter det här.. Jag borde egentligen göra upp en plan om vad fan jag ska göra med mitt liv, men som ni säkert vet så kastar jag mig in i saker och slänger mig ur dem så jag antar att det skulle vara slöseri med tid på att ens försöka planera vad jag ska hinna med. I och för sig så låter Mallorca till sommaren inte helt fel, å då får jag dessutom resesällskap av Christian. Alltid trevligt och på något sätt lär det nog ändå kännas tryggare att åka med någon. Men ja det är ju mer än ett halvår dit, så kanske hinner det hända en hel del innan dess...

Det som ligger mig närmst i tiden förtillfället är nor EBS reunion i Göteborg den 20:e. Det blir i alla fall helt säket jag, Maria och Dan. Tror faktiskt detta kan bli en kanonkväll, det får jag hoppas i alla fall! Men med rätt sällskap kan det i princip aldrig gå fel!

Usch ja nej emoheten börjar snart ta över å det får den inte göra så nu är det sovedags!

Puss haj!

Musiken i natten



Då sitter man här en söndagsnatt utan en tanke på att behöva gå och lägga sig. Så har det inte varit de senaste fyra veckorna och jag får väl medge att det faktiskt känns ganska konstigt. Skönt på ett sätt med tanke på att det känns så fritt att gå och lägga sig precis när man vill. Det sorgliga i det hela är väl att jag imorgonbitti inte har någon bartenderskola att gå till längre. Vi hade vår avslutningsmiddag i fredags, och man får väl säga att de här fyra veckorna har gått otroligt snabbt! Även om det varit en del pluggande och mycket nytt att lära sig så har jag inte haft så här kul på länge! Hamnade i en otrolig rolig och härlig klass så allt har gått som på rosor och en otroligt bra och härlig lärare... Det enda var väl att jag hade en liten liten irritation på free pouringen där ett tag haha, men även det gick bra till slut.

Fredagens farväl började med en förfest hemma hos Toni, där vi fick blanda våra egna drinkar leka sprit spel där jag började misstänka att de hade gaddat ihop sig mot mig... Jag var nog den som fick dricka mest haha! Därefter begav vi oss till Pers Krog Natalie där vi käkad god middag och socialicerade oss med varann för att sedan bege oss till Kronprinsensbowling för 1½ timmes spel. Jag vågar nog faktiskt pstå att jag var sämst av alla där, men vafan jag var säkerligen fullast också så jag får väl skylla på det :P.

Kvällen avslutades på ett tyvärr lite för tråkigt ställe..Hipp. Antar att Hipps roliga fredagar är över, eller så börjar jag bli för gammal? Men vi avslutade alla allt tillsammans och jag vill tacka alla för en superkväll! Verkligen ett härligt gäng!

Så nu sitter man härhemma och häckar en söndagsnatt som sagt, lyssnar på lite musik, rensar tankarna och antar att det snart är dags att krypa ner i sängen och sova ut ordentligt.

Sleep tight!