Tvätt...

Shit så mycket tvätt det finns efter spanienresan.. Helt sjukt! Snart ska jag ner med de två sista maskinerna för dagen, dock ska skiten hängas upp och torka också men det sköter sig själv hyfsat bra i alla fall!

Trots att humöret inte riktigt är som det borde idag så åkte jag faktiskt in till netonnet och köpte mig en bärbar dator som jag ska använda till skolan. Min gamla är inte mycket att hurra för.. å den andra stationära blir väl liiiite väl svårt att dra med sig ner? Så ja, jag har gjort något vettigt. Har inte hunnit prova om den fungerar ännu men tror jag ska göra det imorgon. Sen får den ligga fint i sin kartong tills jag börjar skolan och ska flytta.. ja vart och när det nu blir alltså!

Aja, ha en trevlig kväll så hörs vi!


Och sen kom bilderna...









Min mormor fyllde 93 år för tre dagar seda...

img_7701 (MMS)

Min mormor fyllde 93 år för tre dagar sedan. Igår, två dagar senare valde de änglar vi fått låna henne från om att få ta henne tillbaka. Du kommer förevigt att finnas i våra hjärtan älskade mormor <3


Home sweet home

Ville bara upplysa alla mina kära och trogna bloggläsare att jag nu är hemma igen. Skönt och trist på samma gång! Allt som hänt och bilder etc kommer upp imorgon! Hörs då!


Soon soon soon

Ja jag vet att mina senaste inlagg kanske inte varit sadar superinspirerande eller spannande lasning. Det kan dock bero pa att jag faktiskt fortfarande ar pa semester och att en del av dem ar skrivna nagra dag i forvag.. de blir liksom inte riktigt lika bra da. Det ber jag om ursakt for. Jag ber ocksa om ursakt for att jag stavar som en kraka eller tja.. Ar man i spanien kan man inte stava battre, de saknar ju en del av vara bokstaver! :( Men vad gor det?! Jag far verka lite dummare an vad jag ar!

Fast jag lovade att inte fa flyttfeber pa semestern sa kan jag inte lata bli att vara nervos.. Mitt hem kanske snart ar borta.. Ja alltsa det jag kallade mitt hem i tre ar. Jag far angest av att tanka pa att so fort jag kommer hem, da ska det packas, kastas och flyttas saker.. Dock saknas en lagenhet i Halmstad an. Bast jag spanar och ser ifall dar finns nagra nya an..

Hors sen!


The last day

Sista dagen jag sitter vid en dator i Maggan och sista dagen for detta aret jag ar i Maggan. Trakigt samtidigt som det ska bli skont att komma hem. Jag har massor att ta tag i numera.. Inte okej nagonstans egentligen, jag ar riktigt javla stressad. Trtos hjalp fran olika hall och dylikt sa ar det anda svart som fan med lagenhet i Halmstad. Kopa tycks vara det basta alternativet, men vart ska jag fa pengar till en insats ifran? Jag haller tummarna for att jag vinner till en insats imorgon pa lotto. Haller ni er era tummar for mig?

Snart ska jag ut och lagga mig vid poolen en stund sedan ar det dags for Maggans sista aventyr for den har gangen! Hors och ses i lilla Sverige!


;)

Hoppas ni alla haller stallningarna nu nar jag ar borta.. Btw! Harligt att se att ni inte tappar laslusten for att jag ar pa semester en vecka! Det kanns fantastiskt bra! Ni ar bast mina fina lasare!


Semesterstress?

idag ringde en tjej som ska kolla pa min lagenhet.. Det innebar att jag snart kommer ha mitt liv i flyttlador :S. Kanns inget vidare, dessutom soker jag lagenheter for fullt och inte tusan far jag nagon :(. Tips? Snalla? Ja jag fick lite smapanik jag vet inte varfor.. Jag soker och soker men det hander inget.. jakla skit!

Annars ar det varmt som tusan i Maggan idag! Sjukligt, MEN DET AR HARLIGT! hORS SENAST PA LORDAG!

En regnig onsdag i Maggan

Ja jag AR datanord, men vad tusan gor det? Jag ar pa helspann hela tiden pga av att jag sokt en del lagenheter! Jag hoppas och hoppas och hoppas att dar i alla fall kan vara en enda liten fin lagenhet till mig som jag kan fa som min egen! Jag ska ju trots allt bo dar i tre ar! Tips ar fortfarande valkomna saklart ellero m ni kanner nagon som ska flytta fran Halmstad!

Hursom helst sa har jag en bra semester. Idag regnar och blixtar det lite fran och till, tanken ar att vi ska ta oss in till Palma och spana runt och kanske shoppa lite idag. Fast vadret far garna bli iaf liiiite liiite battre! Annars lar vi bli dygnsura!

Blir nog ern hyfsat lugn kvall idag tror jag, men man vet ju aldrig sakert har :P Det ar det som ar sa harligt har borta! Imorgon ska jag se en kompis upptrada hade jag tankt, dock ar det ganska sa sent i natten men jag och mamma ska ha barhang innan sa vi ar pigga och vakna haha! Jag var sjuk forra aret sa jag orkade inte halla mig vaken da sa jag far ta det i ar istallet :)

Hoppas ni har det fantastiskt hemma! Ses om nagra dagar!

Puss!


Sommar och sol och vi har kort tight kjol

Någon som kommer ihåg Markoolios sommarplåga för ja jag minns inte ens när det var men om jag inte minns fel så skulle jag börja trean på lågstadiet? Jag lyssnade SÖNDER denna låten och av någon märklig anledning har jag lyckats komma ihåg texten, så varje gång jag hör den sitter jag och sjunger med... oavbrutet. Jag är inte klok, jag vet. Inte någonstans alls. Men kanske är det därför ni läser min blogg ;)

Hoppas ni har det fantastiskt hemma i Sverige. Hoppas även på att solen skinerp å er idag!



Hello from Magaluf!

Nar jag anda var tvungen att kolla ett viktigt mail fran Magaluf kandes det som om det var miiiinst lika viktigt att uppdatera bloggen forutom alla tidsinstallda inlagg sa Hej hej fran Magaluf! Idag ar forsta dagen vi haft ordentigt varme har, de tva forsta dagarna var det regn och moln. Men ni kan tro det varit varmt och skont anda! Eller tja.. det regnade ju och blaste ganska mycket igar sa lite kall blev jag men ah man ska inte klaga! Jag horde att ni darhemma bara hade 14 grader.. tihi ;)

Forutom en massa rundvandringar i bade Magaluf och Palma Nova sa har vi hunnit med en del trevliga besok pa treo och traffat alla underbara vanner och kanske dessutom skaffat oss nagra nya! Underbart! Mamma och jag sa igar att det kanns som om vi fortsatter dar vi slutade forra aret. Det kanns inte ens som om vi har varit ivag alls! Galet!

Dock har vi inte riktigt samma dygnsrythm som vara kara vanner som varit har nagra veckor mer an oss.. De sover pa dagen och ar vakna pa natterna.. Mamma mus vackewr mig vid atta nio pa morgonen. Sa tja ni kan val kanske forsta att vi ar lite nanniga vid deb har tiden!

Hoppas ni alla har det bra hemma! Hors SENAST nar jag kommer hem! Ciao!

Loveley music

Innan jag åkte på semester hittade jag denna mysiga låt.. Vad tycker ni?


Fin?


Om plånboken tillåter ska jag nog införskaffa mig en sådanhär när jag kommer hem! Underbara Gina :)

En helt vanlig söndag

Nej inte för mig, jag vet inte hur många av er andra som har semester idag? Själv sitter jag och glassar i solen. Hoppas ni har hyfsat väder hemma i Sverige så ni inte blir höstdeppiga redan!

Haha, Cassandra sitter just nu och packar upp heeeela sitt liv på Friskis.. Sry men det var ganska så kul hahah! Men det är lika bra, när man jobbar här så är man här alltid så man kan lika gärna flytta hit! Hahaha!

Det där uppe var bara en liten parentes :P Hörs sen!


Höstlängtan?

Jo jag vet att jag just nu är och njuter i värmen men innan jag åkte så satt jag givetvis och ögnade igenom H&M:s höstkatalog.. Visst längtar man lite efter hösten när det finns såhär fina saker?



Holiday here I come!

Ja, för att ni inte ska tappa intresset helt för mig så kommer det ploppa upp en del tidsinställda blogginlägg lite då och då under veckan. Kanske, kaaaaanske det även kommer ett direkt från Magaluf ;P You never know! Däremot kommer ni eventuellt få stå ut med lite gamla och tråkiga bilder tills jag kommer hem, då kommer det nya I promise!

Om inget annat så känns det i alla fall som om jag verkligen valde att lämna Sverige under rätt vecka i sommar. Regn, regn och åter regn. Antar att alla ni som hatar sommarn är glada för det här typiskt svenska vädret? Tyvärr är inte jag det, eller jo kanske när jag jobbar. Då gör det liksom inget för då behöver man inte ha ångest över hur fint väder det är ute :P.

Hoppas ni slipper regn hela veckan och får lite mer sommar under tiden jag är borta!

Puss å kram!


Hejdå regnia sverige!! Hello spain! Nu sit...

img_7696 (MMS)

Hejdå regnia sverige!! Hello spain! Nu sitter mamma och jag och äter frukost på Sturup, det är lite mer än en timme kvar tills vi lyfter :-) härligt med semester!


Middag med mina finaste tjejer <3

img_1108 (MMS)

Middag med mina finaste tjejer <3


Uppdrag bli klar på 20 min inkl. dusch- check

img_5319 (MMS)

Uppdrag bli klar på 20 min inkl. dusch- check


Nu hat jag officiellt semester! Oh yes!

img_4796 (MMS)

Nu hat jag officiellt semester! Oh yes!


Fredag fredag fredag!

Sådär då sitter man på jobb som vanligt. Tiden tickar på ganska så bra idag och snart slutar jag och då är det seeemester en vecka! Wohooo! Imorgon vid den här tiden är jag troligtvis påväg till vårat hotell i Magaluf och ska njuta av att ha det varmt och skönt! Absolut något att se framemot!

Efter jobb ska jag och John åka ner en snabbsväng till Ljunghusen och lämna mina söta små husdjur som ska vara på kollo hemma hos pappa en vecka. Usch jag har redan seperationsångest :(. Men det kommer säkert gå bra det vet jag!

Ikväll ska det bli en middag med tjejerna, sista middagen vi har tillsammans innan vi splittras :( Så jäkla tråkigt.. Älskar er tjejer!

Efter middagen ska det mysas framför tv:n med John för sen ses vi ju inte på en hel vecka :(. Men jag är säker på att veckan kommer att gå fort! Som sagt, jag behöver en veckas semester som det ser ut nu ändå. Så jag ska ändå njuta även om jag kommer sakna många!



Nya tygskor- check

img_7142 (MMS)

Nya tygskor- check


Då är man uppe igen och dricker sitt morgo...

img_0942 (MMS)

Då är man uppe igen och dricker sitt morgonkaffe innan det är dags för jobb igen. Jag sov så gott inatt att jag inte fattade vad som hände när klockan ringde.. Skönt! Aja! Vi hörs senare!!


Träna, träna, träna

Ja träningen de sista veckorna har gått sådär. Jag försöker tänka på vad jag äter, men det har inte gått så bra den senaste veckan. Antingen äter jag ingenting alls eller så trycker jag i mig hamburgare med pommes.. Not good. Efter beskedet i torsdags att jag skulle plugga i Halmstad har gjort att huvudet har snurrat runt så mycket att det nästan trillat av! Därför har jag inte haft ork med träningen alls, inte ens lite. Tja jag kanske har tränat 3 ggr denna veckan.. Men ändå!

Idag har halsen börjat värka lite smått.. Jag hoppas in i norden att det går över för jag tänker minsann INTE vara sjuk i Magaluf i år igen. Så roligt var det inte sist. Även om jag hittade världens bästa ontihalsen medicin. Ratiodol för er som ska dit, ett måste att ta med hem från resan!

Aja, det blev vila idag. Imorgon blir det nog en långrunda av något slag när jag lämnat av mina älskade husdjur hemma hos pappa. Jag har redan seperationsångest.. Inte kul. Men jag ska leva livet och njuta av allt därnere nu innan allvaret kör igång i slutet av augusti. Sjukt..


Vissa dagar..

Kan jag reta mig:
  • Otroligt mycket på att människor inte bara kan sköta sitt eget.
  • På att folk har en attityd mot andra människor när de inte BÖR ha det.
  • På att man enbart värdesätter sig själv gentemot andra människor (läs vänner).
  • På att folk älskar när olycka drabbar andra människor.
Nej jag är inte på dåligt humör, men vissa dagar bara slår det en hur otrolig falsk människan är. Det elakaste djuret som går på planeten måste vara vår ras. Vi ljuger, sårar, slår och låter ingenting komma i vår väg för att lyckas? Vad tusan är vi för typer egentligen? Ibland är det inte konstigt att man tyr sig mer åt djuren, de är i alla fall ärliga i allt de gör. De visar exakt så som de känner i alla lägen, sen när gjorde du det själv senast?


Work work work

Snart, snart, snart får jag gå hem! 1 ½ timme kvar sen får jag gå hem och mysa lite! Sen är det bara imorgon kvar och sen drar jag på en veckas semester till spanien! Ska bli uuuuunderbart! Det kommer verkligen bli en välbehövd semester! Oh yes!

En annan underbar sak som hände idag var att killen som hjälpte mig skaffa lägenheten ringde mig idag. Han sa att han på ryktesvägar hört att jag tänkte säga upp den. Så jag sa att jag lämnat in uppsägningen igår och ja att det var lite läskigt men det var ett måste eftersom jag ska plugga i Halmstad. Han sa att det var det bästa jag kunde göra istället för att hyra ut den i andra hand som jag hade tänkt från början. Om jag haft riktig otur hade jag fått dit någon idiot som förstört den och sen hade jag fått stå för kostnaderna. Nej, tack! Så han sa att jag gjorde helt rätt! Han frågade också när jag tidigast kunde vara ute, och sa att han ska försöka få in någon så snabbt som möjligt så jag slipper dubbla hyror och kan komma därifrån så snabbt som möjligt! En riktig ängel är han! Inte nog med det, jag sa ju att jag var osäker OM det skulle vara 100 % rätt, men då sa han att säg bara till mig i god tid.. Så ska jag hitta en annan lägenhet till dig så du får ditt eget krypin igen! Visst är det väl fantastiskt? Jag kan lova att säkert 10 kg släppte från mitt hjärta. Nu känner jag mig lugn. Nu saknas bara en lägenhet i Halmstad, jag efterlyser en tvåa där husdjur är tillåtna. Så om ni hör något kan ni väl vara söta och säga till?

Ibland är livet inte så illa som man tror. Jag vill ju fortfarande inte flytta från alla nära och kära, men jag litar på att ni alla finns där för mig när jag kommer hem. Jag räknar med att ni kommer och hälsar på mig också.. för ni är mitt liv! Kärlek till er, ni vet själv vem ni är. Ni är fantastiska och jag vill aldrig någonsin vara utan er! ALDRIG!


Puh..!

Sådär, då var lägenheten städad, Kola har varit ute på långrunda och det är äntligen dags för mitt första mål mat för dagen.. Jo jag vet att klockan är 13.14, men så är det när man har fullt upp. Jag och mamma mus åker till Mallis på lördag och städningen var ett måste innan jag beger mig. Kanske blir det en diskrunda till innan lördag men det kan ajg överleva med!

Börjar redan 14.30 idag.. Känns nästan lite onödigt att komma in då men å andra sidan har jag fint sällskap så det ska säkert gå hur bra som helst! Ska även passa på att träna på lunchen idag, ett ben och rump-pass kan vara på sin plats!

Nu ska jag fixa mig innan jag ska käka, hörs senare fina ni!


Casino och Roulette?

För att skingra mina tankar lite kring flytten har jag surfat runt på lite olika sidor och hamnat på en del olika spelsidor. Extra roligt tycker jag det är med Black Jack eftersom jag själv varit black jack dealer i nästan tre år. Inte klokt vad tiden går fort!

Jag saknar black jacken ibland det gör jag, och eftersom jag suttit på bankens sida så många gånger så har jag även lärt mig en del om hur spelet går till. Men som gammal croupuier kan man ibland inte låta bli att halka in på något casino ( ja det blir ju oftast nätet) och kan ni tänka er vad jag spelar då? Jo just det Black jack. Men kul är det! Får man dessutom någon casino bonus så man kan spela lite extra är det ett stort plus och man kan sitta och spela timme efter timme. Ja om det nu går bra alltså :P. Dessutom om det går extra bra så kan man ju unna sig något extra gott eller extra fint ;)

En annan sak jag gärna velat testa är faktiskt roulette, jag tycker det verkar hur tufft som helst. Men sen vet jag att med min tur att välja antingen siffra eller färg så lär det bli helt fel.. Eller? Det sägs ju att om man ska vinna måste man också våga satsa. Jag ska nog faktiskt testa det nästa gång jag får någon casino bonus. Om jag har riktigt flyt kanske det går riktigt bra första gången också? Man vet ju faktiskt aldrig, någon ska ju ha det. Annars får jag väl bara testa det när jag är på Casino in real life. Testas ska det i alla fall, någon gång.. hyfsat snart!



Håller ni tummarna för mig att jag vinner på Black Jack och Roulette framöver?

Uppsägning inlämnad

Sådär då har jag varit uppe och lämnat mitt kontrakt med uppsägning till Åbergs. Jag visste inte vilken adress eller box ja gskulle skicka det till, så jag gick upp med det. John fick följa med som moraliskt stöd, för tro det eller ej men det har varit jobbigt. Kommer säkert bli jobbigare när allt skit ska ut.. Någon bekräftelse kunde jag inte få förrän hyresvärden var tillbaka. Men alltså är jag senast ute officiellt den 1 November 2011. Helt crazy...

Magen är lite utochin idag.. All stress tror jag. Jag längtar tills lördag. Det gör jag faktiskt, så jag kan slippa allt tänkande för ett tag. Som säkert de tio senaste inläggen handlat om så är jag extremt stressad av flytt och allt. Men ja jag ska inte dra allt igen.. Så magen behöver en vilovecka från stress kan jag tro och skallen också för den delen.

Borde försöka äta något innan jobb idag men ser ut som om jag får köpa med mig något påvägen. Har inte ro för mat just nu..

Hörs senare!


Dags att ta tag i livet..

Herregud vad jag är både seg och trött på samma gång! Kom nyss på mig själv med att faktiskt inteh a ett någonting alls till frukost. Den senaste veckan har det varit så mycket kaos i skallen att jag glömmer äta! Inte konstigt jag inte orkar någonting längre!

Ska äta upp min banan, springa en runda och sen ska jag hoppa in i duschen. Köpa tip-ex och gå upp med uppsägningen av lägenheten till kontoret idag.. Ja jag var så nervös när jag skrev på avflytten som det kallas att datumen blev helt knepiga.. Det är nervöst.. Sen är det no way back. Jag hatar att bli vuxen, det är läskigt!


Idag har det verkligen varit sommar! Synd ...

Idag har det verkligen varit sommar! Synd bara att man jobbat de bästa soltimmarna... Aja på lördag får jag sommar och ska bara softa och försöka att inte ägna Halmstad så många tankar som jag gjort sedan i torsdags. Ser ut som om det blir två månaders pendling iaf.. Förhoppningsvis kortare... Sista promenaden med Kola för dagen! Sen film! Hörs imorgon!


För ett år sedan..

Satt ock spanade bland mina gamla inlägg, tänk vad mycket man skriver? Inte klokt! Hur som helst så det inlägget ja gskrev för ett år sedan handlade om när jag brände ut mig pga nattjobben. Att jag ignorerat alla de konstanta varningstecken min kropp gett mig och hur det faktiskt kändes att gå in i väggen. Läskigt...

Jag tror att jag på ett år faktiskt lärt mig att lyssna hyfsat mycket på kroppen. Dock tror jag att jag kommit till den insikten att jag överlag ÄR klar med alla nattjobb. Jag är klar med att spela Black Jack om nätterna, där man både blir svuren till och folk beter sig odrägligt, spiller drinkar på borden och är allmänt dryga. Jag är nog klar i baren också..tror jag. Alla fyllekajjor som ska beställa mer, alla gäster som gnäller för att det tar tid.. herregud har du inte tid att stå 4 minuter i baren innan det är din tur eller?

Än idag så sover jag inte ordentligt när jag jobbat natt. Jag har ju hoppat in lite extra på KB nu de senaste månaderna, men sömnen har blivit lidande. Dessutom har det tagit mig två dygn att återhämta mig. Så kanske är min kropp klar med nattjobb, kanske jag också. Jag tror det i alla fall.

Hursomhelst, mitt gamla inlägg kan ni läsa här.


Flyttstress

Okej jag vet vad det är som gnager i mig..nu igen. Det är stressen med flytten. Shit, jag tror inte jag kommer kunna släppa detta förrän jag har ett eget boende uppe i Halmstad. Suck.. Så jävla jobbigt. Jag som gillar att ha saker och ting planerat, i alla fall stora saker som det här! Jag tycker verkligen det är skitjobbigt. Jag kan inte hjälpa det, och jag vet att säkert fler känner som jag som står inför samma resa. Blää, säger jag bara!

Ska se om jag ringer min hyresvärd idag och pratar med dem om uppsägning eller andrahandsuthyrning. Ju förr jag säger upp desto snabbare kan jag flytta in i en ny lägenhet.. om det nu finns någon sådan till mig. Det ser mörkt ut för tillfället.  Å ja jag ska sluta vara pessimistisk, men ni som inte varit i samma har nog svårt att sätta er in i min situation.. Därför är jag extremt tjatig. Jag är rädd..

Sitter här med min andra kopp kaffe just nu. Längtar tills Cassandra kommer in, en av mina fina tjejer! Förutom min underbara familj och min kära sambo så kommer även vi tjejer splittras. Vi har kanske inte känt varann speciellt länge, men det spelar ingen som helst roll när man väl funnit varandra. Det känns så tråkigt.. Fördelen blir väl förstås att vi har några olika destinationer när vi ska på roadtrips nu, eller när vi är trötta på allt. Mina fina tjejer kommer alltid vara mina fina tjejer! <3

Usch, vilken klump jag har i magen idag. Helst av allt vill jag vinna några miljoner på lotto och stanna hemma i Malmö. Kanske tänka mig att köpa en lägenhet i Halmstad men även en här hemma så jag trots miljonerna gör något av mitt liv. Pendla lite varje vecka.. Hade varit suveränt. Kanske dags att inse att de där miljonerna är det inte jag som kommer vinna.. FAST jag haft det på känn hur mycket som helst de senaste gångerna. Alla kanske har det?:P

Nej, nu ska jag skingra tankarna lite genom att läsa lite bloggar! Hörs sen!

Morning

Godmorgon! Ännu en dag man vaknat upp till tidigt som tusan. 05.20 är inte riktigt okej..egentligen. Men nu ska jag ju bara vara här i tre veckor till så det ska jag väl klara ut. Därefter är allt typ en baggis, men det förstås.. Jag ska ju pendla ett tag först så kanske ska jag upp lika tidigt igen..en eller två månader efter detta i alla fall.

Idag känns inge bra.. Trött, smått borta och jag vet inte men något gnager lite inom mig. Men vad det är vet jag inte riktigt. Men det känns inte bra i alla fall. Men det kommer nog fram så småningom... kanske i alla fall.

Har inte riktigt bestämt mig för hur min dag kommer att se ut. Jag är ju på jobb till halvett och möte ett..så inte härifrån förrän vid två. Kanske blir det en tur till Ljunghusen, annars är jag nog bara hemma och myser lite idag. Känner mig stressad så kanske är det lika bra. Men vi får se!

Hoppas ni får en bra start på er morgon och njuter av er semester den som har det! Annars att ni får en bra dag på jobb!

Puss å kram!


Home sweet home

Äntligen är jag hemma från jobb. Herregud vilken låååång dag det varit. Trots trevligt sällskap hela dagen så har den gått riktigt riktigt segt! Jag har hunnit med att både träna och sola idag. Så jag kände mig lite piggare där ett tag och tro det eller ej men det var ganska så skönt att lägga sig i solariet några minuter. Vissa gånger känns det som om man har myror i hela kroppen och det är evigheters evigheter kvar! Men inte idag!

Nu ska jag, John och Kola strax käka någonting. Vad har jag inte en susning om men något gott blir det säkert! Sen ska jag tillbaka till Ön för att hämta min nya resväska jag ska ha med mig till Magaluf, den glömde jag såklart på jobb.. Typiskt mig.. Aja, jag får ju träffa mina fina tjejer snabbt igen!


Såhär fin utsikt har jag i det vackra vädr...

img_6555 (MMS)

Såhär fin utsikt har jag i det vackra vädret idag... Dessutom jobbat jag ensam i 45 min till.. Men sen kommer bästaste Cassie och jobbar med mig sista timmen! Hoppas ni andra haft en fantastisk dag idag!


Hey hey you you

Avril ljuder från Friskis högtalare just nu och trött är jag. Trötter som vanligt är jag med en stor vagel i ögat dessutom- Aj, säger jag bara. Men bra för ögat att slippa ha smink där någon gång kan jag tro..

Jaja, inget vettigt att skriva så vi får höras senare!

Jubbdags

img_8393 (MMS)

Jubbdags


Godmorgon

Yrvaken kommer jag nyss från torkrummet, varmt och klibbigt var där! Inte skönt alls! Herregud så mycket tvätt det fanns igår! Men nu är allt äntligen rent och förhoppningsvis ska det väl inte gå åt sådär suuupermycket tills på torsdag. Tog en reservtvättid eftersom jag ska åka till Magaluf på lördag. Jag vill helst ha några kläder att packa ner :)

Idag börjar jag jobba klockan 09.00-17.30.. Blää snacka om seg dag. Men det blir en timmes träning på jobb på lunchen så jag får något vettigt gjort, under dagen. Sen ska jag försöka ringa hyresvärden.. Men jag ska erkänna att det tar emot.. Jag vill inte egentligen så om det inte blir idag får det bli imorgon..eller på onsdag. Jag måste i alla fall ta tag i det innan jag åker. Suck..

Ha en fin morgon så hörs vi sen!

Pust..

Shit vilken grundstädning jag gjort i badrummet.. Lika bra att tag i städandet ordentligt nu så jag slipper slita röven av mig när jag ska flytta. Det är ju obligatoriskt att städa som ni vet när man lämnar sin lägenhet..

BTW, vad tycker ni om min nya design? Visst är den väl fantastiskt fin??! Å nej, det är tyvärr inte jag som är så otroligt grym på bloggdeisgn, utan det är finaste Susanne! Tack fina gumman för att du orkade ta dig tid med min gråatrista blogg! Du är en ÄNGEL!

Nu åter till städandet och tvättandet.. Ciao!

seghet = noll gjort

Åh shiiit så seg jag är idag! Jag ahr mesta dels suttit på rumpan hela dagen lång förutom de där tjugo minutrarna jag trodde jag skulle kunna jogga. Kondisen är borta och jag ahr ätit för lite för att ens lyckas springa utan att få håll. Bra jobbat där Alice!

Snart är det dags för en Kolarunda och sen ska jag ta tag i städandet.. Fruktansvärt bombnedslag för tillfället eftersom det fortfarande är en smärre kaos i skallen. Allt känns overkligt.. Å konstigt bara. Så lite luft lär ju inte skada, eller?


It-forensik och informationssäkerhet

Mellan all stress i hur jag ska få en lägenhet, vart jag ska hamna och hur jag kommer pendla.. Så tog jag mig faktiskt lite extra tid att läsa igenom mer ingående vad jag kommer syssla med när jag är färdigutbildad, hur mycket jag kommer tjäna ungefär och vart man jobbar. Det känns faktiskt helt okej allting och jag tror absolut att jag kan passa för det!

Sen vet jag också att jag säkert kommer ha dagar då allt känns helt fel, men jag måste stå ut! Det är dags för mig att bli stor nu.. Vare sig jag vill eller ej och jag tror absolut att detta är passande! Det gör jag faktiskt. Med stöd från mina nära och kära så tror jag att jag kan fixa allt.

Nu ska jag gå och ha lite mer skallebank, jag får det av alla tankar och dulikt. Mycket att ta tag i...

Hör sen!


En sväng hem om..

Sådär då kom man nyss hem från pappsen! Känner mig löite seg i kolan idag och märklig på något sätt. Sitter väl i lite sedan igår och jag mådde faktiskt lite illa imorse. Inte kul alls! Men jag ahr kunnat äta lite idag så förhoppningsvis ska det inte vara några problem.

Ska strax göra mig iordning inför en middag på Möllan med familjen Drakfelt! Ska bli mysigt! Så vi hörs imorgon eller senare!

Puss å kram

Då var man nere hos Pappa idag igen! Under...

img_7243 (MMS)

Då var man nere hos Pappa idag igen! Underbart! Dock har jag lite skallebank idag och det gillar vi inte alls:-(


Weird?

Okej en fråga till er mina kära bloggläsare, ser min blogg ut som den brukar? JFör nyligen satt jag och gjorde om tusen saker och bytte mall och var allmänt trött på den, men sen helt plötsligt så kom den tillbaka till alla gamla inställningar? Eller är det bara i min dator och min telefon den är det? Jag HOPPAS att allt är tillbaka och fungerar lite bättre, men det verkar lite för bra för att vara sant? Eller?

Bloggkaos?

Jag vet inte helt säkert vad jag sysslat med, men tydligen har jag lekt runt för mycket med koderna så bloggen ser inte riktigt ut som den borde. Ska strax ner till pappa och kanske åker jag ner för att fixa en ny design. Lite nyare i alla fall!

Hoppas ni har en bra dag!

Just dance

Det slog mig precis att jag inte varit ute och dansat sedan i slutet av januari! Helt tokigt! Troligtvis blir det en avskedsmiddag och utgång för att fira att jag kommit in i Halmstad i augusti! Då ska jag ut och göra Malmö osäkert, jag lär ju inte hamnar här sådär överdrivet mycket, speciellt inte när jag är på besök. Då kommer jag passa på att vara med mina nära och kära <3.

Hursomhelst så gillar jag denna låten. Detta är ett tidsinställt inlägg så förhoppningsvis sover jag när ni ser det ;)


För att bryta all bloggtrender...

om att försöka vara så snygg man bara kan på alla bilder. Ja vilket inte jag alltid lyckas med men jag förösker ibland jag med, med handen på hjärtat. Eftersom jag är hemma och mår halvkasst, är trött men bara inte KAN gå och lägga mig så tänkte jag bryta den här snyggebloggtrenden genom att se så ful ut som möjligt. Jag vet inte om ni tycker jag lyckades men jag gjorde några försök.. Alltså jag menar inte ser jag väl ut såhär alltid? Eller?


Fulförsök nr 1

Fulförsök nr 2

Fulförsök nr 3

Fulförsök nr 4


Någon som vågar utmana? Skriv en kommentar med adress så fall! Hade varit kul!

P.S Ursäkta mitt märkliga beteende, jag är inte riktigt som alla andra... D.S

Vill ha



Sitter och funderar på om tröstshopping på H&M får mig att må bättre?

Blää

Usch vad det är tråkigt att vara ensam hemma och inte helt kry.. suck. Aja, så kan det ju också vara ibland. Som sgat tror jag mycket beror på stressen inför flytt och skola. Jag ahr liksom bara inte fattat det än, men det kanske kommer?

Om inget annat så ska jag i alla fall åka till Magaluf nästa lördag med mamma mus, ska bli skönt att få slappa lite. Känns som om jag inte kommerk unna göra det hemma. BTW, om någon av er skulle ha lägenhets tips i Halmstad så är de mer än välkomna.. Jag håller ögon och öron öppna! Gärna en tvåa, fast alla tycker jag är heltossig som vill ha en tvåa där. Men å andra sidan kommer jag bo där i tre år så jag vill ju helst ha något att kunna kalla mitt hem där under tiden.. Dessutom är vi ju fyra som kommer bo där permanent.. Jag, kola, Pink och Molle (min ensamme stackars ökenråtta). Sen hoppas jag givetvis på många härliga skånebesök!


Dagens tips

Nu när jag så småningom ska flytta till Halmstad slog det mig att det var dags att spana runt efter lite nya extra jobb. Jag har inga tankar på att jobba extra i Malmö när jag är tillbaka utan vill då bara passa på att njuta av min skånetid!

Jag hittade en jättebra ny (kanske inte så ny, bara jag som tyvärr missat den!) sida att söka mitt blivande jobb på, nämligen Spray jobb. Men eftersom jag tänkte flytta till en ny stad tyckte jag att det var dags för ett helt nytt cv. Jag är så trött på mitt gamla och jag vet inte, men det känns lätt som att man kan fasta i ett gammalt stuk. Det svåra kan dock vara att börja om från början och skriva ett nytt, bra och fräscht cv. Därför har Spray jobb gjort en cv-guid man kan kolla på med massor av bra tips på hur man kan skriva det där utstickande cv:et. Enligt mig en superbra guid! Spana in den och berätta för mig vad ni tyckte sen?

En annan sak som är bra med Spray jobb är att när man gjort klart sitt cv så kan man ladda upp det på deras hemsida och därefter bli sökbar för företagen. Som ni kanske vet är det numera ganska så vanligt med så kallad headhunting, alltså att ett företag själv aktivt letar efter rätt person till jobbet som ska tillsättas. Så för att inte missa sin chans råder jag er att ladda upp det där också! Kanske är det drömjobbet som hittar dig ;)

Så, så fort jag landar i Halmstad och får ordning på lägenhet, pluggande och vart jag befinner mig ska jag absolut använda mig av Spray jobb för att hitta mitt nya extrajobb.

Magsjuk

Jag vet inte om det är som jag blivit magsjuk eller om det är all stress med flytten som gjort att maten kommit upp igen.. Men det stressar mig så det troliga är väl att det beror på det. Tråkigt eftersom jag skulle jobba och tjäna pengar hela natten. Men som tur är har jag en fantastisk sambo som ställer upp när det kärvar och det är jag otroligt tacksam för. Tack älskling <3. Så nu får jag sitta hemma och friskna till medan han går och jobbar för mig.

SÅ kvällen blir som sagt lugn och jag hoppas att jag från och med nu kan behålla maten. Magen kurrar och skriker mellan varven samtidigt som det känns som om jag ska somna närsomhelst. Hoppas ni får en trevligare fredag!

Kramisar

Blivande Halmstadstjej

Ja som ni kanske antog med mitt senaste och knepiga inlägg så kom jag alltså in i Halmstad på It forensik och informationssäkerhet. Det betyder alltså att jag ska bli en Halmstadstjej till hösten. Blandade känslor, otroligt blandade. Mest rädd är jag för att lämna alla nära och kära här hemma, ni kan tro att det känns tungt i hjärta.. Å dessutom flytta upp helt ensam till en stad där jag knappt känner någon. Har jag tur kommer någon av mina vänner härifrån in i Halmstad också, men det är än så länge bara jag som sitter säkert. På gott och på ont.

Jag försöker nu se det som en sak jag MÅSTE göra, för det är det ju trots allt. Jag måste göra någonting av mitt liv och hur lite jag än vill flytta så måste man även det någon gång. Stå på helt egna ben och känna sig lite ensam. Man får liksom bygga upp livet lite på nytt när man kommer till en ny stad. Dessutom ligger ju Malmö bara 1,5 timmar med bil så om det blir superkris tar jag bara bilen och kör hem.

Bredband är uppsagt idag, på måndag blir det lägenheten. Det känns inte ritkigt klokt. Overkligt, dessutom är ett stort problem just nu vart tusan jag ska ta vägen? Jag har husdjur som gör att jag inte kan bo varsomhelst och ja det är stressigt i skallen just nu. Min kära syster har frågat för min skull så har jag tur kanske hennes kontakt kan hälpa mig! Om inget annat hoppas jag att jag vinner på Lotto så jag kan köpa mig en lägenhet. Allt hade blivit så mycket lugnare då. Nu är allt osäkert.. Suck.. Men det blir nog bra, det hoppas jag!



P.S Tack alla som grattade mig på FB igår och för all pepp här! Det behövs och betyder enormt mycket! D.S

Snacka om kaos i skallen

Herregud vad allt är uppochner i min skalle just nu. Mycket som ska fixas, många att prata med. Kul men mest ledsamt.. Ojojoj.. Kaos!

Work out!


Måste säga att det känns fantastiskt att ha kommit igång ordentligt igen! Mitt ben känns okej numera, även om jag är extremt övernoga med att strecha efter varje större eller mindre träningspass. Dessutom kom mitt protein igår, ett helt annat jämfört med det jag haft tidigare. Sojaprotein, det smakar helt okej men är en aning grynigare att dricka. Men sen är det nog en vanesak! Så nu jäklar ska det byggas och brännas här!

Att träna med John är lärorikt eftersom han som muskelbyggare tränar på ett helt annat sätt än en annan svensson. Så jag får många tips på bra övningar som känns dagen efter kan ni tro. Å lite träningsvärk ska man väl ha efter ett grymt gympass, eller hur?!

Denna veckan har jag rygg och ben kvar att köra och två joggingturer innan jag kan räkna mig som färdig tränad!

Unchained Melody

En fantastisk och känslosamlåt man sitter och lyssnar på just nu. En grå och regnig morgon på jobb.. Om ni inte hört låten så sök på den, annars kommer jag lägga upp en länk senare idag! Jobbdatorerna är inte så snabba så jag undviker dem litegrann.. :P

Det var inte lika lätt att stiga upp imorse när det var mörkt och grått ute. Men så fort jag öppnar sovrumsdörren får jag sött sällskap av min söta kisa Pink. Keligare katt får man nog leta efter. Så söt, hon håller mig alltid sällskap! <3 Kola den lille sjusovarn kan sova längre utan problem. Men även han gick upp senare för att säga hej till sin mamma! Jag älskar mina söta husdjur! Även om jag förstått att inte alla andra gör detsamma.. Hur kan man inte? Men idioter finns det ju överallt, eller hur?

Idag efter jobb ska jag iväg och köpa olja till min bil, den behövde visst fyllas på trots att det inte var så länge sedan? Inget bra tecken att den dricker mycket olja? Men ja, vad gör man inte för sin lille bil? Sen ska jag hämta upp mina fina husdjur och bege mig ner till Ljunghusen, ja för ovanlighetens skull ;). Om vädret klarnar upp lite ska det bli en joggingtur i naturen där med Zeus. Å sen ikväll ska jag och min kärlek möta upp Cassie å co på Möllan tror jag! Ska bli såå mysigt! Jag har ju en 12 timmar arbetsdag imorgon.. Först Friskis och sen KB direkt efter friskis.. Men det ska nog gå bra! Det känns jobbigt innan bara :P

Dags att släppa in alla motionärerna nu då.. om där nu står någon?


Home sweet home

Sådär då är jag äntligen hemma igen. Bara för att sova och äta lite innan det är dags igen. Har en kort dag så morgondagen ska säkert gå fort! Fantastiskt!

Nu kom min man hem med mat till mig! Tack skatt! Hörs imorgon tiiiidigt! Natti!

Snaaark!

Skallen värker fortfarande, inte klokt! Hoppas absolut på att den är bättre imorgon när jag vaknar. Ska upp och öppna imorgon också.. 06.00 ska jag infinna mig här. Lite osmidigt att sätta mig på kväll å sedan öppning men å andra sidan så jobbar jag inte så många timmar imorgon så jag ska nog överleva det ändå. Lovleley!

Funderar på vad jag ska äta när jag kommer hem. Jag jar nog inget gott hemma? Eller har jag det? Aja, det löser sig! Hoppas ni har haft en trevlig regndag! Puss å kram!

Urladdning

Usch vilken spänningshuvudvärk jag har idag. Har suttit i sedan igår misstänker jag.. Blir lätt så, det är så mycket som är på gång och som sker just nu. En del saker har jag tagit tag i andra ska det tas tag i. Bättre sent än aldrig, eller hur? Hoppas på att mer av huvudvärken försvinner nu bara.

Idag vill jag säga ett STOOOORT GRATTIS til min fina älskling som kom in på en utbildning han sökt nu till hösten! Jag är så stolt över dig älskling! Jag är säker på att det kommer gå fantastiskt bra och att du fixar det galant! Massor av kärlek till dig!


Såhär långt kom vi innan det började ösa n...

img_8690 (MMS)

Såhär långt kom vi innan det började ösa ner på mig och Kola.. Tur man har en underbar sambo som kan hämta oss!


Pokerface

Sista uppdateringen för idag.. Promise! Lyssna och njut!

Must haves!

Så fort pengarna rullar in ska detta fina inhandlas, speciellt den underbara ponchon!


Vamos a la playa

Helt klart min nya favoritlåt! Jag tänker SOMMAR!


8 årskalas!

Ja som ni vet så stack jag ner till Ljunghusen idag efter jobb. Jag låg i solen, rpratade med föräldrarna och hade det mysigt. Vi käkade en god middag och efter det var det dags att fira att Keddy fyllde 8 år igår! Det firades med mandeltårta och kaffe! Hundarna skippade dock kaffet!


Pink nöjde sig med att rulla runt i trädgården

Smarrig mandeltårta!



Kola spanar in sin tårtbit!

Collisarna var inte heller sena på att hitta sina tårtbitar

Sååååå gott de tyckte det var!

Söte födelsegrisen!

När deras tallrikar var renslickade kunde de tänka sig lite till.. iaf Kola :)

Då gick solen i moln så det är dags att fl...

img_7269 (MMS)

Då gick solen i moln så det är dags att flytta sig sakta inomhus! I alla fall i Ljunghusen. Hoppas solen skiner på er!


Just nu sitter jag i pappas trädgård och n...

img_9317 (MMS)

Just nu sitter jag i pappas trädgård och njuter av solen! Detta är fördelen med att låna tidigt, man är hemma tidigt och har nästan hela dagen för sig! Underbart! Jag börjar bli smått nervös inför antagningsbeskeden vi får i slutet av veckan nu..  Jag hoppas hoppas på Malmö men jag har en känsla av att det blir Halmstad.. Nervöst är det iaf!


Irritation

De senaste dagarna har jag börjat reta mig mer och mer på en del personer. Somliga mer än andra... Att man retar sig lite på någon ibland är en sak men när man retar sig på det mesta en person gör börjar man inse allvaret i det. Tråkigt att känna så, men så kan det vara ibland. Man kan inte fungera med alla alltid, hur mycket man än vill. Sen å andra sidan kan jag tycka att människor inte ska försöka sätta sig över andra när de inte har någon som helst befogenhet för det. Ingen anledning eller orsak för det, bara för att hävda sig själv kanske? Tragiskt i så fall. Men jag vet att det är så livet fungerar.

Aja, det var bara lite bitterhet! Hörs sen!

När motionärerna är insläppta..

så sitter jag och läser bloggar. Förutom mina underbara vänner bloggar och Kissie och co så försöker jag faktiskt hitta lite nya trevliga bloggar! Idag hittade jag en supermysig blogg men underbara recept! Om ni missat den på framsidan så tycker jag ansolut att ni ska ta er en titt här. Tro mig, man kan hitta massor av underbara recept speciellt om du ska ha släktkalas eller liknande!

Jag läste ju som sagt Kissies blogg också.. Ja jag kan inte låta bli.. Dessutom vad skulle du själv göra när du börjar 06.00 på morgonen och alla sysslor är gjorda? Det händer inte speciellt mycket på FB precis.. :P Jag måste säga att jag gillade hennes enaste inlägg. Hon skrev lite mer som jag kan glra ibland när man är deppig och ledsen, fullt medveten om alla fel man har, då allt bara går åt helvete. Jag har faktiskt ändrat min syn på henne lite. Hon visade en sån där normalsida som vi alla har. Ingenting om viktnedgång eller festande som de andra inläggen oftast handlar om. Bra Kissie! Hoppas hon lyckas vakna till ordentligt nu, eller så var det bara en tillfällighet? Jag ska iaf med spänning invänta fler inlägg nu!

Jaha, då är det bara 1,5 timmar kvar till min fining Arlinda kommer in. Undrar ifall det finns fler bra bloggar man kan hitta under den tiden...


Jag vet jag sagt det förr, men mellan varven saknar jag mitt röda hår..


Morgonstund har guld i mun

Sådär då är klockan just nu 06.13, jag är redan på jobb. Ja jag borde ju vara här också eftersom jag börjar 06.00. Jag har utfört alla sysslos som ska utföras, samt satt igång en maskin vittvätt, så jag ahr något att jobba i resten av veckan.

Som vanligt lyssnar jag på mina oldies. Jag gillar det såhär dags på morgonen för även om det är fullt ös så är det ändå¨lite dämpat på något sätt. Underbart och glatt! Jag är lite småirriterad såhär på morgonen ändå. NJo jag vet man kan tro att jag blivit en gammal hagga, och kanske är jag påväg! Inte vet jag...

När jag skulle lägga mig var det fullt ös på vår gård och trots att jag bor på åttonde våningen så stiger ljudet uppåt. Det var höga röster skratt och skämtande.. Ja tillslut så somnade jag men vaknade 03.09 av att en av brudarna står och skriker nere på gården. Ja, just det en måndags natt klockan 03.09 står hon och skriker att sin 20-åriga vän är ett svin och hur förbannad hon är för hon trillade faktiskt! Ja hon trillade och slog sig och han vände sigi nte ens om för han pratade i telefonen. Ja ni hör ju själv hur det låter.. Jag tror de höll på i 20 minuter innan brudjäveln höll truten! Drick inte sprit om du inte kan hantera det, vi andra pallar inte höra din sorgliga och tråkiga historia..

Men trots den högljudda natten så vaknade jag hyfsat utvilad. Kanske var det, det underbara vädret och den strålande solen som gjorde att jag kände mig pigg! Jag vet faktiskt inte. Den senaste tiden harj ag inte riktigt känt mig utvilad och jag misstänker att jag om en timme eller två kommer vara ganska så nannig..igen!

Hoppas ni passar på att njuta ute i det underbara vädret!


J.lo nu räcker det!


Är det någon mer än jag som är så OTROLIGT trött på J.Lo? Alltså vart man än tittar så ser man hennes kända nunna! Vare sig det handlar om musik, läppglans eller tja varför inte rakhyvlar? Varför sitter hon inte i någon typ av jury? Ahh visst fan, det glömde jag! Det GÖR hon ju redan. Usch vad jag är trött på den vackra kvinnan. Hon syns överallt! Filmer, serier, omslag, reklamer etc etc.

Visst hon ser bra ut och hon är jätteduktig.. Men nu får det räcka! Hon är nog den mest kommersiella kändisen som finns för tillfället, å jag är trött på henne nu! Håll dig till musik och film, det räcker mer än väl! Även om jag tycker hennes senaste låtar börjar bli rätt så kassa de också.. Slutligen trillar man ner från toppen.. Eller är det bara jag som är så trött på henne?

Underbara lediga måndag!

Idag var jag uppe redan vid åtta eftersom John stack iväg vid den tiden för att fixa lite saker. Så jag steg upp och vaknade till liv lite sådär lagom innan jag tog min minikorta långrunda, ja minikorta långrundan är alltså ängdalarundan som tar cirka 30 minuter med morgontrötta bebisar på morgonen. Perfekt start om det börjar bli varmt eller man inte har tid för en 60-90 minuters promenad.

När morgonrundan var gjord så hämtade John upp mig för ett träningspass på Stadion. Idag var det armar och axlar som tränades. Det sjuka är att jag fortfarande har en fruktansvärd träningsvärk sedan ben och rumpa i lördags.. Sjukt att det aldrig går över! Men snart så..

Det var hur som helst ett bra pass, tog inte ens en timme och jag tröttade ut musklerna ordentlgit! Yeey!

När vi kom hem bytte vi om till badkläder och packade ner en filt och lite gottigheter och la oss i Rönneholmsparken någon timme tills det började skvätta på oss. Ja, givetvis skulle det ju börja regna på oss.. Min vanliga tur med ledigheten. Fast det sprack ju upp lite senare så jag antar att det är okej i slutändan ändå.

Hem, bytte om och sen begav vi oss till La Empanada för lite god mat! Jag tog en lyxig vegetarisk enchiladas, en STOR en. Damen bakom kassan trodde nog inte jag var riktigt klok när jag rättade henne när hon sa liten. - Nej, en stor vill jag ha! Hon frågade om jag var hungrig och skrattade till lite.. Men ni kan tro att jag nääääästan åt upp allt! Fast det var massor av mat!

Nu kom vi nyss hem efter en god kaffe och en cointreau i Västra hamnen. Det är detta jag kallar för vardagslyx! Underbart väder och lite extra lyx. Loveley!


Hipp hipp hurra!

Idag fyller sötnosen Keddy 8 år den lille gubben! Han har tillbringat natten och dagen hemma hos mig fram tills vid halvfem då mamma kom och hämtade hem båda bebisarna :(. Jag börjar 06.00 imorgon och jobbar fram till 12.30 så de kan få ha det roligt där istället. Det ska tydligen firas med lite tårta ikväll hemma hos pappa! Gud så mysigt! Hoppas där blir lite över till mig tills imorgon när jag kommer ner! Grattis världens bästa Keddy!


Santa Lucia

Nej det har inte slått runt i skallen på mig.. Jag vet att det inte är jultider riktigt än. Däremot så var det på Santa Lucia i Höllviken igår jag tillbringade kvällen med mina underbara föräldrar! Vi åten god middag och en underbar efterrätt. Allt detta innan hästandet i Falsterbo var slut. Vi kunde alltså sitta i lugn och ro samt få vår mat snabbt. Underbart!



Ja jag vet bilden är fruktansvärd.. trött, nytränad och nyduschad.. ja hur ser ni själva ut? :P



Excuse me I've might drink a little more than I should

Dags för lite bra musik såhär på morgonkvisten!


Pyjamasparty

Jag lovade er bilder från igår så här kommer några innan jag slänger mig framför tv:n och lägger ner bloggandet för dagen! Puss å kram!







Utanför Konsum och inväntar kvällens onytt...

img_2949 (MMS)

Utanför Konsum och inväntar kvällens onyttigheter innan filmmys! Hoppas ni har en härlig söndagskväll!


Saftey comes first! Äntligen kan Kola sitt...

img_1558 (MMS)

Saftey comes first! Äntligen kan Kola sitta i framsätet! Har införskaffat mig ett nytt hundbälte så nu åker han säkert igen!


Ljunghusen here I come!

img_3178 (MMS)

Ljunghusen here I come!


Kända bloggerskor


När man sitter på jobb och inte har särkillt mycket att göra så förutom att sitta och läsa de vanliga bloggarna som jag läser så hamnar man lite då och då på lite kända bloggar. Allt detta kommer jag skylla på Cassandra och Josefine som har förgiftat datorerna på jobb med deras länkar.. 

Ja som ni vet gillar jag inte Kissie för fem öre. Hon är totalförstörd och lever i sin lilla bubbla. Jag hoppas hon vaknar så småning om.. Men mer gnäll o mdet tänker jag inte skriva då jag redan tillägnat henne ett helt inlägg här.

En tjej jag däremot gillar av de här kända bloggerskorna (jag har tyvärr inte bättre koll..) är Kenza. Hon är en jordnära och väldigt söt tjej. Hon har fattat vinken att det funkar hur bra som helst att bara vara sig själv. Hon kanske är lite för snygg så det kan väl vara det enda man stör sig på, men det är bara för man får lite ångest. Dessutom är det inte hennes fel att hon ser bra ut! Kul för henne :P. Jag är inte avis lovar... lite bara!

En annan blogg jag fastnat för som jag nämnt tidigare är BB-Vanessas blogg. Det tråkiga med den är dock att hon inte uppdaterar sådär superofta. Kändis eller ej men det är fruktansvärt tröttsamt att gå in på en blogg som aldrig uppdateras. Måhända att jag uppdaterar min för mycket, men hellre det än att se samma inlägg man redan läst dag efter dag.. En eller två uppdateringar om dagen hinner man väl med? Ja om inget hemskt hänt såklart!

En kul sak jag märkt när man bloggar och har en del läsare, det är att en del av dem som bloggar faktiskt börjar skriva lite som mig. Använda de uttryck jag använder. Jag märkte det för några dagar sedan när en tjej vars blogg jag läser lite då och då började använda uttrycket himlans i ett inlägg. Ja, jo jag vet att det inte bara är jag i hela världen som gör det och kanske har det varit en slump. Men hon har inte använt det tidigare och därför märks det att även hon är en läsare av min blogg. Ja en konstig uppmärksamning kanske men ganska så kul. Som bloggare vill man gärna veta vem som läser ens blogg, därför tycker vi det är kul med kommentarer då och då! Roligast är det att få kommentarer där man hänvisas till deras blogg eller hemsida. Man kan hitta så många andra roliga sidor och bloggar att följa på så sätt! Men bara ett litet avtryck kan göra en glad, anonymt eller inte! Alltid kul att höra vad ni läsare tycker om mina inlägg/åsiket/musik etc..

Det blev visst ett långt inlägg nu.. Om 45 minuter slutar jag och då ska det minsann vilas och has mysigt! Hörs senare!


Pyjamasparty!

Igår hade jag en fantastisk kväll med mina fina tjejer hemma hos Arlinda! Cheescaken var fantastiskt god (Cassandra du får tacka Erik för det goda receptet), massa godis, chips och lite rosé! Jag och Cassandra hade pyjamasparty medan de andra kom direkt från restaurangen och var superfina!

Det var en kväll fylld av kärlek och en massa tjejsnack! Dessutom passade jag på att göra bort mig när jag ändå var där. Men vad jag gjorde spelar ingen roll.. Lite skämmigt var det, men sen var det ju jag också.. Då är det alltså inte speciellt otippat :)

Nu har jag tre arbetstimmar kvar och sen ska jag åka ner till underbara Ljunghusen och bara vara! Sen ikväll blir det picknick med min kärlek i någon park någonstans. Kanske på utsiktsplatsen, det hade varit mysigt!

Ha en fantastisk dag kära ni, bilderna kommer senare!

Dagens att unna sig


Förlåt älskling att jag snodde en av dina öl, men idag var det otroligt frestande!

Det blev en tur genom Rönneholmsparken igen, lite behagligare at tta en långrunda med Kola när det fläktar lite och solen inte står på hela tiden. Nu känns det att jag varit uppe tidigt, men en öl och om någon timme är jag påväg till Arlinda för tjejkväll i pyjamasstyle! Yeey!

Hoppas ni alla har en fantastisk lördag i det underbara vädret!
Peace, over and out!

Sol sol sol

img_8345 (MMS)

Sol sol sol


Vilken värme det är idag! Snacka om att ha...

img_9131 (MMS)

Vilken värme det är idag! Snacka om att ha ångest för att man jobbat tidigare! Jag hade garanterat legat på stranden en så underbar dag som detta annars! Men men, jag och Kola hamnade i Rönneholmsparken nu och ska väl sitta här en stund innan vi beger oss hemåt igen. Alla är på sina äventyr så vi får nöja oss med oss! Ha en  fin dag!


Sommar, sol och träning!

Sov sådär inatt, hade svårt att somna ordentligt. Så är det vissa nätter, men ja slutligen lyckades jag. Står just nu på jobb och här ska jag vara tre timmar till innan det är dags för mig att gå upp och träna ben och rumpa. Jag har gjort en deal med mig själv. Varannan dag kondition och varannan styrketräning. Tror absolut att det kan vara ett bra sätt för mig att komma iform igen. Man kommerl iksom ur det när man varit ifrån det i nästan tre veckor..

Intervallöpningen gick super igår! Jag tror faktiskt inte jag sprungit så långt tidigare och än så länge så känns benet bra! Så jag tror jag kommer köra samma runda et ttag framöver för att kunna se resultatet tydligare! Ska bli otroligt spännande! Dessutom kommer snart mitt protein hem, lika bra att köra seriöst så det händer något!

I eftermiddg ska jag passa på att gå ut och njuta i solen lite med Kola. Ikväll ska vi ha avskedsmiddag för sötaste Arlinda som överger oss för Göteborg. Jag kommer på tjejkvällen istället för jag är fattig denna månaden :( Snyft!

Hoppas ni som är lediga är ute och njuter idag! Ni får njuta ute för mig också!


Det blev en lugn kväll idag trots allt. Bl...

Det blev en lugn kväll idag trots allt. Blir en tidig morgon på jobb imorgon så det är dags för sängen nu. Dock flyger tankar omkring i skalle. Idag, ja för ovanligheternas skull menar jag.. Ibland känns det som om vad jag än tar mig för så blir det fel någonstans på vägen. Kanske är det min lott här i livet? Alltså att det går fel på vägen. Min grej! Någon ska ju ha det och olyckligtvis blev det jag! Heja mig! Sov gott vänner, hörs imorgon!


Snaaaark

Ja som vanligt är jag trött.. Men just idag är jag inte riktigt på humör. Egentligen vill jag inte göra någonting eller kanske ta mig en picknickfilt, lite goda mackor och sätta mig under ett tak någonstans och bara mysa av regndropparna och den ljumna luften. Men så blir det inte idag. Just nu är jag på jobb och det är segare än livet här. Ikväll åker vi en sväng till Vellinge för sällskap och hem hyfsat tidigt eftersom jag börjar klockan nio imorgon.

Hatar att inte vara på humör. Riktigt tråkigt och deprimerande. Min teori är att det beror på den svenska sommarn. Men jag vet inte riktigt säkert? Aja hur som helst så är det tråkigt som f..

Hörs senare eller imorgon kära läsare!

Gårdagens outfit

Såhär var jag klädd på Arlindas middag igår.



Dagens motion?


Jag känner mig inte riktigt på g idag. Jag vet inte om det beror på det gråa trista vädret, att jag jobbar hela helgen eller om jag rört på mig för lite den senaste tiden? Träningen har ju blivit lidande nu när jag haft muskelinflammation och märkligt nog kan jag känna av den litegrann ibland. Men inte alls som förr! Jag har inte vågat jogga på snart tre veckor, men det känns kanske som om det får bli så idag? Annars lär jag inte orka någon träning alls och med tanke på hur mycket mat jag åt igår så går det inte att undvika..

Btw så har jag för första gången på tre år gjort tvättmissen alla ska göra någon gång. Nej jag hade ingen röd strumpa i vittvätten.. Däremot så fanns tvättnyckel ledig igår när jag kom hem efter födelsedagsfirandet.. För att slippa gå upp klockan sju så började jag lägga in maskiner tills det att jag inte längre kunde hålla ögonen öppna. Det gick hur bra som helst fram tills jag skulle ta upp kläderna från centrifugen..  Ja jag erkänner de hade legat där några timmar och jag ÄR korkad. En del av de vita kläderna hade chockrosa färgklickar lite här och var. Någon strumpa, någon handduk och en jobbtröja var totalt nerfläckad! Som tur var klarade det mesta viktiga sig. Någon hyfsat ny vitlångärmad blev lite missfärgad. Men inte något viktigt! Speciellt inte min vita fina långklänning! Tack för det!

Vad har jag då lärt mig av detta? Jo blanda inte vitt med någon annan färg i centrifugen OM det eventuellt ska ligga där några timmar.. Eller blanda aldrig vitt med någonting annat alls.. Aldrig någonsin..!

Suprisemiddag!

Efter lunchen vi tjejer hade hemma hos Arlinda igår var det att bege sig hem för långtur med Kola och därefter var det dags att fira Arlinda ytterligare en gång! Chrille, som är Arlindas sambo hade bjudit in hos till en supermysig middag på Elysée som sötnosen inte hade en aning om. Så härligt att hon blev så glad av att se oss och att hon faktiskt inte fattat någonting om vårt hemlighetsmakeri!

Hoppas du blev nöjd med din dag igår gumman! Vi ses imorgon igen och fortsätter firandet och avskedet :( Fast vi inte vill släppa iväg dig till Göteborg igen :(








Lunchtime

En härlig födelsedagslunch med de bästa tjejerna!


Dem säger ju att jag är lite omogen så lika bra att leva upp till ryktet!



Födelsedagslunch hos fina Arlinda!

img_5785 (MMS)

Födelsedagslunch hos fina Arlinda!


Amazing thursday

Hejsan svejsan kära bloggläsare!

Jag vaknade för ganska så exakt en timme sedan och kan ni kan tro att jag kände mig utsövd! Fantastiskt! Ska strax möta mamma på Speedy för att hämta lite dietmat till Kola. Sen ska jag fixa något litet till finaste fröken Arlinda som fyller år idag! Grattis snyggingen!

Men ja, det är väl bara för mig att bege sig! Vi hörs garanterat av senare!

Puss å kram!


Dessa underbara filmkvällar


Som ni kanske märkt så ser jag ganska så mycket film på kvällarna. Jag vet att många tycker det är höst/vinter grejer men faktum är att jag faktiskt gillar det på sommarkvällarna också. Man kan till och med gå ut och göra staden osäker efter filmen för det är fortfarande ljust ute! Det är så underbart! Bäst av allt är det när man ser en riktigt bra film, som Unknown vi såg häromdagen. Spännande och inte trist någonstans! Underbart mysig.

Igår såg vi Conviction, en av mina bloggläsare tipsa om den. Den var absolut bra, men jag vet inte om det var jag som inte riktigt var på humör för en sån film igår. Men jag blev lite rastlös av den, trots att den var spännande och rörande på samma gång! Härligt är det att veta att den faktiskt ÄR baserad på en verklig händelse, alltså hela filmen. Inte bara någon påhittad spökhistoria som det brukar vara när de säger att den är baserad på en verklig händelse.

Minns ni kanske Blairwitch project? Den sades ju också vara baserad på en verklig händelse.. Några år efter kom det ju fram att det var filmteamet som hittat på allting och alla märkliga saker i skogen. Inte fanns där någon sanning inte, men så var det dock inte med Conviction! Man fick till och med se en bild på det riktiga syskonparet i slutet! Vad säger man, syskonkärlek?

Ikväll blir det någon annan mysig film. Vet dock inte vilken än, men det får jag reda på så fort John kommer! Hoppas ni har en mysig onsdagskväll!

Dagens att unna sig

Min käre sambo har stenkoll på vad jag gillar, så i förrgår kom han hem med den här härligheten.

Ni kan tro att den är god trots att det är Zero!

Dagens äventyr

Nu är vi heeelt slut allihopa! Efter en hel dag på Kullen utanför Helsingborg är man mör i kroppen. Dock har vi hunnit med en hel del såsom att klättra lite i berg, vila i skogen och se den fantastiska naturen! Underbart var det!







Nu beger vi oss till Hbg med picknick och ...

img_9374 (MMS)

Nu beger vi oss till Hbg med picknick och gottigheter! Hörs senare <3


Plättar

Kom nyss hem från Ljunghusen och jag är trött som en gris! Blir lätt så när man jobbar sent dagen innan och tidigt dagen efter. Som idag. Nu är det skönt att vara hemma och om en timme ska jag gå med Kola på sin sista långrunda för dagen.

Jag lyckades få med mig alla fyra hundarna på en timmes långpromenad tidigare idag. Dem är så söta för de uppskattar verkligen att gå med mig, och till och med Splitt som ibland kan vara mycket bestämd med vart man ska gå, lät mig bestämma! Dessutom var det inte så mycket trassel med koppel och dylikt idag så jag tror vi alla var nöjda med turen!

Åh btw så var det hundra år sedan jag åt plättar! Kan ni tänka er att jag hittade färdiga ica-plättar i kylen? Yeeey! Lycka tänkte jag som var vrålhungrig och jag får väl erkänna att de var helt okej! Hemmagjorda är ju trots allt alltid godast, men ändå ;)

Ha en fin kväll kära ni så hörs vi sen eller imorgon!


Nya hoodiesen gillades starkt kan ni tro!


Mer nostalgi

Kan man annat än att älska denna låten live?

Don't mess with my man

Nostalgi

Loveley sun

Sitter hemma hos pappa just nu. Jag är förvånad att här är så pass varmt och soligt som här faktiskt är. När jag lämnade Malmö tidigare idag var det ganska kyligt och inte alls lika behagligt i luften! Hoppas på att det blir ordentlig värme och underbart väder imorgon när jag är ledig! Jag, John och vovvarna ska iväg till Helsingborg till Kullén eller hur det nu stavas. Kanske blir det en tur inom hbg innan vi beger oss hemåt imorgon kväll. Håll tummarna för fint väder.
Nu ska jag och hundpatrullen ut och promenera vår långrunda! Ha en härlig eftermiddag så hörs vi sen!

Sommarplåga?

Ni minns väl förra årets radioplåga we don't speak americano? Jag tror eventuellt att detta kan vara årets svar på den :)


3,5 timmar

Jag vet inte om jag tycker denna arbetsdagen är speciellt lönt då jag bara arbetar 3,5 timmar.. Men å andra sidan ska ju Robin ha lunch så därför har jag ju fått denna korta tiden. Givetvis är det superskönt eftersom jag nästan har hela eftermiddagen på mig sedan att göra just det jag själv vill.

Idag blir det en tur ner till Ljunghusen med husdjuren. tror jag ska unna mig en rejäl promenad där nere i den underbara naturen. Joggingen får nog vänta en vecka till.. Jag känner av det lite lite i benet... Träffade dessutom nyss min sjukgymnast och hon sa att nu handlar det om att tänja. Jag har väl varit lite slarvig med det så jag får väl köra hårt med det så ska jag nog snart vara tillbaka!

Styrketräningen har gått bra nu i veckan. Visst är jag väl lite seg av mig.. Jag har ju trots allt nästan varit utan träning i två veckor. Men när jag väl är där går det bra! John har visat mig lite maskiner och ja de flesta är ändå repetiotion. Inte visste jag att jag hade sån koll på dem haha! Men saker att tänka på är alltid bra!

Min man är ju träningsnarkoman och för ett tag sedan tränade han för att bli bodybuilder. Men dessvärre var han med om en olycka på jobb förra sommarn som gjorde att han skar av bicepsenan. De missade den detaljen på akuten så han har haft ett rent helvete fram tills mars. Då han efter ett flertal egenintiativ hos läkarna fick konstaterat att muskelfästet var flyttat.. Han blev opererad då och nu tycks armen fungera mycket mycket bättre. Jag fortsätter att hålla tummarna för att den ska bli som tidigare, så han kan fortsätta sin dröm. Jag tror på dig älskling <3


Frukostdags och sen bär det av till jobb n...

img_9646 (MMS)

Frukostdags och sen bär det av till jobb några timmar! Idag känner jag mig sliten...


Vad jag behöver mest just nu..

  • Ett par nya jeans
  • Cardigans
  • En vit bikini


Back to work

Då är man tillbaka på jobb efter en veckas underbar semester! Som jag sagt tidigare så har jag verkligen lyckats träffa in rätt vecka. Det enda som kunde varit lite lite bättre var helgen. Men inte klagar jag inte, för jag har iaf kunnat klä mig i sommarkläder å det är trots allt det som räknas!

Nu har jag tre veckor tills det är dags för en vecka i Magaluf med mamma och Eva-Marie. Underbart att ha något att se fram emot! I like it! Vet dock att det kommer bli otroligt varmt och klibbigt men trots det vet jag att det kommer bli en kanonvecka! Wiie!


Mer nytt? Självklart!




De ska invigas mycket snart ;)

Massa skor i hela hallen och folk vid fläkten som röker

Ja jag har inte släppt fröken Maggios Välkommen in.. Den är faktiskt jäävligt bra!

Btw, vad tycker ni om mina nya örhängen ja...

img_7155 (MMS)

Btw, vad tycker ni om mina nya örhängen jag införskaffade igår? De största fick jag ju av John när han  kom från Spanien men resten? :-)


Då är man ute på äventyr med mamma igen då...

img_3990 (MMS)

Då är man ute på äventyr med mamma igen då! Ikväll är det jobb några timmar.. Inte det minsta taggad, men å andra sidan hade jag en fantastisk semestervecka! Nu är det ju grått och trist så det är ok ;-)


Fynd

Gårdagens reafynd på H&M för 100 spänn!



Kvällspromenad

Efter en dag med fullt ös och innan det var dags att sätta igång filmen Unknown så bestämde jag mig för att ta Kola på sin långtur innan det började regna igen.. So I did. Gick förbi Rönneholmsparken och ängdalarundan på dit och hem. Däremellan traskade jag runt i Dammfri och drömmar om att vinna en stor summa på Lotto kom som så många gånger förr. Jag gillar att bo i Malmö och ja, jag kanske bara hade velat byta lägenhet men att hamna i de låga fastigheterna och där man faktiskt har en egen trädgårdsmästare som gör fint för de boende hade inte varit helt fel..

Fan vad jag gillar Malmö. Jag gillar att bo här.. Hoppas framtiden låter mig stanna här ett tag till..







Nu ska jag möta upp Cassie på Friskis sen ...

img_4339 (MMS)

Nu ska jag möta upp Cassie på Friskis sen ska det inhandlas kvällsmat!


Seek bromance

Jag tyckte videon va fantastisk fram tills jag såg slutet? Bromance eller?

That's my name

Lyssna och njut

Stan, ösregn och friskis

Ja som ni såg i förra inlägget så var jag i stan med John och käkade frukost och tänkte göra en del fynd. Det är ju trots allt rea lite överallt.. trodde jag. Eller ja det är ju rea meninte tusan hittade jag något speciellt för det. En hoodietröja för 100 spänn var allt jag fann på rea. John fick ett par snygga shorts och däremellan vandrade vi mest runt!

Måste erkänna att mina nyinköpta sandaler är suuuperbekväma! Jag har känsliga fötter och normaltsätt så får jag skoskav men inte av dem! Loveley!

Om ett tag ska jag bege mig bort till friskis för att hjälpa Cassie stänga. Därefter ska jag laga paj till mig och min käre man <3. Myskväll! Eller ja om det inte öser ner en vända till ska vi nog ut och promenera lite å så innan, eller efter maten. Orkar jag så blir det en träning, annars tar jag det imorgon!


Allt detta för 49 spänn!

<3

Frukost på stan med kärleken

img_4606 (MMS)

Frukost på stan med kärleken


Passar på att fira att det är lördag idag ...

img_4619 (MMS)

Passar på att fira att det är lördag idag med en rom å cola ;-)


Kola promenad innan det är dags för filmmy...

img_0397 (MMS)

Kola promenad innan det är dags för filmmys med kärleken! Perfekt väder för det idag! Vi kom nästan precis hem från en god middag med mamma och pappa på Lucia i Höllviken, vi satte oss inne och slapp se när himlen öppnade sig :p perfect timing säger jag :-) ha en mysig kväll!


Ångest

Usch nu i tre dagar har jag haft en hemsk hemsk ångest som inte släpper riktigt. Avskyr när framtiden inte är säker.. Jag tycker verkligen det är skitjobbigt! Nu har jag förvisso tagit ut ALLT i förskott, men magkänslan brukar aldrig vara helt fel.. Beslutsångest och ångest på samma gång. HEJ!


Saturday

Idag sov jag och John länge, och ni kan tro det var skönt. Hundarna var också trötta, kanske kände de av regn luften som siprade in genom fönsterspringan. Men när vi väl kommit upp var det en snabbtur med hundarna som inte alls uppskattar regnet, ge alla djuren mat och sedan bar det av till stadion för ett bröst och tricepspass!

John har sedan ett tag tillbaka lovat att visa mig alla maskiner så jag kan börja styrketräna ordentligt igen. Av någon märklig anledning så har jag heeelt kommit ifrån det, så det var dags att komma tillbaka nu! Å det gick bra, mest repetition idag, imorgon blir det lite rygg övningar och biceps. Ska säkert gå bra det också!

Kom nyss ur duschen och börjar göra mig redo för en eftermiddag nere hos päronen. Vi ska ut och äta och bara ha det mysigt. Jag, John och djuren. Underbart!


Toppen är hyfsat ny och absolut snyggare på än vad jag väntat mig!

Promenix

Hej alla läsare!
Har haft full rulle hela dagen med tvätt och städande så jag har inte orkat eller direkt hunnit uppdatera! Dåligt av mig, jag vet. Men sen å andra sidan så har jag faktiskt fått fint här!

Kom precis hem från en underbar runda med hundarna. Dem tycker det är så tråkigt när jag städar och tvättar så vi behövde nog alla den timmens promenad. Vi gick vår vanliga ängdalarunda och sedan svängde vi förbi min mormors gamla lägenhet vid dammfri och sedan blev det en tur i parken. Så nu är vi färdigpromenerade för idag.

Sista pizzaslicen från igår är i mikron, behöver lite mat innan jag ska hem och äta hos familjen Drakfelt.

Hoppas ni har en fantastisk fredag och gör något riktigt mysigt!


Ibland saknar jag mitt röda hår lite.. Men mörkt är ändå coolast ;)