Natti!

Nu ska jag nog göra detsamma som Kola redan gjort efter vår 1,5 timme långa promenad i Halmstad... Gå och lägga mig! Sov gott kära ni för det ska jag försöka göra!


Rundvandring

Här kommer lägenhetsvisningen som jag lovade som paus i pluggandet!


Kinamat och de sista nödvändiga ting

Sådär då har jag och mamma landat hemma hos mig igen. Med en kinabuffé i magen och spolglans, grovsalt etc till diskmaskinen så har vi väl fixat det vi ska för denna veckan. Ja det vi kan i alla fall! Mamma ska strax bege sig hemåt och jag ska sätta mig och läsa igenom en artikel om biokemisk identifikation inför morgondagen. Dock ska jag ringa fina Cassie först! Hoppas ni har en mysig eftermiddag!






Onsdag

Då var jag hemma från onsdagens föreläsning också om hur man bygger ihop en dator och hur allting fungerar. Jag blir faktiskt ganska så trött i skallen det får jag erkänna, det är så mycket nytt på samma gång! Men det kommer säkert gå bra! Det ska bara fastna lite! Dessutom har John sagt att vi ska plocka isär och bygga upp hans dator i helgen som lite övning inför nästa vecka! Spännande!

Här har verkligen blivit superduperfint här hemma nu! Bara en förvaringsbyrå som saknas i vardagsrummet och några snygga mattor! Ja för det står ju några få flyttkartonger kvar som jag inte har någonstans att lägga innehållet i! Sen är det garderoberna som kommer i slutet av nästa vecka sen är detta mitt fina fina hem! Som sgat om jag inte blir helt slagen i eftermiddag ska jag ge er en guidad tur med hjälp av digitalkameran haha, hur det nu ska gå?:P

Btw så dök den här bilden upp på mig, pappa och gamlekinen.. Ja han finns kvar men han är inte ens lika hel som på bilden längre. Mitt snuttegossedjur!


Goooodmorgon!

Hejsan hoppsan kära läsare!

Då var man uppe idag också, lite oundvikligt att vakna när mamma smäller i skåp och köksluckor :P men hur som helst så har jag faktiskt sovit riktigt gott. Jag är ju trött som en gris på kvällarna så att jag inte skulle sova gott kan ju tyckas vara en aning märkligt!

Mamma har varit superduktig och packat upp allt mitt porslin nu när jag varit i skolan och varit allmänt hjärndöd efter mina första dagar i skolan! Om jag orkar och inte är för trött ikväll så ska jag ladda upp en video hur min lägenhet ser ut just nu! Som jag sa igår så börjar det likna ett hem nu! Fantastiskt!

Nu ska jag ta Kola på sin morgonpromenad och därefter är det dags för lite frukost och påklädning!

Puss å kram!


Btw så tänkte jag göra något som man egent...

img_4955 (MMS)

Btw så tänkte jag göra något som man egentligen inte får lov att göra i svenska ögon, nämligen berömma mig själv! Ett STORT plus till mig som faktiskt vågat ta ett stort steg i rätt riktning i mitt liv iår! Jag har faktiskt vågat ändra hela mitt liv på 1,5 månad. Sagt upp min egna lägenhet, fått en annan och lämnat all trygghet jag känner till för studierna! Så ja ett stort plus till mig å gonatt igen!


Brr.. Ruskigt kallt i sovrummet, börjar tr...

Brr.. Ruskigt kallt i sovrummet, börjar tro att mamma vill göra mig sjuk.. Jag ligger med dubbla täcken och fryser ändå! Så kan det gå när mamma är och hjälper till för när hon är varm så är alla varm :p. Aja, det har börjat likna ett hem här nu. Så jag ska inte vara sån, börjar kvart öve tio imorgon så om jag kan ska jag försöka sova ut ordentlig! Sen är det snart helg igen! Wiie den ser jag fram emot! Men nu ska jag vila mina trötta ögon! Natti!


En tisdagskväll sådär..

Märks att jag varit i skolan och att det varit fullrulle hela dagen. Jag är helt slut. Då menar jag verkligen HELT slut i kolan. Men jag gissar på att det tar ungefär en vecka för mig att lära mig använda hjärncellerna lite sådär extra igen sen tror jag att jag är inne i det! Jag har faktiskt suttit och skrivit rent mina anteckningar från gårdagen och dagens lektioner nu på min nya dator som jag fick installerat! Oh yes!  Ska nog in och ladda ner lite kursmaterial senare också så jag i alla fall har det i datorn, ska läsa igenom allt imorgon så jag hänger med! Tänkte ta det hyfsat lugnt denna veckan när lägenheten ändå är i kaos!

Just nu är det uppehåll och balkongdörren står på glänt och en liten nyfiken Pink springer ut där lite då och då.. Hon är ju ingen riktig ute katt men hon kan ju i alla fall få lov att gå ut på balkongen som för övrigt är gigantisk lite då och då!

Ha en bra kväll!














Ska jag eller ska jag inte?

Har under två veckor suttit och spanat in den här jackan från Ed Hardy... vad tycker ni? Ska jag köpa den eller?


Aaaaaj!

Okej efter lite mer än tre timmars inhandling av nödvändigheter och en liten utflykt i Halmstad city så är jag återigen hemma. Ja det börjar bli hemma nu lite sådär smått. Det finns inte sådär överdrivet mycket lådor och svarta sopsäckar kvar. En hyfsat stor garderob och en vit snygg spegel är på ingång i slutet av nästa vecka så ja, detta är väl hemma numera! Jag trivs faktiskt fantastiskt bra i lilla Halmstad. Söndrum som stället jag bor på heter är ganska så likt Skanör, Falsterbo där jag växte upp eller ja jag är ju uppvuxen i Ljunghusen men det är inte så långt därifrån så jag antar att det är lite hemma känsla över det hela!

Två minuter med bil härifrån ligger något som kallas för flygstadien, Malmös svar på svågertorp men typ 10 ggr bättre! Där finns max hamburgare, Ica Maxi, Willys, Jysk, K-ruta, Plantagen, Brandworld, Skopunkten etc etc.. Helt fantastiskt kan ni tro! I like it here. Sen att skolan ligger cirka 12 minuter bort med bil gör inte mig sådär supermycket, det är ändå helt okej!

Nu ska jag vila mina små arma fötter som vandrat runt i Halmstad lite här och var i högklackat X-antal timmar. Sen ska jag renskriva vår föreläsning från igår och idag på min nya laptop som jag inte ens packat upp.. Ja jag vet inte vad det är med mig men jag gissar på att jag är lite småstressad fortfarande efter allt vad flytta heter. Så till helgen ska jag "fly" ner till lilla skåne igen. Än så länge så tror jag nog att jag laddar upp mina batteri bäst där!

Ha en fin kväll om vi inte hörs innan!


Jag och mamma har nyss ätit en supergod pa...

img_0331 (MMS)

Jag och mamma har nyss ätit en supergod pajbuffe på Skafferiet i stan! Absolut värt att testa om ni kommer till Halmstad! Ska strax inhandla nödvändigheter och dylikt innan det är dag för hemfärd och lite renskriving!


Ute på middagsrundan med Kola i ett regnig...

img_9010 (MMS)

Ute på middagsrundan med Kola i ett regnigt Halmstad brrr..


Godmorgon fina läsare! Dags för ytterligar...

Godmorgon fina läsare! Dags för ytterligare en skoldag i regniga Halmstad! Har varit ute i god tid och fått en bra parkering så jag hann med lite morgonbloggande! Hoppas ni får en fin dag så höra vi sen! Grattis fins John idag!!!


Nu har vi fått undan lite från vardagsrumm...

img_8558 (MMS)

Nu har vi fått undan lite från vardagsrummet i alla fall även om det finns en del kvar. Idag har jag varit riktig riktigt trött hela dagen fram tills nu när det är läggdags... Ibland är kroppen lite märklig måst jag säga! Aja, jag hoppas på att somna snart för imorgon är det dags för skola igen! Sov gott vänner! P.s Grattis i förskott älsklingen!! Du fyller år om 1,5 timme! D.s


Tröööött!

Idag är jag verkligen tröööött! Det gick som ni kanske förstod bra i skolan idag men det blev mycket infomartion på en och samma gång dock... Jag ska i alla fall bli grym på att bygga datorer ser det ut som :P

Efter skolan kom mamma hem till mig och vi har röjt litegrann så här börjar lätta lite! Fortfarande en del kvar och jag saknar en hel del förvaringsutrymmen.. :( men om inte förr så får jag införskaffa det i helgen när jag åker ner till Malmö. Ikea finns ju inte här uppe .. Aja det löser sig!

Nu är det snart dags för sängen igen, ska kolla lite Svensson, svensson innan dess bara! Hoppas ni haft en bra dag kära läsare!

Såhär får jag äta nudlar tills allt är upp...

img_9851 (MMS)

Såhär får jag äta nudlar tills allt är uppackat!


Första dagen gick faktiskt riktigt bra i s...

img_9432 (MMS)

Första dagen gick faktiskt riktigt bra i skolan! Dock värker skallen liiite


Ligger i min säng med nya ben på och är su...

img_0819 (MMS)

Ligger i min säng med nya ben på och är superduper trött! Lite stressad inför morgondagen är jag men det kommer säkert gå bra! Känns lite konstigt att vara ensam såhär dags bara.. Men jag antar att jag vänjer mig! Vi hörs imorgon! Sov gott!!


Glömt tandkräm två ggr idag

Efter äckelslit på toan ser den numera ut som ett helt nytt badrum! Men jag kan lova er att det är det äckligaste jag gjort detta året. Fy fan säger jag bara, att man ens kan vara så äcklig! Öööörk!

Jag har packat upp lite grejer i badrummet men sen får det nog vara bra för idag tror jag. Dessutom kom jag på att jag MÅSTE åka inom willys igen för att handla tandkräm. Fattar inte hur svårt det kan vara att minnas? Men ja tydligen tillräckligt! Ska ta mig en tur till skolan också å se så att jag hittar dit till 100% imorgon! SÅ behöver jag bara oroa mig för salen! Får åka dit en stund innan så jag hittar!

Ha en trevlig söndag kära ni!

Första natten som Halmstadbo

Puh, efter 1,5 timmes slit för att få bort äckligt fett från fläkten ovanför ugnen är jag äntligen klar. Där finns knappt något äckligt kvar. Jag trodde faktiskt inte det var så illa när jag kom för det såg ju hyfsat rent ut trots att jag visste han missat.. Men alltså herregud vilken äckelgubbe! Faktiskt! Ööörk! Jag måste dessutom göra rent badkaret innan jag vågar duscha.. Suck. Ska strax börja på det men tänkte bara skriva några rader här sålänge!

I övrigt gick flytten igår jättebra! Tusen tack herrarna i familjen Drakfelt för all hjälp! Utan er hade säkerligen inte ens hälften av allt varit uppe! Nu kunde vi istället ta ett helt lass!

John stannade över natten och jag måste säga att jag sov fantastiskt gott! Inte alls så äckligt sovrum som mitt förra där man typ fick cellskräck! Fräscht, bra ventelation och fönster ut mot naturen! Kan det bli bättre?

Men nu ska jag återgå till städandet, Kola behöver strax en långtur! Hörs senare!


Hello nya lägenhet!

img_0183 (MMS)

Hello nya lägenhet!


Dags för att hämta flyttbil i tygelsjö, ne...

img_6202 (MMS)

Dags för att hämta flyttbil i tygelsjö, ner till pappa för att hämta möbler lådor, in till stan hämta möbler hos mamma, iväg till Halmstad!


Flyttlass upp till Halmstad idag då. Full ...

Flyttlass upp till Halmstad idag då. Full rulle hela dagen med andra ord!


Cassies väska är större än henne Hahahaha!

img_5043 (MMS)

Cassies väska är större än henne Hahahaha!


Ehem? Va?

img_7042 (MMS)

Ehem? Va?


Medan jag står i langos kön fick Cassie va...

img_8764 (MMS)

Medan jag står i langos kön fick Cassie vara bordspaxare! Hihi!


Malmödags!

img_7763 (MMS)

Malmödags!


Besiktning över, mf och kärlek den sista kvällen på ett tag som malmöit

Besiktningen imorse gick galant trots alla de orosmålen jag haft så var det inget att oroa sig för som så många av mina nära och kära sagt! Men hur ska man veta? Men det gick bra i alla fall!
Sitter just nu nere i Ljunghusen och laddar batterierna inför flytten till Halmstad imorgon. Imorgon är det på riktigt och då är jag officiellt halmstadstjej! Känns läskigt men bra på samma gång liksom!
Ska strax fixa mig inför en avslutningskväll i Malmö på festivalen med min fina Cassie och hem hyfsat tidigt för att sen mysa med John. Det blir upp i hyfsad tid imorgon och sen är det fullrulle hela kvällen! Hoppas ni har överseende med mina mobiluppdateringar för jag lär ju inte få något internet förrän nästa vecka..
Ha en fantastisk kväll och helg kära läsare!

Snart nere i Malmö för mina två sista nätt...

img_9744 (MMS)

Snart nere i Malmö för mina två sista nätter i Skåne. Nycklarna ligger i handen just nu, och det känns gött!


Flytta ut, flytta in...

Jag är verkligen HELT slut i rutan, det känner jag nu när jag börjat slappna av. Det enda som återstår i min gamla lägenhet är lite städgrejer och skräp sedan är den tom och imorgon överlämnas den till någon annan. Jag kan väl tycka att det är rätt så skönt att ha EN dag mellan flyttarna. För jag är verkligen helt slut..
Snart blir det duschen för att sedan ta det absolut sista som sagt, lunch med mamma och i eftermiddag ska vi infinna oss i Halmstad för att vara med på besiktningen av min nya lägenhet och sen få nycklarna! Så för en dag så har jag två hem..eller ja tre om jag räknar med det som finns i Ljunghusen också! Fyra om jag räknar med mammas lägenhet som jag bor i för tillfället fram tills på lördag..
Aja, hoppas ni har en fantastisk dag. Det kommer troligtvis bli lite färre inlägg fram till jag skaffat internet och dylikt i Halmstad. Hörs sen!

Jaha då var golvet i min första Lägenhet m...

img_0798 (MMS)

Jaha då var golvet i min första Lägenhet moppar för sista gången av mig. Imorgon återstår bara lite små saker som ska upp till mamma och moppning av hall, kök och sovrum.


Nu plockas det sista ner från mitt första ...

img_8794 (MMS)

Nu plockas det sista ner från mitt första egna lägenhet. Det är nästan tomt här nu och ja det är inte mycket kvar som ska göras! Skönt!


Snart ska jag ta cellprov... Läääääskigt!

Snart ska jag ta cellprov... Läääääskigt!


Dagens träningspass

Idag har jag packat ner allak läder jag ska ha/inte ha/kasta i påsar/lådor.. Sprungit ner med maaaaassor av lass till bilen, åkt över till mamma och lastat upp allt igen. Åkt tillbaka lastat mer och mer och mer och tillbaka igen. Nu är jag heeeelt färdig och genomsvettig! Snart blir det duschen och sen ska jag ta kläderna jag tänkte skänka till myrorna eller frälsningsarmén whatever och lämna i en container jag hittat vid korsörsvägen eller vad den nu heter.. Sen ska jag ner till mina fina husdjur i Ljunghusen en stund innan jag ska till kvinnohälsan och ta cellprov 14.20.. IIIH! Läskigt men det måste göras!

Så vi hörs sen finingar!


I den gula dörren ska jag flytta in på lör...

img_2089 (MMS)

I den gula dörren ska jag flytta in på lördag redan! Besiktning på lägenheten på torsdag då jag får nycklarna dit och därefter är jag Halmstadbo! Märkligt! Snart är min gamla lägenhet tömd på allt och onsdag-torsdag ska jag och mamma städa här! Jag hade visst ändå turen på min sida litegrann!


3,5 flyttlåda med skor..

Jag vet inte om jag är totalt tossig eller vad det är med mig men jag har nu packat ner i princip alla skor jag äger och som jag valde ha kvar i flyttlådor. Jag fick ihop det till 3,5 välpackade flyttlådor med skor. Mestadels fina höga klackar och stövletter med även några sneakers som ser helt nya ut! Ser visst ut som om jag inte behöver fylla på skoförrådet när jag flyttar till Halmstad i alla fall!

Mamma var här innan och tog alla lådor jag packat ihop, nu ska jag ta skrivaren och därefter ner en sväng till näset. Hem och flytta upp lådor i mammas lägenhet och sen får jag väl ta och sova. Imorgon ska jag på upprop!!! IIIH! Nervöst!


Idag är jag otroligt effektiv med att pack...

img_0861 (MMS)

Idag är jag otroligt effektiv med att packa ner saker. Ja till och med så duktig att jag inte haft tid att äta! Mamma kom och rädda mig så nu blir det lite mat sen pack, packa, packa :-)! Hörs sen!


Firning

Jag vet att jag drack lite vin igår men jag tycker faktiskt att jag och John har varit superduperduktiga idag så därför unnar jag mig ett halvt glas rosé idag också! Jag ska strax byta om och bege mig hem till familjen Drakfelt, men innan dess ska jag dela med mig lite av mina tankar. Ni vet lite sådär som jag gör mellan varven.

Idag tänkte jag prata lite om karma. Jag vet inte hur många av er som är som jag och tror på liv efter döden, andar, en högre makt etc. Jag ÄR sån och det har jag varit så länge som jag kan minnas. Av olika anledningar har jag valt att tro på liv efter döden och andar. Dock inget jag tänker berätta här för tja, jag kan ju faktiskt inte berätta allt för er här. Även om jag vet att en del av er tycker att ni känner mig ganska så bra. Btw så gör ni ju faktiskt det också, jag öppnar upp mitt hjärta här lite då och då! Men några saker behåller jag för mig själv och mina nära och kära.

Innebörden av karma är ju att om man gör något dåligt, t.ex. stjäler så slår karman tillbaka på ett negativt sätt. Någon olycka drabbar dig eller du får en otrolig otur. Alltså karma slår tillbaka.. Om du istället är hjälpsam och ärlig i ditt sätt att vara så "belönar" karman dig genom att det händer bra saker. Du kanske får tur eller glid som min mamma brukar säga. Positiva saker händer dig!

Jag är uppfostrad med att man ska hjälpa dem man håller av såsom vänner, familj och de nära vänner man skaffar sig. Jag tror att karman har hjälpt mig mycket i livet, kanske en del tur också men jag försöker faktiskt vara en bra människa. Givetvis är jag fortfarande människa och gör fel precis som vem som helst, men jag tror fortfarande på att man ska bete sig så som man vill att andra ska bete sig mot en.

Beter du dig som en idiot mot människor så får du igen det dubbelt! Så enkelt är det. Är du en bra människa eller i alla fall förösker så belönas du genom livet. Ibland när saker och ting är mörka så kommer karman in och räddar en! Visst är det väl fantastiskt? Jag tycker det! Å ja jag kanske är konstig men jag tror så mycket på det så att även om det inte skulle finnas så finns det för mig. Så fall kanske jag har skapat min egen karma? Eller nej.. det lät jättekonstigt? Men kanske?

Jag kan dock tycka att karman slår ner på de som beter sig illa. Jag har många, många exempel på det i mitt liv. Människor som betett sig illa mot mig eller folk i min närhet har råkat illa ut på olika sätt. Otur, olycka.. u name it. Ja och tro nu inte jag är någon vodootant som sticker nålar i trasdockar för det är jag inte... Kan förstå om man tror det efter detta inlägget men det är jag inte. Detta kan givetvis ha varit slumper, men jag tror det in. Väldigt många slumpmässiga händelser på samma gång i sånna fall?!

Aja, nu ska jag fira att det är lördag, att jag och John har varit duktiga och dricka upp mitt vin innan jag byter om! Jag ville bara filosofera litegrann som jag gör ibland! Ha nu en fantastisk lördag kära ni!

Flyttlass

Sådär då ekar det ytterligare i min första lägenhet, den blir tomare och tomare för varje dag som går. Måste erkänna att det känns himla märkligt! Men skönt på ett sätt för jag har velat komma härifrån ett tag så det är ju absolut ett steg i rätt riktning idag!

Tack vare min fine John så har bokhyllan åkt bort, soffan, köksbord och lite andra stora klumpiga saker! Tack vare min fina pappa som ställer upp som lagerlokal i tre månader slipper jag onödiga kostnader som magasinering och detta även tack vare mamma som får upp en del i sin lägenhet!  Detta är verkligen min fina familj ♥. Den enda sanna och underbara familjen jag har är den som glädjs med mig och finns där i ur och skur!

Imorgon ska jag försöka mig på att packa det sista och åka ner med de sista lådorna till pappa. Kläderna ska också börja packas succesivt sen ska här vara tomt och sen är det städa, städa, städa som gäller!

Ikväll blir det skräckisfilm hemma hos John. Att vara hemma hos mig nu är inte speciellt trevligt, jag ahr knappt någonstans att sitta och finns det så är det rörigt så man mår illa!

Hoppas ni alla har en fin lördagskväll för det ska jag ha
♥.









Gårdagens festligheter


Mat på thai mat vid triangeln


Cider och vin på Möllan


<3


Idag ska några möbler ner till Ljunghusen :-)

img_2849 (MMS)

Idag ska några möbler ner till Ljunghusen :-)


En kväll på nyhavn ;-) haha!

img_4665 (MMS)

En kväll på nyhavn ;-) haha!


Min fina Cassie <3 mys på möllan!

img_1645 (MMS)

Min fina Cassie <3 mys på möllan!


Nu väntar en kväll med finaste Cassie <3

img_0357 (MMS)

Nu väntar en kväll med finaste Cassie <3


Jag är verkligen helt slut idag. Trött och...

img_8797 (MMS)

Jag är verkligen helt slut idag. Trött och stressad för mycket, eller ja mest besiktingen om en vecka.. Tyvärr är jag sån, alltid ska jag oroa mig för något..  Aja. Som sagt sån är jag. Ska försöka vila lite innan jag åker hem igen. Har precis sett klart fred flinta på TV4film. Jag blev nog barn på nytt för ett litet tag!


Får jag ta paus idag?

Alltså visst har jag packat litegrann och visst ska jag ner med ett lass till men ärligt talat är jag svintrött och jag tror inte jag orkar packa mer idag.. Är jag lat då?

Om ganska så exakt en vecka så är detta inte längre mitt hem.. En konstig känsla måste jag säga.. Men men så är det i alla fall.. ska strax börja packa in saker i bilen.. Kan ni tro att jag är lite lite trött på det? Men aja, en vecka till ska jag väl stå ut tror jag!

Ha en fin dag!

Stress på en fredag?

Njä det är väl inte så farligt idag och de flesta känslor jag hade igår har lagt sig faktiskt. Jag kan bara säga att det är skönt när människors sanna jag kommer fram, för det gör det så småningom! Men skit i det nu, det var igår och idag har jag inte tid att bry mig om sånna saker.

Dock kommer jag givetvis ha min fina mormor i tankarna, hon är fortfarande viktig. Men allt annat struntar jag i. Jag orkar inte vara irriterad på folk för de bara tar min energi och de är absolut inte värda den!

Idag ska jag se om det finns något mer som ska ner till pappa och sen ikväll ska jag träffa min fina Cassie! Vi har inte bestämt oss för vad vi ska göra helt säkert, men det troliga blir nog en tur till Malmöfestivalen! Den har ju sin start idag! Men vi får se :)

Hoppas ni får en fin dag mina trogna läsare!

Kram!


Hyreskontrakt påskrivet

Fick faktiskt ett tips av en gammal klasskompis om att ta bort bilden.. Jag tänker mig inte riktigt för ibland. Man vet ju aldrig vem som kan få tag i ens fyra sista siffror faktiskt, så det var snällt! Jag är inte riktigt med idag, det har ju hänt en del som jag inte förväntat mig samtidigt som dagen varit tung..
Så är det ibland, men nu är det påskrivet i alla fall! Hej Halmstad!

Besvikelse

Förutom att det är en tung dag för att min mormor begravdes idag så finns det mycket saker som surrar runt i skallen. Mest av allt är jag otroligt irriterad och besviken på en del människor runt omkring mig.

Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna att bli behandlad såhär eller om det kanske bara inte är något personligt? Jag vet inte, men mer personligt kan det inte bli. Människor påstår sig alltid finnas vid ens sida när man behöver hjälp och behöver man dem är det bara att "ringa". När det väl gäller så finns där helt plötsligt ingen längre.. Alla de där som "alltid finns där" är puts väck! Märkligt eller hur?  Ber man om hjälp finns det andra saker de MÅSTE göra för andra har bestämt det eller för att ja men jag visste ju inte du behövde det då.. ? Pfft.. jaja. Här tror man att man betyder något men ju mer tiden går ju mer förstår jag hur lite jag faktiskt betyder för en del av mina vänner. Men ju förr man inser det destor bättre, eller hur? Då vet man hur man själv ska agera när det ska göras tjänster. Eller hur?

I övrigt har jag insett hur många patetiska människor det finns i världen, eller så är det kanske så att idioterna bara dragits till mig? Jag vet inte, kanske har jag den egenskapen. Men man blir ständigt förvånad över människor beteende och oavsett ålder så tycks det aldrig förändras. Men visst, även här är det bra. Man märker vem som verkligen finns där för en och som inte vill utnyttja en. Tyvärr är de ytterst få. Har du ingenting de vill ha så skiter de blankt i dig. Märkligt, eller hur? Aja. Människan är ett avskyvärt djur och trots de underbara undantagen som finns så hoppas jag att jag i nästa liv hamnar någon helt annanstans. Skicka mig gärna till mars, det hade inte varit fel! Om jag så bara ska bli en liten organism så är det nog bättre än att vara människa!

Aja, för att avsluta mitt kräkande på mänskligheten så hoppas jag att ni, mina kära läsare, har lyckats omge er av varma och underbara människor. Jag hoppas ni inte känner igen det jag skriver för då vet ni att ni har det bra. Jag vet att ni har det bra. Inte för att jag skulle ha det speciellt dåligt annars men en del saker är skrattretande.. På något märkligt sätt...

Nu har vi fått ett fint avslut för vår fin...

Nu har vi fått ett fint avslut för vår fina mormor<3 vila i frid!


Morgonkel är aldrig fel! Snart är det upp ...

img_9444 (MMS)

Morgonkel är aldrig fel! Snart är det upp och fortsätta packa.. Snark!


Herrejessus vad jag har packat, burit ner,...

img_7552 (MMS)

Herrejessus vad jag har packat, burit ner, burit upp och snart ska jag bära in en del till pappa. Vardagsrummet har börjat eka så nog är det hyfsat tomt där.. Känns lite märkligt måste jag säga.


Nu är jag nannig! Jag har tvättat, städat,...

Nu är jag nannig! Jag har tvättat, städat, packat, varit och skänkt grejer och lämnat av grejer hos pappa.. Dags att sova tror jag, trött och rastlös samtidigt. Som vanligt! sov gott vänner!


När saker och ting lättar

Mina nära och kära är fullt medvetna om en av de många brister jag har. Jag jagar lätt upp mig för saker och löser saker och ting sig inte tillräckligt snabbt så tror jag att det ALDRIG ska lösa sig.. Ja och tyvärr är jag sån och tro mig jag har försökt att se saker och ting positivt. Men någonstans brister det för mig.
Hur som helst så fick jag idag reda på att jag kommer flytta in i en 2:a i Söndrum en liten bit utanför Halmstad senast den 1:a december men om jag har en riktig tur så blir det innan! Annars får jag stå ut med pendling i två månader, det kan jag nog fixa! Dessutom har den både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin! Oh yes! Lyx? JAA!
Inte nog med detta, utan jag fick för några timmar sedan också ett mail av Friskis i Halmstad som frågade i princip när jag kunde börja... Ingen intervju? Ska ringa dem imorgon i alla fall! Så det känns ju som om saker och ting börjar lossna! Fantastiskt!
Hoppas er dag också varit bra så hörs vi imorgon!

Lägenhet i Halmstad - check

Lägenhet i Halmstad - check


Väntar på John just nu :-)

img_9683 (MMS)

Väntar på John just nu :-)


Nu inväntas regnet

Nu har jag och kleinarna varit ute på promenad igen. Inväntar regnet som såg ut att närma sig med snabba steg! Så länge vi bara slipper det så kan det ösa ner bäst tusan det bara vill haha!

Ljusstaken är hämtad, kläderna upphängda och skrivbordsgrejer nerpackade.. Strax dags att fortsätta med grejer i sovrummet. Blää så tråkigt det är! Men det ska ju göras så..

Jaja vi hörs väl senare igen I guess.. brukar ju bli så ;)

Lunchdags!

img_9487 (MMS)

Lunchdags!


Ett steg närmare?

Pratade med den här tjejen jag försökt få tag i, i två veckor nu. Hon sa att måååånga ville ha ettor och tvåor just nu i Halmstad.. Undrar varför? :P. Hon hade treor, det visste hon men jag skulle återkomma vid samma tid imorgon. Håll nu era tummar STENHÅRT för mig imorgon vid halvtvå!


Snälla?

Skrivbordslådor rensade- Check

Sådär några timmar senare har jag faktiskt lyckats tömma skrivbordet på skit och mög! Ibland kan man undra varför man sparar på allt gammalt skit? Men nu ska en hel del kastas i alla fall! Jag känner mig faktiskt duktig! SKa ta lite flyttpause och inväntar Sandra och hennes svärmor, jag sa ju efter ett men än har jag inte hört från dem? Aja, de hör säkert av sig klockan har inte ens hunnit bli ett!

Ska nog ta en lunch med mamma mus senare och sen får jag väl fortsätta min flyttning i sovrummet. Blää så tråkigt det är kan ni tro! Dessutom MÅSTE jag inom Erikshjälpen idag eller imorgon, hallen är fylld av grejer som ska dit!

Hörs sen & bjuder på en gammal bild. Jag får inte ladda upp bilder för blogg.se än..:P


Puh..

Sådär då har jag städat köket, diskat och fixat badrummet.. Allt har blivit åsidosatt nu när jag ska flytta men allt behöver ju faktiskt inte vara kaos..! Så nu känns det lite lättare. Ska ta kläderna i hallen och sen ska jag börja med skrivbordet. Jag tänkte Susanne kunde hämta det i veckan så blir det lite mer plats i sovrummet!

Hörs senare!

Godmorgon!

Detta är alltså min officiellt första lediga dag från Friskis.. Känns lite mysko men av någon anledning är jag ändå stressad? Förstår inte riktigt varför? Jag har all tid i världen på mig att städa och börja rensa men ändå är jag stressad. Jag i ett nötskal!

Gårdagen var som jag nämnde igår mysig. Det blev två lass tipp tippen i Ljunghusen. Jag förstår inte varför jag hade så otroligt svårt för att slänga saker som liten? Mina föräldrar fick inte ens slänga en teckning med ett streck på? Hmm.. weird! Men hur som helst så blev vi av med några säckar igår! Därefter mös jag bara i mitt gamla hem som snart på papper i alla fall får bli mitt. Adressändringen får jag göra dit så länge eftersom jag inte har någonstans att bo i Halmstad än.. Fördelen är ju att jag i alla fall kan adressen!

Några bilder från igår!





















Efter en trevlig dag och en mysig kväll få...

Efter en trevlig dag och en mysig kväll får jag tacka för mig.. Måste dock berätta om en riktigt creepy kille som kom nu när jag var nere och kissade hundarna! Han gick lite annorlunda och mellan varven så såg det ut som om han dansade runt sådär weird! När han närmade sig oss vänd jag och gick tillbaka. Keddy hade inte kissat men jag fick en såndär obehagskänsla. När vi kom in och skulle gå in i hissen så stannade han utanför min port!! Läskigt som tusan! När vi kom upp bad jag John följa med mig en tur till med Keddy, å det gjorde han! Killen sprang fortfarande runt där nere och var läskig men han var en bra bit från oss så John avskräckte nog honom! Tur för mig och Keddy!! Aja, nu ska jag nanna! Sov gott!


Idag har jag hjälpt pappa att rensa uppe p...

img_6470 (MMS)

Idag har jag hjälpt pappa att rensa uppe på vinden. Kanske inga mänger jämfört med hur mycket det faktiskt finns där men två lass mindre! Så när vi kom hem blev det vovvepromenad och nu är det en god kopp kaffe :)


Gårdagen

Igår blev det en lugn lördag. Fem timmar med Family guy och lite myspys var absolut inte alls fel! Så idag känner jag mig faktiskt förhållandesvis pigg! Djuren är utfodrade och strax ska jag bege mig neråt till Ljunghusen idag fast stämningen känns en aning tryckt idag.. Man kan väl bara hoppas på att den lättar snart?  Livet är inte så lätt alltid..

Lite tokbilder från igår.. Ni minns kanske att jag var rastlös samtidigt som jag var trött?




Btw köpte jag denna underbara jumpsuit i Maggan!



Poncho

Bilder på min nya poncho från H&M!



Herregeten vad mätt jag är! Känner mig lik...

Herregeten vad mätt jag är! Känner mig lika stor som en jätte! Men gott var det kan ni tro ;-). En timmes family Guy kvar! Fan vad härligt det är! Hoppas ni har en mysig lördag!


Softlördagen har börjat!

img_0624 (MMS)

Softlördagen har börjat!


Simpsons vs Family guy

Ikväll är det Simpsons och Family guy maraton på sexan. Det börjar nu klockan sex och varar till elva ikväll! Om i fall att ni inte har något att göra. Jag ska nog se några avsnitt tänkte jag.. Mest för att jag är trött samtidigt som jag är rastlös, allt på samma gång? Märklig känsla.. men men så är det i alla fall! Hörs sen, nu SKA jag hämta min poncho..på riktigt! God kväll!




Trött?

Fan jag vet inte vad jag gjort för att vara såhär superduper trött? Dessutom har dagen bara sprungit ifrån mig! Helt tokigt! Ska strax springa ner och hämta min poncho från H&M i alla fall.. den är ju bara två veckor försenad..

Hade en trevlig eftermiddag med Cassie och Limo, dock hade vi ingen speciell tur med vädret när vi ändå bestämt oss för att gå ut till hundrastplatsen. Klart det skulle regna! Men men, man ska väl inte vara så bitter. Vi hade trevligt i alla fall och efter det fick det bli en gogogreen sallad.. Ja jag tror närmare bestämt det är Cassies fel att jag äter det så ofta! Hon är alltid sugen på det haha! Men visst, det är hyfsat nyttigt i alla fall!







Ni kan se den härliga flyttkaosen i bakgrunden ja.. :) Man kan ju inte precis påstå att jag trivs härhemma för tillfället.

Nu har jag och vovvarna precis varit ute p...

img_0401 (MMS)

Nu har jag och vovvarna precis varit ute på rastplatsen i Annestad med Cassie å Limo. Nu blir det lite gogogreen, vi är helt utsvultna!


TILL SALU!

Som ni kanske vet ska jag flytta så jag behöver bli av med en del fina saker så jag har lagt upp dem här. Exempel på vad som säljes är:


50 kr


300 kr

Dagens tips

I början av gymnasiet fick jag upp ögonen för ett band som heter Panic! At the disco, albumet A fever you can't sweat out kan jag i princip utan till och ja jag gillade dem till och med så mycket att jag såg den i Köpenhamn på Stora Vega. Albumet kom 2005. När albumet Pretty odd kom 2008 var jag överlycklig för låten Nine in the afternoon och fixade albumet kvickare än kvickt.. Dock till en besvikelse.. Låtarna var inte alls lika bra som förra albumet och tråkigt nog kände jag att de bara var ytterligare ett band som bara lyckats med ett album... Tills för några dagar sedan!

Jag hittade Ballad of Mona Lisa på spotify och med den hittade jag även albumet Vices& Virtues som är otroligt bra! Yes, Panic! At the disco är tillbaka och de har gjort det jävligt bra! Bedöm själv, klicka på bilden för att komma till deras album på spotify!



Gårdagens avsked

Som ni kanske sett i mina tidigare inlägg så jobbade jag min sista dag på Friskis i Malmö igår. Jag har inte riktigt kopplat att jag inte ska dit på måndag och ännu mindre har jag fattat att jag är hemlös om två veckor :S.. sjukt! Hur som helst så vill jag tacka alla som var där igår! Ni är fantastiska och guuuud vad jag kommer sakna er! Ni är bäst! Tack ni som inte kunde närvara och var med och gav mig blomman! Ni är fantastiska!








Kärlek till mina favvisar!

Home sweet home

Snart slutar jag min sista dag på Friskis.. Jag har inte direkt kopplat att jag ska sluta idag.. Det känns mer som en vanlig fredag och att jag är åter på måndag. Men det lär jag ju inte göra.. Märkligt märkligt..

Strax ska jag i alla fall packa in alla min grejer i bilen och sen bege mig direkt ner till Ljunghusen för att hämta hem mina kleinkillar! Jag tänkte ta med mig Keddy hem också för en gångsskull! Nu har jag lite extra tid mellan städandet och flyttandet!

Hörs senare vänner!

Idag fick jag en blomma till på jobb av mi...

img_1197 (MMS)

Idag fick jag en blomma till på jobb av mina underbara arbetskollegor <3 tack fina ni!!


Worktime

Sådär, frukosten är intagen i form av en Kesella jordgubb.. Ja jag snodde en John.. Förlåt!

Pink höll mig sällskap vid frukostbordet, dock tror jag inte det berodde på att hon ville ha sällskap, snarare att hon tänkte sno lite av min goda kesella.. :P Hur som helst så är jag ombytt och klar nu för min sista arbetsdag.. Dock kom jag på att jag glömt köpa med mig lunch men det löser sig. Jag ahr trots allt en timmes lunch idag så det är inget problem. Bara lite småströigt :)

Hoppas ni har en fin dag kära ni, antar vi hörs under dagen! Adios!






Bye bye Friskis

Idag är det min sista arbetsdag på Friskis & Svettis på ön! Känns märkligt, för det gör det men givetvis känns det också bra på ett sätt eftersom jag är påväg mot ett annat liv nu och det är dags att sticka vidare. Man fastnar så lätt för att man har trevliga kollegor och stammisar! Men nu tackar jag alltså för mig för den här gången i alla fall! Jag kanske kommer tillbaka en dag, det vet man aldrig!

Å eftersom jag har på tok för mycket tid över idag så gjorde jag ett egoollage med bilder från "Innan jobb" eller "Påväg till jobb". Inte klokt haha! Man gör mycket för sin blogg ska ni veta, detta är väl lite småskämmigt men jag bjuder på den ;)


Går tossighet i arv?

Ja jag tror närmare bestämt att den faktiskt gör det. Jag sitter fortfarande och nostalgiar tillbaka mig till Magalug för några veckor sedan och kom och tänka på den här charmiga videon jag inte lagt upp än. Ni vet/ har kanske märkt att jag är lite småtossig mellan varven. Jag får för mig knäppa idéer och bryr mig väl inte sådär superduper mycket om vad min omgivning tycker. När jag avr yngre undrade jag ofta var den egenskapen kom ifrån...

Nu när jag blivit äldre visar det sig oftare och oftare från vem jag ärvt den här tossighetsgenen som jag tänker kalla den. Nämligen min kära mor. För att bevisa att det faktiskt är så och för att jag vet att min mamma gärna bjuder på sig själv så tänker jag lägga upp videobevis på detta. Enjoy och förlåt mamma!


Idag kom John med blommor till mig på jobb...

img_4849 (MMS)

Idag kom John med blommor till mig på jobbet!! Visst är han väl för söt!!!


Easier

Idag känns lviet lite lättare. Jag har fått reda på att jag inte är dödsdömd av CSN för livet. Jag ska skriva ett brev som jag tänkt hela tiden annars går det att lösa! Skönt, så nu är det bara boendet som spökar. Men det ordnar sig säkert det också! I hope so!

Några timmar kvar på jobb idag men jag ska tillbringa dem med Anna så det kommer säkert gå hur snabbt som helst :) Hoppas ni har det bra och myser med en riktigt bra film och någon ni tycker om i regnrusket!


Jobbdafs!

img_2556 (MMS)

Jobbdafs!


Idag är det höst och jag inviger min nya k...

img_0620 (MMS)

Idag är det höst och jag inviger min nya kofta!!


Bildbomb

Satt och kollade igenom några vänners album från Magaluf i sommar och fick en liten nostalgitripp tillbaka. Så ni får stå ut med en liten bildbomb!











Godmorning

Nydsuchad och riktigt fräsch är jag en torsdagsmorgon som denna! Inte illa pinkat eller hur? :P Haha jag skojade bara! Klart man är renlig liksom :)

Idag ska jag som sagt följa med mamma till prästen och prata om mormor. Hon ska begravas nästa vecka och det känns så overkligt. Lite konstigt, för i mitt huvud lever hon fortfarande..

Jag ska i alla fall dit idag, sen har jag stora tankar på att bege mig mot Erikshjälpen och lämna av grejer så här blir lite mer plats, alternativet är annars att lämna ytterligare saker på söndag. Jag tänkte rensa lite sådär succesivt. Men vi får se vad det hinns med. Just nu är mamma viktigast.

Hörs sen!


Lillördag!

Men jag ska minsann inte fira någon lillördag för jag hade lillfredag igår när jag kom hem.. Så det fick räcka haha! Men lite film och lite tv tittande som en vanlig svensson ska jag väl hinna med tänkte jag. Har ätit middag hemma hos pappa som mamma lagade och därefter var det en kopp kaffe på det! Det hör liksom alltid till! Nu lyssnar jag på Veronica Maggio - Inga kläder, mysig låt om ni skulle missat den!
Känner mig lite snuvig i näsan idag så får hoppas allt går tillbaka om jag sover ordentligt. Har ju lite sovmorgon imorgon ändå även om jag ska följa med mamma till prästen klockan tio. Därefter lite nerpackning och bort till Erikshjälpen med lite böcker och prydnadssaker så det blir lite mindre saker i lägenheten!
Men nu ska jag bege mig hemåt! Hörs sen eller kanske imorgon!

Matfen!

Enda dagen på ja jag vet inte men typ huuuur länge som helst, så hade jag ingen frukost så jag fick sno en av Johns kesella imorse halv sex. Jag hade ingen lunch att ta med mig så istället tänkte jag använda några minuter på min timme för att åka och handla någonting.. Men det slapp jag idag! Jag har välrdens bästa Cassie!
Imorse kom hon med frukost till mig, bullar och andra gottigheter! Så jag slapp leva på bananer hela morgonen! Vid ett räddade hon mig igen och kom med avocado, keso, fetaost och krutonger eller hur det nu än MÅ stavas! Visst har jag väl ändå världens bästa Cassie? Min ängel har hållt mig mätt hela dagen! Å dessutom har jag fått ha fint sällskap större delen av dagen, utan att hon ens jobbade! Tack gumman för att du är så fantastisk!

Något positivt som faktiskt hänt idag är a...

img_8326 (MMS)

Något positivt som faktiskt hänt idag är att jag fått höra att Friskis Malmö ska prata med friskis halmstad om extrajobb :-). Det är ju alltid något, ett steg i rätt riktning! Så dagen blev lite lite bättre idag! Man får ta vara på de små glädjeämnena när allt ser mörkt ut :-)


Haha ja ibland kan man ju undra hur bra ho...

img_7057 (MMS)

Haha ja ibland kan man ju undra hur bra horoskop stämmer ibland ;-)


Dagens tips

Igår när jag och Cassie var på en piggauppalice tur på mobilia så hittade vi ett ordentligt fynd på H&M! Båda behövde vi en ny vit bh och när vi kom dit så hade de 50 kr rabatt på sin hyfsat nya kollektion Perfect eller eventuellt our perfect kanske den heter :P Jag invigde min idag och den är suuuperskön! Känns nästan lite som en mjukisbh som ändå ger stöd! Helt fantastiskt!

Så om ni behöver en ny bh kan jag absolut rekomendera en sån! Finns i vit, svart och nudie!


Sånna där dagar som idag

Idag vill jag bara sticka så långt åt pipsvängen det bara går! Jag är tröttare än tröttast, livet känns jävligt orättvist just nu för ingenting går som jag vill. Men det som inte dödar en gör ju en starkare, eller hur var det nu igen? Jag har en lång dag idag, inget jag känner alls för. Jag ska lämna av någon låda hemma hos pappa efter jobb och som det känns just nu tänker jag gå och lägga mig bland alla hundrarna och sova tills jag vaknar om några år. Det hade varit fantastiskt.

Jag vet att det inte funkar så, även om det hade varit skönt att gå i ide ibland. Men jag ska om jag känner mig lika trött gå och lägga mig där och sova, sova, sova! Ibland är det skönt att komma hem. Som jag sagt så många gånger förr så är Ljunghusen hemma och där mår jag bäst och om jag mår dåligt är det dit jag söker mig. Konstigt va? Nej, kanske inte.. Där har jag min trygghet i alla fall!

Ha en fin dag kära ni!

Jag glömde nästan..

de absolut underbaraste människorna som finns i mitt liv just nu! Jag har varit helt uppe i tårar, ilska och irritation hela dagen.. Ja förutom de timmarna jag spenderade med Susanne och Cassie förstås! Att jag nästan glömt er, de människor som betyder absolut mest i mitt liv! Under hela dagen har ni funnits där för mig och stöttat mig och försökt förstå mig i allt! Jag älskar er något enormt jag tror inte ens att det går att beskriva. Ni är fantastiska och jag har fått den underbara äran att lära känna er, gud/ödet/vadnivillkalladet måste haft ett gott öga till mig när han gav mig människor som er omkring mig. Tack för ni finns mina änglar, ni betyder allt för mig. Jag må glömma säga det men så är det och varje dag skattar jag mig lycklig för att jag har er.







Kärlek till er alla och tack för ni finns för mig!

Några timmar senare

Jag är fortfarande förbannad och besviken på mitt liv för studen. Just nu ska verkligen allt gå emot mig. Men jag ska inte låta det knäcka mig för jag har fördelar som ingen annan har, dessutom ska jag vända på det. Jag ska nog komma på något jävligt bra om det är det som krävs av mig. Samtidigt som jag pluggar och jag ska skratta csn rakt upp i ansiktet sen.

Orsaken till mitt deprimerande inlägg tidigare var ju att csn eventuellt inte kommer bevilja mig något som helst studiemedel. Orsaken till det är att jag pluggat tidigare och inte fullföljt alla poäng. Jag hade en svår fas i mitt liv just då och linjen var absolut inte rätt för mig. Men hur ska jag veta det om jag inte försökt? Tydligen får man ingen andra chans i vårt liv. Dem lär ju få sina pengar vare sig jag klarat alla poäng eller inte tidigare. Jag är ju trots allt skyldiga dem det ändå, så vad spelar det för roll om det blir för flera utbildningar? Det är ju inte direkt så att de bara ger mig pengarna... Men 1 juni 2010 ändrades allt och nu ska de leka hårda och försvåra det för oss ungdomar. Jag vet att jag inte är ensam om det här men det retar mig ändå.

Ja jag vet att någon bror/syster duktig kommer säga att man får skylla sig själv. Men allvarligt talat, jag var knappt 21 år gammal och hur fan ska jag veta helt till 100% om jag valt rätt? Jag kanske inte vet det säkert nu när jag är 23 år heller men jag är betydligt säkrare på detta än vad jag var när jag var 21 år. Dessutom har jag mognat som människa och förstår innebörden av pengar och studentliv på ett helt annat sätt. Jag kan se allvaret i det. Ska man inte få en andra chans då? Är inte jag tillräckligt mycket människa för att jag gjorde fel val för 2½ år sedan?

Egentligen är det väl regeringen jag ska kräka på för csn gör ju bara som de blir tillsagda. Sveriges överhuvud vill tydligen inte att vi ungdomar ska ha några utbildningar idag, eller att vi fortsätter på en linje vi inte trivs på eller ja kanske vill de vi ska bli uteliggare? Vi får inte heller bli sjuka under en längre tid för ett, två, tre så försvinner pengarna. Arbetslös får man ju inte heller vara eftersom det kostar samhället pengar, men å andra sidan gör de heller inget för att det ska vara lättare för oss ungdomar att få jobb? De ska ju ha så höga arbetsgivaravgifter så det både räcker och blir över.

-Nej jag vet att alla system är utnyttjade, att vi behöver skatter och avgifter för att sverige ska gå runt. Men ärligt talat? Ska vi vara ett jävla fattigfolk? Vill de ha oss hemlösa, och liggandes i gathörn där ingen ser oss? Ska vi ungdomar ha ett rent helvete för att ta oss ut i arbetslivet? Ska vi behöva låna pengar för att betala våra studielån? Eller ska vi kanske plugga hela livet och sen konstatera att det arbetet hade jag kunnat klara lika bra utan en 5-årig utbildning?

Jag blir så jävla förbannad, allt regeringen gör är att försvåra för den lilla människan. Själv kan de plocka ut löner på 60-70 000 varje månad trots att de avgått för länge sedan. Man står alltid sig själv närmst, eller hur var det nu?

När man trodde allt var lugnt..

Okej jag har försökt vara positiv hela morgonen men nu brast det! Jag är arg, förbannad och ledsen på samma gång! Nu skiter jag snart fullständigt i att plugga.. Allvarligt. Ödet är inte alls på min sida och då är det kanske inte meningen heller? Allvarligt talat alltså. Jag blir så trött så trött så trött.

Människor lovar en saker hit och dit men inte fan blir det så när det väl är dags? Inget vill klaffa, verkligen INGENTING! Fan vad besviken och arg jag är just nu. Suck säger jag bara.

Skiter fan i allt!

Flyttlådor sökes!


Godmorgon igen!

Jag ser att mina kära läsare sakta men säkert börjar vakna till liv! Hoppas att er dag börjat bra och att den fortsätter i samma anda! Jag vet inte alls hur många läsare som flyttat nyligen eller bor i mitt område (läs Malmö), men jag tänkte försöka mig på en efterlysning av flyttlådor?!

Någon som har några som bara står och dammar ni vill bli av med eller eventuellt vill låna ut? Ni kan givetvis få dem tillbaka om ni så önskar! Dock kan det dröja fram tills jag får en lägenhet vilket kan vara om tre veckor eller två månader. Bara så ni vet.. Någon som har? Så fall kan ni väl skriva här eller skicka iväg ett mail till mig på [email protected] :)

Tack på förhand!

Morr..

Godmorgon kära läsare. Trött som ett helt ålderdomshem är jag idag och hade jag inte tagit mig ordentligt i kragen hade jag väl troligtvis somnat om och friskis hade inte öppnat idag.. Dock slapp vi alla de bekymmerna eftersom jag är så duktig och går upp :)

Idag har jag inte så lång arbetsdag vilket är superduper skönt. Flyttandet tar på en kan ni tro om ni inte visste, och då har jag knappt hunnit gå igenom bokhyllan. Förvisso är det också där allt skit hamnar eftersom man kan gömma saker i skåp och dylikt. En del saker förstår jag verkligen inte varför jag sparat på? Men aja, nu blir det lite rensat i alla fall!

Idag efter jobb ska jag möta upp Cassie och Susanne för en lunch. Ska bli mysigt att få göra något annat som inte innefattar lägenheten för en stund. Jag kräker snart på den.. Sen ska jag dock eventuellt köpa flyttkartonger.. Så fort bokhyllan är klar tänkte jag börja så smått i köket..

Hoppas ni alla har en god morgon och att vi snart får lite sol! Man kanske blir på bättre humör av den!


puuuh...

Bara halva bokhyllan kvar som ska städas nu.. Fyfan vad segt! Trött som en gris och rörigt är här så man mår dåligt! Ska ringa erikshjälpen imorgon och se om jag kan komma förbi med lite skit så blir jag av med det i alla fall. Sen på onsdag får jag åka ner till pappa och lämna av lite grejer.. Så kommer det kännas lite lättare i alla fall!

Nu ska jag kolla lite tv så får det vara färdigstädat för idag!


Träningspass

Efter en god lunch och trevligt sällskap är det snart dags för ett benpass uppe i gymmet. Inte speciellt peppad idag, men det kommer säkert gå bra. Kan behöva lite utlopp för energin jag bränner på tänkande och omvandla det till något bra! Ikväll ska resten av bokyllan packas ner i flyttlådor eller skänkes kartonger.


När jag blir stor..


Då ska jag bli miljonär, jag ska ha så mycket pengar att jag kan torka mig med dem när jag varit på toa. Ursäkta mitt ovårdade språk, men så är det.  Eftersom mitt livs problem just nu enbart handlar om den ekonomiska delen så tänker jag bli miljonär. Jag vet att allt inte kan köpas för pengar eller allt det inte är lycka. Men det hjälper till ganska så mycket i vardagen.

Jag tror fortfarande att jag kan bli den där speciella som vinner på lotto, även om det inte är en miljon så kanske 100 000? Då hade jag i alla fall haft en insats till en lägenhet i Halmstad. För jag VILL verkligen plugga. Jag VILL ta tag i livet men det glider inte på tillräckligt bra än. Jag vet det börjar bli lite tjatigt.. Men som ni kanske förståt är det mitt största problem just nu, ja förutom pengarna men det hade jag kanske kunnat leva med om jag i alla fall fått en lägenhet i Halmstad. Ett tag, och sen när jag är färdigskolad bli miljonär!

Jag vet hur mycket fjortis detta inlägget blev, men just nu bryr jag mig faktiskt inte. Jag vet att jag inte är ensam om problemet. Jag bara önskar att jag kunde hantera det bättre eller inte bry mig så jävla mycket. Men nu gör jag det! Tråkigt för er men mest tråkigt för mig för stunden. Jag kan inte låta bli att bli arg.. Lite i alla fall!

Men ja, jag intalar mig att allt löser sig och kanske är jag bortskämd med turen som ofta lägger sig för mig när jag behöver den som mest. Det kan ju vara så.. Mer gnäll kommer senare. Hörs då!


Pepptalk!

Åh tack alla underbara läsare som försöker muntra upp mig! Ni är guldvärda allihopa! Fast jag är stressad för mycket så får ni mig att le! Tack tack tack för det!

Har försökt ringa en tjej i Halmstad nu på morgonen men hon vill inte svara. Hon är tydligen fortfarande på semester fast hennes telefonsvarare säger att hon ska vara tillbaka måndagen den 8:e augusti.. Ska strax testa att ringa hennne igen, innan Cassie tar lunch.

Å ja, jag är på bättre humör nu. Lite i alla fall! Seg och stressad men ändå på bättre humör!


Ännu en dag jag vaknat på fel sida.. Suck....

img_6196 (MMS)

Ännu en dag jag vaknat på fel sida.. Suck. Vänder nog  när jag kommer till jobb! Ska jobba med Cassie idag!!


Jag är trött samtidigt som jag inte är trö...

Jag är trött samtidigt som jag inte är trött.. Lite sådär märkligt, fast jag är ju lite märklig som ni kanske märkt..? Fick mycket i huvudet nu igen. Jag vet inte om jag är konstig i mitt tanke sätt, snälla ni berätta om det skulle vara så. Just nu står jag inför en extrem stor förändring i mitt liv. Jag flyttar ifrån min trygghet i lilla Skåne till ett helt nytt liv i Halmstad. Givetvis är det spännande, men mest av allt är det riktigt läskigt! Jag tänker på detta cirka 90% av min vakna tid. För varje dag som går kommer jag en dag närmare mitt nya liv, som jag än inte vet hur det kommer bli?! Är jag då egoistisk som tycket att min omgivning borde ha lite förståelse för mig? Jag är kanske inte riktigt som jag brukar och kanske är jag inte lika glad heller, men å andra sidan blir jag också hemlös om 20 dagar? Ja jag kanske kan pendla men det är inget hållbart i längden. Ibland känns det som om världen kräver väldigt mycket av mig, speciellt just nu och jag kan inte hjälpa det men jag blir besviken. Jag blir faktiskt det, vare sig det är rätt eller fel...


En kvällspromenad senare

Middagen hos Johns föräldrar var supergod och jättemysig! Ett glas rött vin till maten och en utsökt fruktsallad senare så blev det en lite längre promenad i solnedgången. Filmen ville inte funka idag så vi struntade i den och begav oss ut i den friska luften istället. Malmö är fantastiskt vackert och jag kommer sakna det så det gör ont i hjärtat! Superdupermycket! Men jag kommer tillbaka! Efter mina tre år och hundra utflykter ner tillbaka så kommer jag hamna här igen! Det är jag säker på!




Nu blir det lite lite godis och tv innan det är dags att nanna kudden. Jobb imorgon 09.00, natti!

Ombytt och klar!

img_9276 (MMS)

Ombytt och klar!


Harmoniskt

Har varit hemma i Ljunghusen några timmar nog och hur deppig, stressad och kaotisk jag än varit så mår jag ganska så bra nu. Att komma hem vissa dagar bara får all oro att sköljas bort. Inte klokt.. Men så är det och skönt är väl det. Just nu känns det som om jag ska gå mitt itu med allt jag har i skallen.
Jag skulle egentligen bara ta de små kleinarna på en liten promenad men collisarna bestämde sig för att de minsann också skulle följa med så när jag atängde dörren klämde sötnosarna sig emellan och ja vad gör man inte? Klart de skulle följa med på en vad jag trodde skulle vara en liten runda.. Splitt, den äldre collin hade helt andra planer för oss. En lite längre tur.. Men skönt var det så jag är glad att han var lite extra envis idag, det rensade liksom knoppen på mig. Fantastiskt!
Ikväll ska jag äta hemma hos familjen Drakfelt! Blev inget igår för jag mådde dåligt. Huvudet värkte och kroppen var trött.. Ja jag antar det blir så när man stressar 24/7, borde lägga av med det. Men det är inte så lätt! Så idag ska vi äta middag och kolla film hemma hos dem! Ska bli mysigt! Men innan dess ska jag ge alla hundarna mat innan jag kan bege mig hemåt. Dessutom måste jag lämna lilla Pinkisan hemma också.
Hörs sen kära vänner!

Flyttkaos..?

Jag är helt slut och då har jag bara rensat ut, packat ner och tvättat av HALVA BOKHYLLAN... herregud vilket jobb. Förhoppningsvis var detta de jobbigaste delarna. Men more to come, men det får jag ta imorgon! Orkar inte mer idag! Dessutom har jag några lådor som ska ner till pappa nu när jag lämnar Kola. Jag vet du avskyr att få ytteröligare grejer, men detta hämtar jag ju så fort jag ska flytta igen. Detta är de små sakerna.. Sängen och datorbord etc blir nog jobbigare.. Förlåt! Men tack för jag får ha det hos dig sålänge! <3




Jag har ju drygt tre veckor på mig att få bort resten och rensa och mög.. Det jobbiga men sen är det bara att tuta och köra när ny lägenhet dyker upp! Snart hoppas jag! Håll alla tummar och tår för mig, det ger mig snart magsår!

Nu ska jag dricka lite äppeljuice, duscha och sen ska jag ner till pappa en sväng.. Hörs sen!

Kola tar sig en lur efter maten, detsamma ...

img_3029 (MMS)

Kola tar sig en lur efter maten, detsamma gör Pink. Själv har jag suttit vid datorn och letat lägenhet som en idiot... Jag som skulle låta bli idag.. Men skam den som ger sig? Ska strax gå och sno lite tidningar från återvinningen så jag kan börja packa ner saker från bokhyllan som ska säljas i veckan tänkte jag. Känns konstigt. Men sånt är livet, detta må vara första gången jag flyttar från en lägenhet men inte den sista :-)


Laundryday

Ja lite i alla fall. Har kört in fyra maskiner och sen får det vara bra! Orkar inte ta hela lördagskvällen till tvätt för så ofantligt roligt är det då inte. Inte i mitt tycke i alla fall!

För att fira att det är helg och döva mina sorger idag firar jag med en Baileys hasselnöt! Smaskig! Om ni inte smakat den så bör ni absolut göra det för den slår nästan originalet! Det ni, så en inhandling om man gillar likör är helt på rätt plats. Belive me.

Idag är jag inte riktigt på g.. Jag tycker inget riktigt klaffar? Jo visst har jag kommit in på skola och visst blir jag av med min lägenhet, men sen då? Jag får inga erbjudande, eller ja hittentills har jag inte fått det och då söker jag ändå aktivt. Visst jag är en aning kräsen men å andra sidan vill jag inte flytta runt med en kartong i hela Halmstad i tre år? Jag vill ju landa på ett ställe och sen får det bli mitt hem de kommande tre åren? Fan också.. Jag är inte med på att dela med främlingar eller hyra i andra hand där man kanske måste flytta efter 3 måander. Sånt liv orkar jag inte. Inte alls.

Jag vet många av er tycker jag får skylla mig själv, för så kräsen kan man ju inte vara för så gör ju så många andra. Ja men jag kommer inte göra så. Jag har mina husdjur och de är som mina så barn hur märkligt den än må låta och jag lämnar dem aldrig! Då får jag ta smällen att pendla, men sen kommer frågan hur länge man orkar det egentligen? Innan det går käpprätt åt helvete? Ja jag är ju inte som alla andra, och det har jag accepterat.. Jag vill ha allt klart innan och skiter det sig så struntar jag i det helt enkelt.

Tolka nu inte detta som om jag skulle strunta i att studera. Det hade jag inte tänkt mig, men om saker och ting inte börjar rucka lite mer på sig uppe i Halmstad så vettefaaaaan hur det ska gå. Kanske bra ändå? Ja vi får väl la se. Jag hoppas gud är på min sida och hjälper mig med detta.. Om det nu är meningen jag ska till Halmstad. Ödet/gud/vadninuvillkalladet verkar vilja ha mig i Halmstad eftersom det inte är första gången jag kommer in där..så vart är hjälpen? Eller så kommer den när jag minst anar det..? Så fall önskar jag mig det innan den 1:a september? Deal? Inte? Nehe.. okej förlåt..

Njut nu av denna underbara lördag, det ska jag också strax göra! När tvätten är klar och jag druckit klart baileysen så beger jag mig hem till familjen Drakfelt för lite myspys! Hörs sen eller imorgon!


Jag kan se glad ut tröts min lilla ångest som kommer då och då..



Absolut en god investering :)

Hjälp?

Alltså jag kan inte bestämma mig för vilken klänning jag ska köpa.. Ja jag lovar att detta är det sista jag köper sålänge jag bor i Malmö. Ja om det nu inte blir ett halvår till eller något.. Då kan jag ju inte garantera att det inte blir mer.

Vilken är snyggast den långa eller den korta? Å så fall vilken färg?:S





Jag gillar H&M i år!

En ledig lördagseftermiddag?

1½ timme kvar på jobb sen tar jag helg för denna gången! Åter på friskis på måndag för en sista arbetsvecka här.. Sorgligt och skönt på samma gång... Men det spekulerar vi mer i nästa vecka!

Nu är frågan vad man ska hitta på när man slutar jobba? Picknick? Sola? Dricka en god kaffelatte? Hmm.. hard choice. Men något bra ska jag väl komma på! Blir en eftermiddag med John och Kola i alla fall! Mina favoriter <3. Så det kommer säkert bli bra idag, fast jag är trött som en gris idag!

Som jag sa innan så hoppas jag att ni alla är ute och njuter i det fina vädret idag! Hörs senare!

Tre timmar kvar innan jag kan ta helg! Trö...

img_9202 (MMS)

Tre timmar kvar innan jag kan ta helg! Trött som en gris är jag men det fina vädret kanske kan få en på bättre humör. Flyttstressen börjar komma över mig lite sådär sucessivt just nu. Jobbigt... Aja bara att ta tjuren vid hornen! Men det får börja imorgon! Idag är det vilodag! Hoppas ni alla är ute och njuter i solen!


Slingshot

Ja som ni kanske vet så åkte jag ju Slingshoten i Maggan och tja.. Videon är väl inget direkt jag är stolt över men å andra sidan så vågade jag faktiskt åka den! Vilket inte vem som helst gör, så ja att jag skriker och ser livrädd ut hela turen gör kanske inte så mycket trots allt!

Enjoy! Å ja det är tillåtet att garva så man gråter, jag har själv gjort det några ggr den senaste veckan ;)

Bloggar

Jag tycker seriöst att det är superduperskoj att så många har börjat blogga! Gamla klasskamrater, nuvarande vänner och folk man kanske egentligen inte känner vidare bra. Som jag sagt tidigare så gillar jag att läsa om folks liv, deras vardag. En av mina gamla gymnasiekompisar älskar att resa och skriver om alla sina äventyr i sin blogg ni kan läsa om henne här.

Maria skriver mer alldagligt om vad hon gör eller delar med sig av upplevelser eller musik hon gillar. Verkligen en lite annorlunda blogg man inte kan hålla sig ifrån!

Mina själsfränder som jag hittade på friskis skriver om sina liv, precis som jag. Kläder de gillar eller om något stör dem eller om något roligt hänt den senaste timmen! Ni är mina fina tjejer Cassie och Arlinda

Det finns givetvis fler bloggar jag läser, ja förutom kändisbloggarna då som jag bara kollar lite då och då.. I brist på annat! Men jag kan ju inte skriva hela listan här för då lär ni ju tro att jag inte gör något annat haha! Men ja, jag är glad att ni bloggar pojkar och flickor! Ni håller mig sysselsatt samtidigt som jag kan hålla koll på vad mina fina vänner gör. Speciellt nu när jag snart ska flytta!

Keep the good work up!

Skolväska?

Satt och surfade runt på lite av mina favoritbloggar där en tjej skrev att det var dags för en ny skolväska.. Givetvis kom jag på att jag inte själv hade någon. Dessutom borde jag skaffa en stor så datorn jag köpte i veckan får plats? Ja om dessa två är några bra alternativ vet jag inte säkert.. Men de är helt okej både i pris och design. Från asos.



Snygga eller hur? Men som sagt.. är de tillräckliga? Får nog spana vidare... Fan!

Människans natur

Som ni säkerligen märker så funderar jag ganska så mycket.. Det har liksom blivit min grej, och tja jag har väl varit så, så långe jag kan minnas! Inget som går att göra någonting åt, för i så fall hade jag gjort det! Tro mig! Analysering har helt klart sina fördelar men det har också sina mörka baksidor. Dessutom kan man få huvudvärk!

Dagens analysering handlar om att människan alltid, och då menar jag verkligen ALLTID ska blanda sig i andras liv. Det finns ingen situation som är den andre lik men det finns alltid någon som ska blanda sig i. På gott och på ont. Men vafan, har folk inga egna liv att bry sig om eller är andras bara så mycket mer intressanta? Jag misstänker mycket handlar om att andras är mer intressanta och dessutom om man puschar någon att göra något så är det oftast inte man själv som drabbas. Det är också mycket lättare att säga till andra hur man SKA göra, eftersom du slipper göra det själv. Så enkelt är det.

Så en önskan från min sida skulle vara att alla sköter sitt eget..? Okej? Ja jag vet att önskan kommer vara förgäves för folk kan verkligen inte hålla sig ifrån andras privatliv. Så är det. Men drömma kan man väl, eller?

I love this record baby but I can't see straight anymore

Som undantagsfall just idag så lät jag friskisradion stå på top hits istället för oldies. Man får väl säga att det är rätt mycket nostalgi och minnen när fröken Gagas låt Just dance spelas på radion.

När den kom var jag precis fyllda 20 år och hade precis flyttat in i min första egna lägenhet (som förövrigt är den jag ska flytta ut från till den 1:a september), jag jobbade som Black jack croupier och eftersom jag var först ut av mina vänner att flytta ut från trygga lilla Vellinge kommun så hade jag inga drekt vänner. Jag jobbade på nätterna och socialiserade mig och på dagarna när jag vaknat åkte jag ner till mamma och pappa förutom de långa runderna med Kola på förmiddagen och kvällen.

Dock lärde jag snabbt känna nya människor och blott var de där småtrista dagarna ett minne blott. Idag har jag lyckats hitta godbitarna i Malmö, träffat de jag vill ja och även en del av dem jag gärna undvikit.. Jag har gjort Malmö till min trygghet och mitt hem. Jag har fått det att funka med familj, vänner och pojkvän samtidigt som jag har jobbat eller gått i skolan. Kanske det som är meningen att bli äldre? Man lär sig att få saker och ting att fungera?

Den gamla goda tiden var det inget fel på. Allt är så otroligt annorlunda idag bara, på gott och på ont. Idag har jag mer skinn på näsan och en hel del lärorika erfarenheter rikare. Men oj så spännande allt var. Nu ska jag snart börja om på nytt igen. I en ny stad och återigen ska jag lämna min kära trygghet.. denna gången ytterligare en timme bort. Läskigt? Jo, lite rädd är jag. Men jag vet också att det kommer gå bra, så fort allt faller på plats kommer det gå galant. Känner jag mig själv rätt, kommer jag även besöka skåne en hel del framöver.. Så klart! Detta komer ju alltid förbli hemma. Vart jag än hamnar!


Här är den 20-åriga och nyinflyttade Malmöbon Alice.. snart 3½ år sedan.

Don't stop the party

Jag vet inte säkert hur de lyckas men Black eyed peas blir bara bättre och bättre hela tiden! Tänk, det visste vi inte när superhiten Where is the love kom! I like it!



P.S Det ser visst ut som om jag är hemlös från och med den 1:a september. Ja om ingen fastighetsförvaltning gillar mig innan dess förstås! Så nu är jag ett steg i rätt riktning.. bara det största klivet kvar då! Fan, 2011 kanske blir dett bra år i alla fall. Jag sa ju att jag skulle ifrån den här lägenheten i år och så blev det ju faktiskt.. Märkligt... D.S

En sushi och några trisslotter senare..

Så fort jag kom hem efter jobb idag var det dammsuga och plocka undan min röra lite.. Efter typ en halvtimmes städande så kom mamma upp och frågade om vi skulle ut och käka. Så vi gick ner till Kronprisens lunchställe. Jag tog mig en god sushi medan mamma kände för lite husmanskost. Så satt vi där en stund tills vi var mätta och belåtna.

Mamma ville ta en cigg och köpte varsin trisslott till oss och kan ni tänka er? Jag fick hämta ut närmre tio triss..? Ja inte alla på samma gång men ändå! Sjukt roligt! Jag satt och inväntade chansen till en insatslägenhet eller vad man ska kalla det.. Men den kom inte idag. Tusan! Aja spänningen var helt klart värd det! Det kunde ju faktiskt varit så att jag skrapade fram ett stort belopp, även om chansen är minimal..

Nu sitter jag och väntar på tjejen som ska kolla in min lägenhet. Jag sa 17.00 så hon borde vara här alldeles strax. Dessutom kommer mamma nog upp om en stund igen. Känns ändå bättre att inte vara helt ensam när främlingar ska upp och kolla där man bor. Det blir ändå lite läskigt på något sätt.

Håll nu tummarna för att hon gillar den och kan ta den från 1:a september!!


Segt

Jag vet inte om det bara är jag som är långsam idag eller om dagen faktiskt går otroligt långsamt och är extremt seg. Suck.. Aja inte lätt, de tre tidigare dagarna har ju bara sprungit iväg så jag antar att jag inte har mycket att klaga för.

1½ timme kvar sen ska jag hem och dammsuga lite innan tjejen kommer som ska titta på lägenheten. Sen blir det en tur ner till Ljunghusen för att hämta hem bästaste Kolisen! Så saknad han är mitt lilla troll!

Hörs sen ;)


Btw så är jag ruskigt nöjd med mins tygsko...

img_9801 (MMS)

Btw så är jag ruskigt nöjd med mins tygskor från H&M jag fick veckan innan jag begav mig till Mallorca! Snygga, right?


H&M <3

Måste säga att jag är fantastisk glad för att kavajmodet är åter! Minns att jag som 15-16 åring sprang runt i hundra olika kavajer och klädde upp mig! Dock blev jag seriöst trött på dem ett tag därefter... Men NU, är jag fantastisk glad att det är tillbaka! Min garderobe behöver lite nya och snygga kavajer man kan ta på sig till ett par snygga stuprör eller till den där lite finare middagen! Oh yes!

Dessutom gillar jag en hel del av H&M:s höstkollektion. Fan man ska bli student nu till hösten, man kommerj u inte ha råd med ens hälften av allt man vill ha!




Fjäskeri?

För att vara lite sådär morgonbitter eller kanske bitter rent i allmänhet som ni kanske lärt er att jag kan vara ibland.. Så finns det saker som retar mig. Alltså sådär lite utöver det vanliga. Idag är det fjäskeri och falskhet. Jag misstänker att det är flera av mig som håller med mig. Eller?

Jag avskyr när människor försöker ställa sig in hos någon bara för egen vinningsskull eller som jag säger man fjäskar helt enkelt in sig. Det finns inget som är värre än det för mig. Som fjäskare kan man inte vara sig själv utan gör lite som barn.. Ni vet under den tiden de har låtsaskompisar? Man hittar på en person att vara. Det tråkiga är dock att den här "låtsas"personen oftast är så långt ifrån den personen man verkligen ÄR. Jag tror man skulle kunna säga att den är så som man vill vara, men man är det inte.  För gång på gång kommer ens rätta jag fram och verkligen SKÄR igenom. Det märks absolut förr eller senare. Tro mig.

Nej jag pratar inte om mig själv. Jag pratar om människor i ren allmänhet. En del betydligt mycket värre än den andra.. Tragiskt nog. Dock vet jag att karman alltid slår tillbaka på de människor som är såhär. För de är inte på riktigt och det lurar människor.. Å detta gör mig lite lugnare över det hela. Jag kan alltid tänka att det straffar sig i slutändan, för det gör det!

B-b-b-bingo!

Såhär på morgonkvisten när man är på jobb och det fortfarande är semester så har man inte mycket bättre saker för sig än att surfa runt på lite trevliga sidor. Då slog tanken mig om det fanns någon bra sida man kan spela bingo på? Och visst fanns det det! Jag tycker bingo kan vara rätt så roligt lite då och då! Dessutom finns det så många bra online bingo nu som kör igång direkt, istället för de gamla traditionella bingohallarna man hade förr!

Idag finns det bingoklasser i alla dess sorter. Små bingo där man kan vinna småsummor lite oftare, större bingo där man kan vinna lite större summor och ytterligare större bingo där man kan vinna STOORA summor. Dessutom körs de flesta igång efter bara några minuter, vilket gör att man slipper sitta och invänta Bingolotto en söndag klockan sju. Istället spelar man när man känner för det! Visst är det väl perfekt? Jag tycker det i alla fall och dessutom är det roligt! Det finns ju lite spänning i det hela när man väljer att spela bingo.

Själv brukar jag oftast spela på Svenska spels hemsida, mest för att det känns enklast då jag mellan varven spelar lite olika spel där också. Har man sen några kr över brukar jag köra en liten bingo! Ibland har man turen att vinna lite extra till spelkassan och det är aldrig fel!

Någon mer som gillar att spela bingo? Eller är det bara jag som tycker det är trevligt lite då och då?

Godmorgon kära läsare! Jag hoppas ni får l...

img_1431 (MMS)

Godmorgon kära läsare! Jag hoppas ni får lite längre sovmorgon än såhär ;-)


Casino?

Som ni kanske minns tidigare så har jag väl berättat att jag lite då och då sitter och surfar runt på lite olika online casino? Hur som helst så hittade jag faktiskt en trevlig sida på internet igår! Denna sida är inte riktigt som de jag varit på tidigare där man går in på ett företagshemsida och sen spelar man hos dem. Nej på denna sidan finns alla bra online casino samlade på ett och samma ställe! Hur smart som helst! Man får även se vad de olika casinobolagen har för bra välkomstbonusar, eller ja bonusar överhuvudtaget! Så istället för att googla runt på hela internet så går man in där och får alla bra erbjudande och bra nätcasino på ett och samma ställe.

Givetvis är det inte enbart svenska casino som finns på sidan utan världens alla olika casino. En dag kanske du känner för att spela mot svenskar medan du andra dagen föredrar att spela mot britter? Dessutom missar du inga bra turneringar om du går in på sidan och håller dig uppdaterad!

Om man skulle känna sig lite osäker på internetcasino ang roulette, black jack eller slotsmaskinerna så har de en spelguid för varje spel. Där står regler och även en del strategier, allt för att hjälpa dig som kund! Visst låter det väl bra? Jag tycker det i alla fall!

Så för er som gillar att spela rekomenderar jag verkligen varmt att gå in här! Jag vet att en del av mina kära läsare gillar att spela ;) Visst gör ni väl det?

Berätta gärna vad ni tyckte om sidan i form av en liten kommentar också! Hade varit roligt och se ifall ni tycker som jag!

Blä så seg jag är idag.. Trött och seg och...

Blä så seg jag är idag.. Trött och seg och ja det är väl det jag är.. Ska strax börja städa lite. Inte för att jag vill utan för att jag måste. Blääää på det!


Bloggelibloggblogg

Då var man lämnad ensam igen då.. Cassandra ska sticka ner till stranden och sola. Man är bara liiite liite avis. Men ja, jag ahde ju min vecka i Magaluf så jag ska väl inte klaga precis.

Robban kommer in om en stund, så det blir nog snart dags för lunch och sen får jag väl ta mig en tur på gymmet. Ska föröska mig på att träna rygg idag, fast jag inte orkar egentligen..

Hoppas alla som är lediga passar på att njuta ute i solen idag! Det hade jag gjort om jag var ledig!


Då va man på jobb igen! Hela dagen igen, m...

img_6976 (MMS)

Då va man på jobb igen! Hela dagen igen, men man ska inte klaga för jag har trevligt sällskap av Cassie!!


Då tackar jag för mig för idag kära läsare...

Då tackar jag för mig för idag kära läsare! Hoppas ni haft en bra dag! Imorgon är det mer fulltonig för min del med jobb, städ och kolahämtning! Natti sovgott!


Tipp, mat, städning

Jises vad svettig och trött jag börjar bli nu. John kom hit efter jobb med massor av blivande flyttkartonger ( tack skatt), sen lastade vi in lite gammal eletronik som ändå skulle kastas.. Ja lika bra att börja i tid, soffor och fåtöljer får vänta tills sista veckan. Jag sitter gärna inte enbart på golvet..

Efter tippen käkade vi på Sibylla i hamnen, satt där och tog det lite lugnt. Absolut fantastiskt väder ute idag så vi njöt av det lilla vi hunnit med idag. Därefter kom jag hem och tog en grovstädning i köket, slängde lite skit även där. När jag ändå var igång så tog jag badrummet också, det behöver ju inte se ut som ett bombnedslag på torsdag. Så lika bra. Men nu orkar jag inte mer för idag. Inte med städning i alla fall, jag ska sätta in tre år gamla viktiga papper jag samlat i en fin hög i sovrummet sen blir det myspys för hela slanten. Det förtjänar jag idag!

Hörs sen eller imorgon!


Sådär färdig tränad för idag också! Fantas...

img_9087 (MMS)

Sådär färdig tränad för idag också! Fantastiskt! Lite mindre än 1,5 timmar kvar på jobb. Skönt det ska bli att komma hem idag :-) även om jag och John ska till tippen en vända. Det går nog fort! Den värsta tippenrundan kommer i slutet av augusti.. Puh!


So many girls in here were do I begin

Njä, så är det kanske inte riktigt. Men det kunde varit haha, men sen å andra sidan så är jag inte lagd åt det hållet så det hade inte spelat någon större roll.

Segisen är seg idag. Men jag ahr varit hyfsat effektiv nu när jag jobbat ensam. Passat på att kolla runt på ytterligare boende, sen att det än så länge inte gått så bra är en sak. Att tjejen jag skulle prata med på en fastighetsförvaltning är på semester en vecka till gjorde att det segade till lite.. Men jag ska på det igen! Men inte idag..

Jaha, annars är det lugnt ute på ön idag. Solen skiner så jag misstänker att de flesta är ute på stranden och gottar i sig av det underbara vädret! Hade jag också gjort om jag var ledig, men det är jag ju dessvärre inte.. :(. Inte helt ledig förrän på söndag. Men å andra sidan har jag bara åtta arbetsdagar kvar här efter idag. Så jag lär ju överleva..förhoppningsvis. Även om det kommer bli mycket fysiskt arbete ett par dagar.

Jag kan bara tänka mig hur mycket skit jag faktiskt samlat på mig under de snart 3,5 åren jag bott på Mariedalsvägen. Inte klokt, tänk att jag bott på samma ställe så länge? Kan vara skönt att börja om lite på nytt i en ny lägenhet faktiskt. Man blir av med en massa gammalt skit och lär väl om jag känner mig själv rätt samla på mig nytt istället. Men vad tusan gör det?! Mycket som ska bytas ut också.. Soffa.. bokhyllor, kanske matbord? Men ja.. En del av det får följa med upp sålänge. Sen blir det blocket i Halmstad för hela slanten haha. Något nytt lär jag inte ha råd med som student. Ja om jag inte vinner det där på lotto som jag fått på känn att jag ska göra så småningom!

Hoppas ni är ute och lögar er i solen som vi skåningar säger ;)

Puss å kram!

Tung i knoppen

Jag vet inte om det är livet i Magaluf som satt sina spår men det tror jag inte.. Snarare stressen efter allt som komma ska. Har mycket att ta tag i fortfarande och ingenting lossnar riktigt säkert.. Hur som helst så känner jag mig lite tung i skallen idag. Trött och ja bara extremt superduper trött! Bara jag inte ska bli dålig eller något nu för det har jag verkligen inte tid med.

Idag ska jag slänga lite gammalt skit, inte speciellt mycket men lite. Sen ska jag väl börja städa upp lite i kaoset innan tjejen ska kolla på lägenheten. Inte för att hon ska ha någon av mina grejer men ändå. Usch ja, jag har en del saker som kommer försvinna sen och mycket skit som ska slängas eller skänkas bort. Gamla tavlor, prylar och säkert en hel del kläder. Fast som ni kanske vet så får jag lite seperationsångest när jag rensar kläder och skor.. så jag kan inte garantera att så mycket försvinner :P

Jag söker fortfarande lägenhet i Halmstad så ni alla vet.. OM ni hör något ;)


Påväg till arbetsdag nr två av elva.

img_5718 (MMS)

Påväg till arbetsdag nr två av elva. Så sjukt jag inte ska jobba kvar på Friskis längre!! Verkligheten börjar sakta men säkert hinna ifatt mig nu...


Nu blir det nannedags efter städning och p...

img_3200 (MMS)

Nu blir det nannedags efter städning och pappersinsättning.. Å ändå är jag inte klar.. Suck. Flytta tycks vara otroligt jobbigt, men jag lär ju bli av med en massa skit också så det är säkert bra! Sov gott vänner!


Puh..

Kyl och frys fixad- check!

Fan vilket jobb det var, men nu slipper jag det om tjejuen ska ta lägenheten i början av september iaf! Hoppas nu bara hon tar den också så man inte står och har extrajobb i onödan :P Men annars tar säkerligen någon annan den så säkert inga problem!


Snaark

Några timmars arbete och ett träningspass senare är jag äntligen hemma från jobb. Nu ska jag och John strax laga mat sedan hade jag tänkt att jag skulle börja min lilla röjning så småningom.. Suck, jag blir trött av att bara tänka på det! Sjukt! Hörs sen!


Märks att man haft en veckas semester för ...

Märks att man haft en veckas semester för jag är världens segaste människa just nu... Snark! Lite stressad är jag ju också inför allt såklart. Mycket som ska fixas.. Suck..


Worktime igen...

img_1017 (MMS)

Worktime igen...