Den här charmiga bilden är tagen i ett blå...

img_0787 (MMS)

Den här charmiga bilden är tagen i ett blåsigt Halmstad igår! Idag har varit en seg och grå dag. Trött som ett helt ålderdomshem och småstressad för diverse saker. Inget bra alls. Men det hör tyvärr till min personlighet lite. Passet idag gick super och det var ett härligt gäng som tränade med mig idag! Jag får nog erkänna att det känns extra bra när passet är fullsatt, får försöka köra på bra så de alltid blir det! Träningsvärken jag har sedan igår är inte att leka med... Jag får mer och mer ont för varje timme. Men det är skönt samtidigt. Konstigt det där. Nu är det nannedags, ska upp tidig och gå till läkaren! Hörs imorgon, puss på er!


Svettigt värre

Puh efter två timmars plugg och lite städande på det är jag helt svettig.. Tycker jag svettas ovanligt mycket numera, kanske för förbränningen satt igång på riktigt nu!

Mamma är på väg upp och jag ska strax klä mig anständigt och ta vovvarna på långtur innan hon är uppe. Sen blir det ju som sagt mitt pass vid fem och vi ska väl hinna käka lite där emellan dock inte riktig middag för då blir magen full inför passet, not good!

Aja, nu skrev jag ett sådär meningslöst inlägg igen.. Men så blir det ibland! Hörs sen!



Onsdag

Då var klockan redan 11.08, jag har läst i nästan en timme och har lite mer kvar att hinna med idag. Om någon dag ska allt sammanfattas, hoppas i gudarna att jag nu fattat allt bra. Det hade varit fantastiskt om första tentan gick galant, det underlättar liksom!

I övrigt så kommer mamma upp idag, för imorgon ska vi till vår läkare häruppe och ta bort födelsemärken/leverfläckar.. usch.. Ogillas, men det ska ju göras! Blir nog ganska lugnt idag dock. I eftermiddag håller jag pass igen, ska bli såå roligt! Men hur tusan det ska gå kan man undra.. jag ahr träningsvärk som tusan efter Björns pass igår. Men Så ska det ju förstås vara!
Aja nu ska jag lyssna på lite bram usik och vakna till liv lite till ;)

Kola tyckte vi kunde sova lite till.. Iaf ...

img_2560 (MMS)

Kola tyckte vi kunde sova lite till.. Iaf han!


Så typiskt. Enda dagen man KAN sova ut ord...

img_1509 (MMS)

Så typiskt. Enda dagen man KAN sova ut ordentligt vaknar man 08.00 av sig själv på.. Jodå. Dessutom är det grått och trist väder idag. Suck!


Zzzzz.. Trött? Ja som vanlig med andra ord...

img_8969 (MMS)

Zzzzz.. Trött? Ja som vanlig med andra ord. Jag fattar inte riktigt hur jag i princip kan vara trött konstant i två veckor? Mer eller mindre såklart men ändå. Men sova är ju rätt så gött så man ska inte klaga! Imorgon har jag sovmorgon till hur länge jag vill! Fantastiskt! Hoppas nu jag kan sova ut ordentligt I need it! Det blir en tuff helg! Natti på er!


1,5 år senare

Kolla vilka pluffskinder jag hade här, nästan så man vill nypa i dem sådär hårt!
.
Såhär ser jag ju ut nu om ifall att ni skulle ha missat det:
.
Liiiiiite skillnad iaf och det är ändå bara i ansiktet! Heja träning och bra mat!


Godkväll!

Fullt ös medvetslös... Jodå såatte...

Nu är dagen snart slut och egentligen hade jag tänkt mig en halvtimmes pluggande till, men då hade jag varit för duktig enligt min planering så jag struntar nog i det trots allt. Ska hänga vid datorn istället ;), Jag vet ni saknar min spamming av facebook wallen annars!

Var på ett underbart träningspass nyss. Functional fitness och det var jobbigt och svetten droppade av en efter 10 min. Precis så det ska vara! Framöver kommer jag på tisdagar gå på Björns pass, ni som tränar på Flygstadens gym bör gå på det! Ja och givetvis mina indoorpass mån 10.00 och ons 17.00 ;).

Aja, ni får ett natti inlägg om någon timme! Det är tomt i skallen just nu!




Skallebank

Fanken vad skallebanken alltid kommer när man pluggar.. Antar att hjärncellerna vant sig vid att INTE arbeta så mycket. Hoppas på det bästa iaf!

Snart dags för lite luft! Ska bli härligt att komma ut lite även om vädret är grått och det känns lite som om våren försvann.. Men tänker man vår så blir det vår! Eller?!



Always on the run

Kanske intem en som sgat alltid saker att göra numera. Vi har tydligen fått ett datum på när vi ska skriva tentan i British culture, dessvärre mindes hon inte datumet och det finns inte på nätet... Suck. Även om jag vet att det inte är i nästa vecka så hade det varit skönt att VETA exakt datum tack.. Kommer kanske.

Åt nyss lunch babyspenat med coctailtomater, oliver och lite riven ost samt en macka. Hur gott som helst! I love it! Snart blir det en runda med hundarna, tror det får bli en promenad omkring söndrum. Orkar inte ta bilen igen.. Hemskt jobbigt, eller hur ;) AJa så är det, sen ska det läsas lite, städas och hinna tränas! All day set!

Hörs lite senare!

Dagens klädsel :)

img_9256 (MMS)

Dagens klädsel :)


Morning! Fantastiskt att vakna och inse at...

img_7854 (MMS)

Morning! Fantastiskt att vakna och inse att snön är borta! Woho!


Vilket rekord. I sängen och klockan är bar...

img_0598 (MMS)

Vilket rekord. I sängen och klockan är bara 23.14! Ojojoj säger jag bara. Man kan ju tro jag blivit pensionär igen här.. Men ja ibland behöver man väl sova I guess. Det har varit en bra och effektiv måndag. Hållt pass, gått två turer med vovvarna och plugg på det. Jodå. En bra måndag. Imorgon är det skola som gäller, plugg och träna. Loveley! Sov gott bästa läsare!


Dessa ska provas inom kort!

Cubus

Trött tjej!

Usch matkoman håller i sig länge idag.. Ja och sen är det måndag och trots att helgen var lugn var det ändå fullrulle.. Så ja man får vara lite trött!

Lite kaffe på det sen ska det pluggas lite till I think!

Ja och BTW så skickades min nya bikini idag! Så imorgon ska det mannekängas! Oh yes!

Och jag som sa att det var vår igår för at...

img_0976 (MMS)

Och jag som sa att det var vår igår för att man kunde torka kläderna på balkongen.. Jodå såatteeee..


En ny vecka med nya utmaningar

Jag tycker också att det låter klichée att säga så, men visst är det väl lite så ibland. Måndagen är första dagen på en ny vecka medan söndagen är den sista i veckan. Så är det, hur vi än vänder och vrider på det.

Dagen började i hyfsad tid, vaknade 07.30 av att klockan ringde. Upp och käka frukost och därefter var det dags att hålla sitt pass 10.00. Härliga motionärer jag ahde idag! Bra krut i dem såhär en måndagsförmiddag! Nu har jag pluggat lite, strax blir det att göra sig iordning, åka med hundarna, handla lite och sedan på pluggandet igen. Städa undan och ja göra lite nödvändigheter!

Jag ahr mycket den här veckan. Men det är roligt! Förutom pluggandet ska jag hålla pass på onsdag och på söndag då vi kör lite längre pass 45 min/ledare och då kör vi alltså wasaloppet! Ska bli spännande! Dock kommerj ag troligtvis vara en aning trött, jag jobbar natt hela helgen också.. Men man lever bara en gång så det kommer säkert gå hur bra som helst!

Mamma kommer upp på onsdag och på torsdag ska jag ta bort en lever fläck på rumpan :P. Haha ja det låter dumt men den är ful och dessutom helt svart och läkaren sa jag borde ta bort den.. Så ja det ska jag göra. Som sgat det är fullt upp hela veckan. Men det är härligt!

Vad gör ni den här veckan?



Sådär, då låg man i sängen igen. Trött är ...

img_3135 (MMS)

Sådär, då låg man i sängen igen. Trött är jag men ändå kan jag aldrig lägga mig i tid... Märkligt! Aja. Klockan är satt och nu återstår lite horoskopläsande och twittrande! Hörs imorgon!


Underbara vår

Jag är så glad att all snön är bortsmält nu och att fåglarna kvittar och det har börjat dofta vår! Heeelt fantastiskt är det! Man blir på bra humör och för en liten stund kan man glömma alla sina bekymmer! Fantastiskt!

Jag är helt slut. Jag vet jag sagt det förut, men oj oj oj så trött jag är. Ska försöka lägga mig i tid idag. Imorgon är det jag som kör mitt pass 10.00 på Flygstadens gym. För bara en vecka sedan körde jag mitt FÖRSTA pass någonsin. Det känns inte som att det bara är en vecka sedan, känns som jag gjort det hur länge som helst! Jag tycker verkligen det är superduper kul! Ibland har man en himla tur!

Hörs vid ett sista godnatt inlägg snart!



Ny bikini till sommaren!

H&M

En fantastisk låt!


A sunny sunday!

Hej finingar!

Idag är jag verkligen helt slut. Blir så när man är igång hela helgen fast man ändå tar det lugnt. Med Cassie blir det alltid en massa skratt och konstiga samtalsämnen och jag antar att det tar på krafterna;)

Idag har jag varit duktig. Tagit hundarna på en lång och härlig solpromenad, pantat flaskor, handlat nödvändigheter och plockat undan! Ja jag är nöjd med mig själv idag. Ingen träning dock, men den blev inställd idag för att instruktören mådde dåligt, stackarn! Hade planer på att köra dit ändå men huvudet värker lite smått idag så jag hoppade idag. Imorgon ska jag köra mitt pass igen! Spännande! Ännu mer kul är det att det är fullbokat! Wiie!

Btw, våren är verkligen här! Jag kunde till och med torka tvätten ute! Den blev inte hundra torr förstås... men nästan!





Älska våren!

img_0751 (MMS)

Älska våren!


En helg med det bästa från Skåne

Hej fina läsare!

Ja jag ber om ursäkt för mitt halvkassa uppdaterande, men jag har haft det bästa från Skåne uppe i Halmstad hos mig den här helgen och då blir det så. Ni har fått nöja er med lite bilder i alla fall;).

Cassie kom upp vid femtiden efter jobb i fredags. Det bjöds å pizza, film och godis! Hur mysigt som helst och rent spontant några timmar senare kom det ett spontanbesök till från Skåne, Fredrik och Johan! Så jag, Cassie och husdjuren fick ytterligare sällskap i soffan under fredagskvällen! Hur mysigt som helst!



Igår vaknade vi allihopa vid niotiden, käkade frukost och begav oss in till stan för lunch vid halvtolvtiden innan grabbarna skulle åka tillbaka till Skåne. När lunchen var intagen och jag ÄNTLIGEN fick min efterlängtade kaka till efterrätt så begav sig grabbarna grus hemåt och jag och Cassie stannade i stan några timmar. Personligen blev det ingen shopping, Cassie fick med sig något fint hem iaf!







Även gårdagens kväll bestod av film och godis. Av någon orsak var både jag och Cassie helt slut i kolan efter veckan så ja ibland är det faktiskt skönt med en lugn helg!

Nu är det söndag och Cassie begav sig för någon timme sedan. Idag blir det plugg, promenad och träning som gäller. Hörs av senare!


Godmiddag fina läsare! Idag vaknade vi med...

img_7269 (MMS)

Godmiddag fina läsare! Idag vaknade vi med en klarblå himmel, fåglar som kvittrar och en god och lång frukost! Mysigt! Idag beger sig Cassie hem och jag och djuren återgår till det normala med plugg och jobb igen. Hoppas ni har en fantastisk söndag!


Ikväll har det bara varit filmmys och godi...

img_8715 (MMS)

Ikväll har det bara varit filmmys och godis! Vi har ont i rumporna så mycket vi suttit idag. Men någon ska ju ha det! Sov så gott!


Ikväll är det filmmys igen! Jag, Cassie oc...

img_8369 (MMS)

Ikväll är det filmmys igen! Jag, Cassie och husdjuren! Film ett avklarad, på film nr två!


Kaffe och kaka is tha shit !

img_3436 (MMS)

Kaffe och kaka is tha shit !


Godmorgon!

Godmorgon!


Ikväll fick jag och Cassie ytterligare bes...

img_2547 (MMS)

Ikväll fick jag och Cassie ytterligare besök från Skåne av Johan och Fredrik! Snacka om fnitter är vad vi är bäst på.


Skinnjackeder-check!

img_0577 (MMS)

Skinnjackeder-check!


Fredag!

Weekend has come!!! Läste precis de sista sidorna som jag planerat att försöka få in i skallen.. Det gick sådär men ja jag ahr läst det. Ska gås igenom ordentligt på söndag också. I övrigt blir det duschen nu, långtur med hundar opch en snabb inhandling till "hemmalagad"pizza, alltså köper man färdig pizzadeg för den är nog jobbig att göra. Ska dock försöka mig på det någon gång också, kanske i veckan!
Jag tänkte träna idag, men det får bli vilodag, jag är stressad som det är. Nu lyssnar jag på Blue och ska höja volymen lite extra för att få in fredagskänslan! Hörs sen!

Natti!

img_4758 (MMS)

Natti!


Grusigt värre

Jag har plockat undan lite härhemma inför morgondagen men guuud så glad jag är att jag inte dammsög idag. Sista rundan med vovvarna var i ett regnigt Halmstad.. Så det blir dammsugning imorgon!
Träningen gick bra och sen är det träning imorgon och sen tar jag paus. 1½ veckas hård träningen men oj så roligt jag haft! Nu kallar duschen!

Maud

Efter en promenad med vovvarna är det strax dags för lite maud, ikväll blir det lite träning och städning, pluggande och dylikt. Sen imorgon är det helg och då kommer Cassie upp :)



Det här med ålder igen då..

Jag är inte bitter idag, lite stressad över allt jag ska hinna med.. Men annars är jag på bra humör faktiskt. Ni som känner mig eller har följt mig länge vet kanske att jag har sagt att åldern numera bara är en siffra. Ja i undantagsfall får jag nog faktiskt ta tillbaka det.

Att män sägs vara omogna är ju inget nytt. Och ja det stämmer kanske faktiskt inte i alla fall heller, eftersom jag har en stor vänkomkrets som består av killar så vet jag att alla inte är omogna trots att vi är i samma ålder eller ja till och med yngre. I vissa fall kan jag garanterat vara mer barnslig än dem.

Men, jag märker ofta att killar i min egen ålder är väldigt fixerade vid sex. Alla raggningsrepliker som kommer fram har med sex att göra, vare sig det är skämt, jämförelser eller ja fråga inte mig hur de alltid kommer in på det. Men de gör det. OFTA! Pratar man däremot med en kille som är 5 år och uppåt ( givetvis gäller inte detta alla) kommer det aldrig ens på tal. Inga dumma skämt eller förfrågningar eller vad nu som kan tänkas komma upp angående ämnet sex.

Gör åldern verkligen så pass stor skillnad? Kan det bero på att de äldre killarna ofta redan har lekt av sig och fattat att hey, det där går inte hem med sånt prat. Eller är det bara så att männens mognad kommer när de närmar sig 27-28 år? Jag vet inte faktiskt inte. Och som jag tidigare sa så finns det givetvis undantagsfall på båda hållen. Tjejer är kanske inte bättre? Dock inget jag kan svara på eftersom jag inte attraheras av kvinnor, kanske är de precis likadana. Vad vet jag? Hursomhelst så går det inte hem hos mig iaf..

Jag blir bara så trött. Ibland får ni män en att vilja leva celibat resten av livet, vet ni det? Men lyckligtvisa finns det bra män där ute också och vettiga. Dem tackar jag för! Ha en fortsatt bra torsdag!



Anmälan

God förmiddag/middag vad ni nu än vill kalla det! Jag har pluggat lite idag, det går lite trögt här så nu blev det paus för jag satt i helt andra tankar dessutom.. Dumt som tusan eller hur? En av orsakerna var att jag kom på att man nu kan anmäla sig till sommarkuser, som jag tänkt ett tag så nu har jag skickat in min anmälan, de flesta är på halvfart och givetvis internetbaserade utan sammankomster. Man har fullt upp som det är iaf så att ta sig någonstans bara för att ses känns lite dumt såhär mitt i sommarn med arebete och solande och badande! Men ja nu är den iväg, och om någon vill så kan ni anmäla er fram till den 15:e mars! Det finns vääääldigt spännande utbildningar, kanske inte sådär superseriösa.. Fast vissa är klart :P

Aja, nu ska jag chilla lite! Hörs sen!

Och när jag gick upp..

Såg jag till min stora, stora lycka att snön nästan är HELT borta! HEJ VÅR!

Och lite till!

img_5199 (MMS)

Och lite till!


Morgonmys!

img_1805 (MMS)

Morgonmys!


Tröttes och småhungrig är jag trots jag åt...

img_9580 (MMS)

Tröttes och småhungrig är jag trots jag åt för en halvtimme sedan. Men nu får det vara till imorgon. Saker att ta tag i imorgon, men sovmorgon hur länge jag vill! Riktigt skönt! Me like Just nu piskar regnet mot rutorna, riktigt mysigt så länge man är inomhus! Satt och kollar på House precis och det är ju sjukt så charmigt brittiska är. Jag har blivit helt frälst i deras dialekt, det låter så jävla gulligt! Å är d snygga britterna är de snygga som fan! Jag ska gifta mig med en Britt, en snygg sådan. Om jag nu inte haffar Duncan James får det väl bli någon annan haha!


Nannig i tittorna

Ja trött är jag verkligen. Hur ofta brukar jag sitta och fundera på att faktiskt gå och lägga mig klockan elva? Ja typ aldrig. Men men, så är det när det är fullrulle och som jag sagt x-antal gånger redan så gillar jag det!
Snart dags för sängen kan jag tro dock.. Hörs snart igen, som vanligt!

Matvrak

SHit vad jag äter och äter och äter just nu. Men ja, jag rör mig faktiskt rätt så mycket för stunden också så jag antar att det är okej. Men jag kan inte låta bli att känna mig som en knubbis haha (även om det inte syns)!



Hej snyggingar!

img_9580 (MMS)

Hej snyggingar!


Woho!

Hej!
Jag är glad, för mitt andra Indoorpass gick också superbra och ändå var jag mer nervös än i måndags! Det är verkligen superkul att vara instruktör och jag trivs som fisken i vattnet! Snart dags att jobba på lite fler pass, så man inte ligger på latsidan;).
Aja, nu är det dags för matintag! Hörs senare!

Det här med att sända ut signaler

Som den fundersamma människa jag faktiskt är, har jag gång på gång på gång på gång etc.. Försökt förstå det här med vilka signaler vi människor sänder ut. Eller ja, för det mesta faktiskt de signaler jag själv sänder ut. Många gånger har jag frågat mig själv om det är så att JAG sänder ut fel signaler till människor eller om det är så att en del människor väljer att tolka signaler/saker som de själv önskar.

Som ni kanske märk ( i synnerhet ni som har mig på FB) så sitter jag ganska så mycket på nätet och ibland finns det freestuff man kan få för att få exempelvis en biobiljett, en gratis prenumeration av en tidning etc. Givetvis blir även jag sugen på en gratis biobiljett lite då och då, det vill väl alla och det är inte direkt billigt att springa på bio stup i kvarten idag.. Hursomhelst, iaf så gör man som de säger och därefter får man skicka ett mail till sina vänner om ifall att de vill hya en biobiljett. Listan är ikryssad med alla mailadresser du har i din adressbok och sedan klickar man på skicka och sen ingent mer med det. Kan jag tycka iaf...

För några veckor sedan fick jag ett meddelande av ett nr jag inte kände igen tidigare. Det stod något om en biobiljett och att nästa gång jag kom till Malmö kunde vi ju ta en bit mat?. Ja namnet kände jag inte igen och rent spontant tänkte jag att sms:et hamnat fel. Inget mer med det och ja messet faller i glömska och jag tänkte inte mer på det, fram tills för några dagar sedan. Jag fick då ett mail av den här personen som jag nu förstår skickade meddelandet. Samma sak stod där och ja, jo detta var då en kille som jag inte känner, ehm ja för att undvika att peka ut någon så var det iaf så att vi INTE känner varandra och ja han har varit vad ska vi säga på en slags "kundtjänst" så kan vi ju säga, så känner ingen sig sådär överdrivet träffad. Vi har alltså sett varandra och han har hjälpt mig med några saker tidigare eftersom det varit hans jobb.

Han svarade på det här tydliga "reklam"mailet och ja då förstod jag misstolkningen. Jag vet inte om han verkligen trodde jag var intresserad eller om det där var en tolkningsfråga? Jag menar, vad ska jag svara? Borde jag svara och hur kan man tolka ett sådär typiskt reklammail där det står "Gör som jag och få en biobiljett" som ett raggningsförsök? Eller är det så man gör och jag har missat att det nya sättet att få sin livs kärlek är via "görsomjagmail"? Ni får gärna hjälpa mig med detta. Hur hade ni tolkat det? Är det jag som sänder ut fel signaler? Eller är det så att killen valde att tolka det precis som han själv vill? För mig låter det sistnämnda mest aktuellt, men sen vet jag ju själv vad jag ahde menat. Eller INTE menat i det här fallet, jag visste inte ens att det gick iväg till honom.

Sen kan man överlag undra om det handlar om att sända ut "fel"signaler eller om det är tolkningen på signalerna som blir fel? I många fall känns det inte ens som om man kan vara trevlig längre. Det blir missuppfattningar, bekymmer, gnällerier och obehag för båda parter ibland. Fast det kanske bara är jag som uppfattar det såhär? Vad tycker ni? Kontra, berätta! Gärna killar, för hur maskulin ni än må se mig så är jag nog kvinnlig när jag resonerar såhär..

Godmiddag fina läsare!

Ännu en fantastisk dag såhär mitt i veckan. Även om jag är lite småtrött så är humöret på topp! Av någon orsak känns livet faktiskt riktigt bra, trots inställda planer och otippade händelser. Men det gör ingenting. Livet är bra!

Om någon timme blir det långpromenad med mina vovvar, därefter litem at innan jag ska hålla pass nr två för denna veckan! Ni får gärna hålla tummarna mellan 17.00-17.30 sådär lite extra även om det gick bra i måndags!

Hörs senare!

Pussen

Så mycket vår i luften att  jag tar skidba...

img_8415 (MMS)

Så mycket vår i luften att  jag tar skidbacken till skolan!


Idag är det favvobrallorna!

img_4484 (MMS)

Idag är det favvobrallorna!


Idag är jag en riktigt trött tjej. Dagen h...

img_6958 (MMS)

Idag är jag en riktigt trött tjej. Dagen har verkligen gått i ett och jag har knappt hunnit andas! Morgondagen blir lite lugnare iaf, trots där finns en del planer. Men som jag sagt tidigare, hellre att det händer saker än tvärtom. Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon!


Vår i luften

Idag doftar det lite vår ute, speciellt när solen skiner! Fantastisk tisdag med andra ord även om den har inneburit en hel del ändrade planer nu inför både helg och vår. Men eftersom jag ska vara positiv så blir det säkert hur bra som helst!

Strax dags för lite plugg igen, sen ska jag in en sväng till stan och banka pengar, träna lite och plugga lite till. Ja jag är ganska så trött på brittisk historia/kultur just nu. Men men, det är bara att tragla sig igenom det!

Vad gör ni en dag som denna?



Dagens outfit :)

img_5573 (MMS)

Dagens outfit :)


När man precis trodde att snön skulle förs...

img_0819 (MMS)

När man precis trodde att snön skulle försvinna så började det snöa igen. Usch. Jag vill ha vår nu! Idag har jag konstaterat hur sjuka människor det finns i ens närhet. Inte nödvändigtvis i min men mina nära och käras.. Det skrämmer mig. Däremot är det skönt när se visar vem de är innan saker och ting går för långt. Hoppas ni sover gott iaf och att ni har fantastiska människor omkring er! Men var försiktiga!


Bangarang


Jag -Ett arbete för livet

Nej jag menar inte att jag är jobbigare än någon annan. Ja vissa kanske tycker det förstås, vad vet jag? Men nej, det jag menar med rubriken är att det enda man arbetar med hela livet är på sig själv. Vissa börjar bearbeta sina brister i tidig ålder medan andra (som jag själv) börjar när man är lite äldre. När man börjar inse att alla ens brister kanske inte är sådär jättecharmiga och att man faktiskt kan må så mycket bättre om man ändrar sitt sätt att tänka.

Just nu håller jag på att bearbeta mina brister. En del är enkla att rätta till, andra är svåra och nästintill omöjliga, men vi vet ju alla att ingenting är omöjligt om man bara vill! Just nu jobbar jag med en svår sak som hindrat mig så många gånger i livet, med en kombination av stolthet.

Jag håller på att lära mig att misslyckas. Jag måste tillåta mig själv att misslyckas utan att hela världen går under. Jag tror aldrig jag gjort det. Misslyckas jag ger jag upp eller skäms. Om man gör sitt bästa kan det ibland vara nyttigt att misslyckas och få göra om. Jag tror det i alla fall och jag håller som sagt just nu på att intala mig det.

Jag- är ett ständigt arbete. Vare sig det är jag personligen, du eller någon annan. Man har alltid något att jobba på och alltid något att förändra. Hur perfekt du än må tycka att du är, att du är guds gåva till kvinnorna/männen/jorden vad det än må vara så har du någon brist. Kanske är det en av meningarna med livet, att bearbeta oss själva?



Skallebank

Usch jag ahr lite huvudvärk idag (för att gnälla själv). Jag har nu pluggat i en timme och om jag ska vara helt ärlig. Så har jag inte en jäkla susning om hur jag ska få in allt det där i huvudet. Men ja, man får göra sitt bästa. Går det åt helvete så gör det det, då får jag väl göra den en gång till inte mer med det. Å ja jag förösker intala mig själv att det är okej att misslyckas, inte er. Jag är lite av en perfektionist, och då ska man klara allt på första, annars skiter man i det. Men jag ska inte vara så tönn denna gången. Då får jag göra om, och vem vet. Jag aknske sätter den på första iaf?
Vad gör ni en måndag kväll som denna?

En skridskopromenad senare

Ja typ iaf. Jag och vovvarna var på ett annat reservat idag än det vi brukar och glada i hågen var de, men ack så försiktigt vi fick gå! Man halkade till och hela vägen var dte is, is och åter is! Men vi överlevde! Nu är vi hemma igen och jag är hungrig som en björn så jag ska äta min middag nu. Ja jag vet, det är en tidig middag men det betyder att det blir mer mat ikväll! Hihi!

Hoppas ni har en lika strålande måndag som jag har. Här i Halmstad har vi tur som har solen som tittar fram!



Mitt första pass som Indoor striding instruktör

Sådär klockan 10.00 gick det av stapeln och OJ så roligt det var! Dessutom gick det hur bra som helst, vilket kändes så himla skönt! På onsdag är det dags igen och det ser jag fram emot! Nu ska jag strax på en långtur med vovvarna innan det är dags för middag och pluggande. Hörs senare!



Idag är jag trött på ALL pessimism som fin...

Idag är jag trött på ALL pessimism som finns nära mig. Så bara var glad mot mig idag. Tack på förhand!


Sådär kära vänner, då var de dags att tack...

img_4403 (MMS)

Sådär kära vänner, då var de dags att tacka för den här veckan! Jag är rätt så trött faktiskt och av någon orsak såg jag att jag haft så mycket som 100 EXTRA besökare jämfört med hur många jag brukar. Välkomna alla nya läsare! Nu ska jag surfa runt lite innan det är ny vecka. Morgondagen börjar med mitt första pass som instruktör! Spännande! Sov så gott! Puss


I've been watching you, you've been hurting too

Ja, alla ni som har mig på facebook kan se att den mest spelade låten idag har varit : Seek Bromance med Avicii. Rent hemskt vad jag har fått den på huvudet igen. Men den är ju SÅ bra! Dessutom kan man drömma sig bort lite med den, man kan låtsas att man hittat sin drömprins och står öga mot öga och bara inser hur mycket man egentligen tycker om varandra.. Okej, jag tror faktiskt det är vintern som gör att jag tänker så mycket på kärlek just nu. Ja sånhär kärlek då :P. Men alla har vi ju våra drömmar och önskemål.

Idag blir det en lugn och skön hemmasöndag. Jag har precis käkat lite rester jag haft i frysen och kaffet är igångsatt. Antar det får bli en och annan smal kokosbolle. Nu när jag vant mig vid smaken, så var de faktiskt rätt så goda trots allt!

En helt vanlig söndag :)

img_2396 (MMS)

En helt vanlig söndag :)


Ojoj imorgon smäller det!

img_2631 (MMS)

Ojoj imorgon smäller det!


Leopard = KÄRLEK

Jo det blev kuvertväskan i förra inlägget OCH de här underbara skorna:



Hoppas i gudarna att de passar nu! Håll tummar och tår så det inte blir som med de rosa! Btw så är det handlat här: Chique

Ska jag?

Har ju varit på jakt efter en snygg kuvertväska i typ två år.. Egentligen tänkte jag mig en svart med strass, men nog fan är leopard grannare?



Dagens kärlekslåt

Lite sorglig kanske mellan varven.. men ack så fin ändå!

Hundarna har gjort tydliga signaler i en t...

img_7691 (MMS)

Hundarna har gjort tydliga signaler i en timme nu att det är sovdags och efter att ha kelat med dem i sängen en kvart blev även jag trött! Det tråkiga är att helgen snart är slut och att det är dags för allvaret på måndag igen..  Nästa helg kommer Cassie och vi har redan en del planerat! Yiha! Sov så gott!


KÄRLEK!

Ja alltså jag tror att jag behöver de här skorna.. Visst gör jag?

Jag vill ha vår och sommar!

Så kan det ju gå när man sitter och lyssnar på sommarmusik och blir sådär spontantaggad både på att festa, sola och njuta lite extra av livet! Men så är det, man saknar alltid sommaren när det är sånt här ruggväder. Idag är jag gud tacksam att han låter snön regna bort och att graderna håller sig på plussidan. Förhoppningsvis går det lite snabbare till våren då!

I övrigt har jag inte mycket att klaga på idag. Livet är rätt så bra just nu. Några små justeringar bara som ska till sen är det nästintill perfekt, ingenting kan ju vara helt perfekt och om det mot förmodan skulle vara det finns det alltid något att finslipa. Man måste ju ha en strävan här i livet.

Underbara liv och underbara längtan efter sommar!











Jag tänker SOMMAR

Är det bara jag eller får ni också smått med sommarkänslor när ni hör den här? Jag blir LYCKLIG!

Btw, äntligen är det lite plusgrader!

img_7980 (MMS)

Btw, äntligen är det lite plusgrader!


Mysigt!

img_7001 (MMS)

Mysigt!


Håret är färgat, godiset framdukat och fil...

img_9182 (MMS)

Håret är färgat, godiset framdukat och filmen igångsatt!


Vilken fantastisk lördag!

Oj vilken härlig lördag jag har idag! Sömnen är det väl sådär med, men i övrigt så gick mitt pass bra idag även om jag bara orkade köra igenom det en gång. Jag ahr varit och handlat, lagat middag och gjort efterrätten i form av kesella choklad bollar, jag tror dock inte de kan klå vanliga "feta" chokladbollar, men jag köpte lite vanligt godis till ikväll att unna mig :P Så något måste ju vara nyttigare haha!

Jag städade precis klart lägenheten och strax ska jag sätta lite färg i håret, dricksen betalade hårfärgen idag och det tackar vi för! Annars hade jag nog väntat några veckor till. Sen har jag en fantastisk ide på hur jag ska fixa lite extra vårfint med håret, men det får vänta så ni får se det sen!

Ikväll tänkte jag umgås med mina fina husdjur och kolla tv och BARA vara. Inte ofta man bara får det numer så det ska bli extra skönt!



Ska testas inom någon timme.

img_9646 (MMS)

Ska testas inom någon timme.


Jag älskar färg!

img_2104 (MMS)

Jag älskar färg!


Åter från gymmet

Idag orkade jag faktiskt bara köra passet en gång. Kroppen är trött och dessutom har jag träningsvärk i benen efter den där hemska benlåten jag satt ihop (mycket effektiv dock kan jag lova). Sen jobbade jag ju trots allt inatt och nu när jag har något att jämföra med så vet jag att kroppen alltid är tröttare dagen efter jobb. Ungefär som när man varit ute, men man slipper baksmällan, kroppen är dock ungefär lika trött...

Strax blir det duschen och därefter ska jag åka och handla lite tänkte jag. Ska försöka mig på att göra kesella kokosbollar, ingen aning ifall det är gott, men de bör ju vara en aning nyttigare än vanliga kan jag tycka. För om jag känner mig själv rätt har jag inte vidare svårt att klämma i mig alla tillslut..



Hej fina läsare! Hoppas ni sovit gott! Str...

img_1834 (MMS)

Hej fina läsare! Hoppas ni sovit gott! Strax beger jag mig av till gymmet! Hörs sen!


Sådär då var arbetshelgen klar för den här...

img_3860 (MMS)

Sådär då var arbetshelgen klar för den här veckan. Ja nattetid iaf, som jag nämnde tidigare idag så ska jag fortsätta att öva på passet imorgon. Kvällen gick hyfsat fort idag och ja man kan ju få sina suprise, suprise ibland haha. Oväntade saker inträffar alltid! Annars får jag nog säga att Halmstadborna är jävligt trevliga, kanske rätt så fulla men jur goa som helst! Det känns verkligen helt rätt att jag hamnat här. Så länge jag bor i Sverige ska jag nog bo här!


Ikväll är det jobb

img_5962 (MMS)

Ikväll är det jobb


Avstressad

Sådär då har jag hunnit med allt som hinnas med ska. Äntligen kan jag pusta ut *PUH*. Just nu står maten på spisen och couscosuen står i mickron och ja, jag är hungrig som en varg! Imorgon är jag HELT ledig, ja förutom att jag ska köra igenom passet i en timme men ändå :P. Fan vad gött det ska bli, här behöver städas så det ska jag roa mig med och därefter får jag se vad jag känner för. SKa bli ruskigt härligt!

Godförmiddag vänner! Hoppas ni sovit gott,...

img_4975 (MMS)

Godförmiddag vänner! Hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit som en kratta hela veckan men jag antar att det bara är så vissa veckor. Idag känner jag mig smått stressad, massor som ska hinnas med. Men vi hörs senare! Puss på er!


Godkväll kära läsare. Jag vet, man kan und...

img_9361 (MMS)

Godkväll kära läsare. Jag vet, man kan undra vad som hänt med mig. Lägga mig vid tolv?! Antar att allt som händer just nu gör mig trött. Men jag gillar att det händer saker! Dock ogillar jag att jag blivit världens matvrak. Och inte nog med att jag kränger skräp jag äter sent också. Måste sluta med det annars blir jag snart flodhäst. Jag tänkte mig att det kunde vara okej med godis/läsk på helgerna inget annat. Maten jag käkar är bra mat så den blir det ingen ändring på. Ja läsk är väl inte heller något större problem men ändå liksom..:) men nu ska det sovas! Natti!


Orka

Jag undrar verkligen vart min pluggmotivation tagit vägen? Alltså jag orkar fan inte. En timme och jag ahr en del kvar..blääääää! Palla? NÄ!

Inte för jag vet vad jag skulle gjort istället, men ändå! Jag vill ha saltlakrits!  Trött och rastlös verkar vara min grej för stunden, ja och att vara övermätt konstant typ men ändå småtthungrig? Jodåsåatteee...

Torsdag

Jahapp, undrar vart denna veckan har tagit vägen? Det är redan torsdag och imorgon är det helg, så sjukt! Tiden rusar iväg, fast om jag ska vara riktigt ärlig så gör det ingenting när det är sånt jävla skitväder. Jag är bara sååååå trött på vinter, kyla och snö. BLÄ! Ge mig vår i alla fall så man kan överleva lite.

Idag har jag övat på mitt pass igen, det gick lite bättre än igår och några timmars övning till sen ska jag vara fit for fight på måndag. Ska bli så roligt! Äntligen händer det något i alla fall! Sen är det fler utbildningar som väntar ;) Beach 2012 here I come!

Snart är det väl dags för mat I guess, sen blir det lite pluggande. Har jag tur blir jag klar med det som skas idag så jag kan ha lite extra långhelg! Hade varit härligt. Sen på måndag ska det börja nötas in. Förhoppningsvis;)



Såhär ser vovvarna ut när de vill till str...

img_3291 (MMS)

Såhär ser vovvarna ut när de vill till stranden.


En försenad Alla Hjärtans dag present

Till mig själv då alltså.. Jag beställde det iaf på Alla Hjärtans dag så det får bli en sådan present:



Sportbh:n är suuuper! Connie kallas den och jag garanterar er att tuttarna sitter på plats med den! Toppen är bara allmänt cool ;)

För att tala om karma

Som en del av er (ni som följt mig ett tag) vet så tror jag mycket på det spirituella, paranormala, övernaturligt ja kalla det vad ni vill. När man gör det, eller ja jag kanske bara kan tala för mig själv förstås, så tänker man ofta lite extra innan man handlar. Ja som jag nämnde igår kväll när jag la mig s är jag ju trots allt spontan hur jag än vänder och vrider på det, men när det kommer till handlingar som rör andra människor. Ofta försöker jag se till så att människorna i min omgivning i alla fall de jag bryr mig om blir så lite lidande som möjligt för mina handlingar. Jag vill inte såra någon. Även detta kan såra ibland, för sanningen kommer alltid fram på ett eller annat sätt och ibland så drar "snällheten" bara över och blir istället ett långt olidligt lidande för vissa parter. Men det är min brist.

När någon är elak mot mig så säger jag alltid att karman slår tillbaka. Det får mig att må lite bättre och jag vet att det ligger lite sanning i det, förr eller senare så får det igen det. Med eller utan karma.

Men sen kan jag inte undvika att tänka att karman ibland slår tillbaka på mig själv? Jag är inte alltid guds bästa barn och alla har vi någon gång gjort dumma saker. När en del saker inträffar får jag kanske igen för gammal ost? Det slår ju även tillbaka på oss som tror på karma, lika väl som på de som inte tror på det.

Det jag i alla fall vill komma fram till med det här inlägget är att det bästa man kan göra med livet är att behandla sina medmänniskor med respekt. I den mån det går. Var ärlig, respektera varandra och undvik att göra elaka handlingar för att du just nu är i ett oklart sinnestillstånd.

Ju äldre jag blivit ju mer har jag insett vikten av att försöka vara en god människa. Även om det ibland brister ändå så är det ju ofta tanken som räknas som man säger. Var rädd om dina nära och kära och de människor som finns omkring dig, det belönar sig i slutändan.

I säng innan tolv, inte likt mig eller hur...

img_0605 (MMS)

I säng innan tolv, inte likt mig eller hur? Men duktig är jag så det så! Som vanligt har jag tänkt mycket, sådär lite extra ni vet. Å jag kom fram till att jag förändrats så sjukt mycket i mitt tankesätt. Jag tänker faktiskt mognare, om man nu får säga så om sig själv ( å jag bestämmer att man får det). Jag tänker lite längre och på vilka konsekvenser som kan komma upp. Ja sen är jag ju vädur och det sägs att vi ska vara spontana och ibland så kommer de grodor ur munnen. Men jag syftar på saker som faktiskt spelar roll. Jag har dessutom en plan för mitt liv. Vilket jag aldrig trodde jag skulle få. Vuxenpoäng till mig om man kan säga så. Men ja min barnsliga sida finns väl också kvar. Samma barnsliga humor, samma tossideer.. Ja och ni som var med mig i lördags lär ju inte ha missat hur barnslig jag var då. Men barnasinnet ska man bevara väl, man får bara lära sig att ta fram det vid rätt tillfälle. Sov så gott vänner och tack för ni läste mitt egoinlägg ;)


Dagens soffsällskap, eller ska jag säga ma...

img_1523 (MMS)

Dagens soffsällskap, eller ska jag säga magsällskap?


Shit så varmt!

Ja tyvärr syftar jag inte på vädret ute, men guuuuud så varm jag är. Känner mig som den där stora räliga löken ingen vill sitta bredvid. Grejen är att jag inte har en aning om ifall det är jag som är ovanligt varm eller om det är lägenheten som är varm som tusan. Aja hellre för varm än att frysa.

Jag kan nu officiellt säga att jag varit duktig. Jag har läst ALLT vi ska ha läst i kursen. Sen ska några sidor till gås igenom men sen är det bara att plugga in århundradena i skallen. Känns faktiskt rätt så bra. Ibland är jag tacksam att jag tänker lite längre än vad näsan räcker. Tänk om jag behövt ta tag i allt nu? Hade fått panik då :P.
Usch ja, nej nu återstår bara myskväll faktiskt. Jag har ta mig tusan gjort chokladpudding, fast än så länge är jag proppmätt av pajen.. Så får vänta lite till! Hörs senare vänner!

Puh sikken dag

Övade på mitt pass jag ska hålla på måndag och MAAAAN vad jobbigt det är, knappt jag orkar det själv haha :P. Men med lite övning till så ska det säkert gå hur bra som helst! Jag är faktiskt lite peppad!

I övrigt har jag inte gjort sådär överdrivet många knop idag. Duschat och käkat, sen får det väl bli lite pluggande ikväll innan jag sätter igång någon film tänkte jag. Sen är det snart helg igen och då blir det jobb på fredag. Tänk vad tiden går fort va?



Aj den finnen gör ont som tusan. Den har j...

img_5603 (MMS)

Aj den finnen gör ont som tusan. Den har jag fått som straff för allt skit jag åt förra veckan.


I saw the sign, it opened up my eyes. Ibla...

I saw the sign, it opened up my eyes. Ibland har gamla hits en point med det mesta. Vissa dagar blir man irriterad bara. I övrigt är det en fantastisk dag :)


Och plötsligt var klockan halvtvå? Shit va...

img_1022 (MMS)

Och plötsligt var klockan halvtvå? Shit vart tog tiden vägen? Musik till passet är fixat och i övrigt har jag inte gjort någonting vettigt. Inte ens pluggat. Jag är svintrött, sådär överdrivet trött att man inte orkar någonting samtidigt som halsen ömmar lite igen. Sånt skit. Aja, sov nu så gott eller godmorgon antar jag att det blir för de flesta ;)


Spåkulan

Jag vet det bara är en fjantig app på facebook, men ibland kan det stämma så det är kusligt:

"Du kliver in i en sliten hiss och hjärtat bultar när du trycker på knappen. Nu börjar äventyret som förändrar ditt liv."




Bitterhet på Alla hjärtans dag?


Givetvis är det upp till var och en om man väljer att fira Alla hjärtans dag eller ej. Men efter en hel dag med gnäll och alla hata Alla hjärtans dag statusar så måste jag trots det ifrågasätta varför ni valt att HATA dagen? Man behöver inte älska den men att sitta och säga att man avskyr den eller att den är tramsig etc. Tja jo, kanske på ett sätt, för visst ska man visa sin kärlek alla dagar om året. Men å andra sidan är det väl lite mysigt att det finns en dag om året som många länder firar sin kärlek på? Och jo jag är fullt medveten om att det är butiker och dylikt som kommit på idén för att vi ska köpa mer, men å andra sidan ahde den inte funnits kvar om inte människor uppskattade den.

Allt handlar inte om att man måste ha en "bättre hälft" eller att man ska ut på dejt denna dagen. Man har ju faktiskt både vänner och familj som man älskar och som man kan visa sin uppskattning lite extra. Man kanske är så van vid att de bara finns där, men även familj och vänner behöver uppskattning lika mycket som din flickvän/pojkvän/make/maka/sambo.

Men ja, själv firar jag väl inte Alla hjärtans dag sådär speciellt i år. Men jag tycker ändå dagen är mysig och söt. Trots att jag inte har en andra hälft att fira den med. Jag tycker man ska uppskatta livets små fina saker och ta varje chans man kan att visa sin uppskattning.

Ha en fantastisk fortsatt Alla Hjärtans Dag!



What a day

Efter promenad oc hett tränngspass har jag med handen på hjärtat inte gjort sådär överdrivet mycket mer idag. Inte ens pluggat.. Föreläsningen idag var ju inställd och ja det var väl lika bra, för trött är jag än.

Ska se om jag tar tag lite i böckerna senare, ska lyssna ut musik till mitt pass jag ska köra igång på måndag! Nervöst, men det kommer säkert gå superduper! SÅ nu blir det öva, öva och öva fram till måndag!

Aja, nu ska jag laga lite paj och ge djuren mat! Hörs senare!

Alla hjärtans dag

För mig och vovvarna blev det en promenad på resarvatet i snön:)













Det fanns inga kärleksmums så det fick bli...

img_9163 (MMS)

Det fanns inga kärleksmums så det fick bli ett vaniljhjärta :)


Godmorgon och glad alla hjärtans dag!

img_7349 (MMS)

Godmorgon och glad alla hjärtans dag!


Godkväll! Jag är ruskigt trött idag... Vin...

img_4912 (MMS)

Godkväll! Jag är ruskigt trött idag... Vinter är inte bra för mig, jag blir helt slut. Det är iaf skönt att sova i sin egna säng idag. Jag älskar mina nya påslakan också riktigt härliga. Vi hörs imorgon om ni känner för det fina läsare! Natti!


Ett fotbad är nog på sin plats efter helge...

img_0362 (MMS)

Ett fotbad är nog på sin plats efter helgens höga klackar :)


Take on me

Låten är bra och videon är nog än idag svår att slå? Måndagsmusik!

Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv

Å nej jag är inte ensam eller kärlekskranken! Jag är bara fortfarande förälskad i Veronica Maggios låt Mitt hjärta blöder. Imorgon är det ju Alla hjärtans dag, det har jag helt förträngt, troligtvis för jag inte har någon hjärtevän :P. Det blir liksom lite mindre viktigt då haha. Men för att fira Alla hjärtans dag imorgon ska jag unna mig en kärleksmums eller något ;)

Idag är jag så jävla trött, det känns som om jag ska sitta och somna. Men ja. snart får jag nanna och det ska jag! Ska bli hur skönt som helst!

Nej nu blev inlägget lite tråkigt, så vi hörs sen!


Vill ha och SKA ha


Nya vinterskor :)

img_2406 (MMS)

Nya vinterskor :)


Back home!

Då var jag åter i Halmstad och det är skönt att vara tillbaka. Dessutom var jag smart nog att storstäda härhemma innan jag körde, så man slapp den här jobbighetskänslan man får när man kommer hem till ett rörigt ställe. Sweet! Ska ta det lite lugnt, gå på långtur med vovvarna och sen är det pluggande igen. Pluggeliplugg! Blä så tråkigt! Kännerm ig fortfarande sliten sedan i lördags.. Shit happends:P

Hörs sen!

Äntligen dags att sova. Min kropp orkar in...

img_4904 (MMS)

Äntligen dags att sova. Min kropp orkar inte mer, märks man börjar bli till åren haha. Kvällen har varit mysig, även om jag inte gjort något. Lite söndagsångest har det varit men det hör till :). Dagar som denna med eller utan alkoholintag dagen innan får en att tänka efter litegrann. Man kan faktiskt komma på riktigt bra och vettiga saker, det gillar jag. Det blir en sådan lättnad. En av alla saker jag kommit fram till är att det inte kommer bli någon utgång förrän till sommarn i Malmö, om ens då. Nattlivet här är katastrof. Tur man hade fantastiskt sällskap igår, tack alla för en superkväll ni är grymma! Nästa gång gör vi Halmstad. Än ömmar fötterna sedan igår. Hoppas de mår bättre imorgon. Hemfärd då, ska faktiskt bli skönt att komma hem till kära Halmstad igen. Natti!


Hej kära ni! Hoppas ni haft en fantastisk ...

img_6576 (MMS)

Hej kära ni! Hoppas ni haft en fantastisk söndag.  Min har varit bra trots lite sömn. Åt en pizza med min käre vän Ola innan jag åkte ner till mamma och pappa. Därefter har jag sussat lite framför TVn och spelat bingo :€


Hola alla tuffingar! Jag mår helt okej ida...

img_7642 (MMS)

Hola alla tuffingar! Jag mår helt okej idag, bakfyllan kickade in på McDonalds imorse så nu återstår bara lite återhämtning och en pizza kanske?


Ja sry för posen men jag tänkte iaf köra e...

img_8376 (MMS)

Ja sry för posen men jag tänkte iaf köra en favorit i repris ang. Guldbrallorna ;)


All in tonight! Här ska klackarna verklige...

img_5690 (MMS)

All in tonight! Här ska klackarna verkligen slå i taket!


Men hola! Strax dags för en tur till stan!...

img_1863 (MMS)

Men hola! Strax dags för en tur till stan! Ikväll kör vi all in!


Godmorgon!

Godmorgon!


Vilken lugn och skön dag jag haft idag. Ha...

img_5093 (MMS)

Vilken lugn och skön dag jag haft idag. Har hållt mig nere i skogen hela dagen! Ibland behövs det också. I övrigt så känns det idag som att en del saker gått lite överstyr. Jag är skojfrisk och man får gärna skoja med mig men när man börjar bli långdragen och dryg kan man fara och flyga. Är man dessutom trög och inte fattar när det är läge att lägga ner, ja då kan man också fara och flyga. Saker och ting blir för mycket bara. Sånt orkar jag verkligen inte. Inte någonstans.


Trött tjej som tusan idag..

Trött tjej som tusan idag..


En trött Alice framför tvn :)

img_9033 (MMS)

En trött Alice framför tvn :)


I know we got this pumpin!

Nej inte idag, men imorgon kör vi all in! Ooooh yes!

Följde med pappa på en långtur med hundarna idag, kallt så fingrar och tår domnade. Tog mig nog en halvtimme att få dem uppvärmda här inne. Fyfan! Önskar att våren kom nu tack!

Ikväll blir det lugnt härhemma. Bra musik, lite tv med familjen etc. En fantastisk fredag med andra ord!

Vad gör ni idag?



Såhär road är jag idag. Tur man snart ska ...

img_4778 (MMS)

Såhär road är jag idag. Tur man snart ska få lite frisk luft. Förhoppningsvis fungerar hjärnkontoret lite bättre efteråt!


Jag är lite uppstressad och kan inte somna...

Jag är lite uppstressad och kan inte somna.. Har varit trött och rastlös på samma gång hela veckan. Beror säkert på att jag inte tränat som jag brukar, jobbigt är det iaf. Insomnia, insomnia och lite mer insomnia på det. Ska samma Twitter lite till så kanske jag somnar, FB spammen är förbrukad för dagen.


Sådär då var det faktiskt dags att sova so...

img_7125 (MMS)

Sådär då var det faktiskt dags att sova som vanligt. Av någon märklig anledning känns det som om det är det enda man gör, gå och lägga sig. Jag har ont i näsan.. Den är torr av all nässpray jag använt för att den är snörvlig. Skit. Idag bestämde jag mig för en sak, och det känns faktiskt bra. Jag brukar ju prata om att man ska våga och då får jag göra det själv också. Om det går bra eller ej kan man aldrig veta men jag håller er uppdaterade! Sov gott!


Grenade

Jag har postat den tidigare men den är ju så himla bra än!


Såhär en torsdagsnatt

Jag antar att det snart är dags för sängen, ska ju plugga imorgon också och sedan tar jag lite helg.. Ja lite iaf, liiiiite plugg på lördag innan utgången som är planerad! Ruskigt taggad, det var ju ett tag sedan jag faktiskt var ute och festade! Jobbat har jag gjort såklart, men inte festat, festat på riktigt. Härligt värre ska det bli iaf!

Känns som om det blir mycket festande den här månaden, men det kan gott behövas! Blir Halmstadsäventyr de kommande helgerna. But we like it :)

Nu är jag nannig i tittorna :). Men framme...

img_0617 (MMS)

Nu är jag nannig i tittorna :). Men framme hos pappa nu iaf :)


Hårkuren fingerade faktiskt hyfsat bra. Hå...

img_1822 (MMS)

Hårkuren fingerade faktiskt hyfsat bra. Håret känns mycket bättre :). Nu ska jag promenera en runda med fluffbollarna, sen blir det nog Skåne ;)


Ska vi göra något äckligt?

Som min kära vän Cassie sa, man förstår innebörden av äckligt när man ser killen som dansar i leggings och platsåkor ;)

Paus

Godmorgon eller godmiddag kanske man ska säga. Hoppas ni sovit gott! När jag väl somnade efter sockerchocken sov jag hur gott som helst. Skulle precis sätta mig med böckerna men kom på att jag faktiskt ska unna mig en pluggfridag idag. Jag har ändå planerat in att plugga på lördag förmiddag innan en fantastisk utgång i Malmö, och helgen är egentligen pluggfri.. Så vi gör så.

Ska fixa en hårkur och städa undan här lite. Lyssna på bra musik i högtalarna jag fick efter mammas flytt. Åka med hundarna och om jag inte blir för seg så blir det nog Malmö ikväll. Men vi får se. Ingenting är bestäm, och ärligtalat känns det skönt att inte ha bestämt något helt hundra. För en gångsskull.

Hörs senare!



Dags att säga god natt igen då. Jag är trö...

img_5818 (MMS)

Dags att säga god natt igen då. Jag är trött som en gris, samtidig som jag har sockerchock från godispåsen tidigare och nyser ikapp med mig själv. Så kan det vara. Kvällen har varit helt okej, även om tankar snurrar runt i knoppen. Ibland lite för mycket, nackdelen med att vara en tänkare. Fördelen är att man mellan varven försvinner in i sin egen värld och mår så jävla bra. Sleep tight!


Keddy är en riktig kelegris idag!

img_3197 (MMS)

Keddy är en riktig kelegris idag!


Nya stövlarna! Jag åkte för att köpa godis...

img_3111 (MMS)

Nya stövlarna! Jag åkte för att köpa godis och kom hem med dessa.. Andra paret låga stövlar jag någonsin äger. Jag är nöjd!


Godissug!

Nyss hemkommen från stan och guuuud vilket godissug jag har idag! Självklart glömde jag ju plånboken när jag skulle iväg innan så jag kunde inte löpa med mig något gott hem :(. Snacka om i-landsproblem, sen är ju frågan om man ska orka ta på sig igen för att gå in och handla?

I övrigt är i-landsproblem nr två att jag inte tränat sedan utbildningen i söndags. Kroppen orkar inteo ch halsen får för sig att ömma om kvällarna. Suck. Kanske får satsa på en vilovecka?

Min tur att gnälla lite nu ;)

Onsdag

Usch vad jag är seg idag. Jag är påklädd och ska strax eller ja om drygt en halvtimme köra in till stan för utvecklingssamtal :), känns nästan som om man går i högstadiet igen haha! Men det ska bli trevligt att komma ut lite. Har mestadels suttit hemma idag. Försökt mig på att plugga och jo jag ahr varit duktig 3 timmar har jag suttit och strukit under och försökt lära mig saker, men jag ska erkänna att det gått trögt. Fortfarande ingen motivation.

Har funderat en del både igår och idag. Ibland blir jag så irriterad på folk, men mest på mig själv. Jag måste lära mig att inte svälja allt med hull och hår för tillslut samlas det till en enorm hårboll som måste ut, ungefär som en katt som spyr upp sin hårboll. Mindre trevligt med andra ord.

Aja, lite Veronica Maggio innan jag kilar!



Såhär glad är jag just nu. Igen mer engels...

img_0565 (MMS)

Såhär glad är jag just nu. Igen mer engelsk kultur för idag :)


Jeansskjortan är ett av mina hittentills b...

img_1064 (MMS)

Jeansskjortan är ett av mina hittentills bästa köp i år 50 spänn :)


Motivationen?

Inatt sov jag som en prinsessa, och det är sällan jag somnar innan klockan slagit tolv, men av någon märklig anledning så lyckades jag faktiskt igår! Jag tror kylan tar på kroppen, jag är allmänt trött hela tiden numera så våren är mer än välkommen nu tack!

Tröttheten gör också att jag tappat pluggmotivationen.. Inte alls sugen på att sätta mig med böckerna, och ändå har jag gjort det lite både igår och idag. Men som jag försökt (och försöker) intala mig själv så är det bara att bita i det sura äpplet. Jag kör på en timme, pausar i en (ibland två) och sen på det igen.

Nu ska jag plocka undan lite här innan hjärnkontoret ska få jobba lite till. Vi hörs sen!



Idag har jag varit trött som tusan. Men oj...

img_2718 (MMS)

Idag har jag varit trött som tusan. Men oj så bra jag mått inombords sådär extra ni vet trots att halsen känns smått irriterad. Den senaste timmen har jag tänkt en hel del. Inte för att det hör till ovanligheterna precis, men ändå. Jag har sagt det många gånger före både här och till mig själv men det bör sägas igen. Man måste våga chansa för att vinna. Så är det, och. Ibland är det obehagligt eller skrämmande men en del saker ordnar inte sig själv. Jag måste våga.


Dags att kolla på House )

img_3806 (MMS)

Dags att kolla på House )


Jag följer med dig hem ikväll

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll


Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv

Jag vet inte hur det är med er, men varje gång jag får en ny favoritlåt, som i det här fallet är Veronica Maggios låt Mitt hjärta blöder (kolla inlägget nedan för att lyssna), så får jag alltid ett favorit stycke. Ja som ni kanske förstår/vet så är ju detta med i låten och jag har fastnat för det. Kusligt ibland så mycket känslor texter kan ha. Men det är väl kanske också därför jag älskar musik så mycket som jag gör. Artisten/låtskrivaren uttrycker sin konst, öppnar sitt hjärta och bara låter alla ta del av vad han/hon känner. Fantastiskt.

<3


Nejdå jag har inte fått gulsot. Jag är så ...

img_7207 (MMS)

Nejdå jag har inte fått gulsot. Jag är så trött idag så jag tyckte jag kunde unna mig en gul ginseng ansiktsmask och en hårkur. Såhär vacker är man då..


Ska bli mysigt att krypa ner i helt nya sä...

img_2877 (MMS)

Ska bli mysigt att krypa ner i helt nya sängkläder ikväll!


Tom på energi

Jag är fortfarande på bra humör men OJ vad jag är slut i hela kroppen. Ingen energi till någonting och magen kurrar som aldrig förr! Blir nog en lugn kväll idag också, även om jag borde ta tag i fler saker så orkar jag inte. Om orken kommer tillbaka ikväll så kanske, men annars får det bli senare i veckan.

En helt random sak, raggsockar verkar vara grejer just nu. Äger inga själv, men ändå!



Tisdag

Jaha då var föreläsningen för den här veckan över. Idag fick jag lära mig varför jag blev kallad Madame när jag avr i London, jag blev nästan lite förolämpad från början men det visade sig att det har med "klass skillnaderna" att göra.
I övrigt så är jag på bra humör idag även om jag är lite nannig i tittorna. Som vanligt med andra ord..   Dagen började bra och när jag skrapat klart rutorna imorse och satte mig med iskalla händer i bilen så spelades Aha-take on me jag kunde inte låta bli att le och faktiskt tänka på vilken konstigt och charmigt liv jag lever. Jag glömmer bort det ibland, men ja jag har egentligen ingenting att klaga på som det ser ut just nu. Ibland händer udda saker mig och det är just de där små sakerna som får mig så jävla glad och nöjd med livet. En del saker har jag drömt om sedan jag var liten.. Detta innebör ju givetvis att om man önskar det tillräckligt mycket så slår det in ;)
Ha en härlig tisdag!

Sådär skolan avklarad för idag!

img_6098 (MMS)

Sådär skolan avklarad för idag!


Kvällens sängsällskap. Det är så härligt a...

img_6200 (MMS)

Kvällens sängsällskap. Det är så härligt att ha djuren hemma igen! Man slipper sova ensam och man har väldens bästa sällskap hela tiden! Imorse när jag vaknade hade jag Keddy på vänster sida om mig i sängen och Pink raklång längst armen på min högra sida. Mysigt! Imorgon ska jag till skolan, sen plugg och träning samt långpromenad på det. Fullt ös! Åh dessutom längtar jag till utgången med mina fina tjejer på lördag! Jag vill ha helg nu! Sov gott vänner!


Söt?

Jag är lite sugen på den, såg den i butik i helgen.. H&M:s vårkollektion är faktiskt rätt vacker och färgglad! Me like!

Våren, hallå?

Värmeljus är så himla mysigt! Det blir lite kvavt härhemma men med tanke på hur jäkla kallt det är ute så tror jag faktiskt inte att det gör någonting!
Idag har jag vårlängtan! Jag är så trött på isen som ligger tjockt på gatorna och som man nästan står på huvudet av! Jag är trött på att klä på mig och se ut som en michelingubbe och blää! Jag vill ha vår, sol och doften av nyklipptgräs. Men ja det är bara februari än.. Men jag hoppas, hoppas, hoppas den kommer tidigt i år!

Lite kvällsskaffe inför lite mer pluggande..

img_9417 (MMS)

Lite kvällsskaffe inför lite mer pluggande..


Ice ice baby

Jag tar tillbaka att jag sa att det inte var kallt idag. Det är SNORkallt! Men vovvarna och jag är nöjda efter en timmes promenad i kylan!
Givetvis hamnade vi på Eketångas naturreservat idag igen..

Jag försökte fastna på bild..det gick typ såhär..

Så söt, någon som lämnat den i ett träd vid havet!










Snaaaaaaaark!

Idag är det måndag, Jag är fortfarande trött i knoppen även om jag sovit 9 timmar. Men sen är det ju även måndag vilket innebär åter till pluggande och vardag. Blä! Jag är så trött på alla Brittiska krig att jag kan kräka. Men så är det! Bara att bita i det sura äpplet!

Lite paus, på det igen och sen ska jag ta mina fina vovvar på en långtur, blir nog reservatet idag! Woho!

Over and out!



Då har man precis krypt under täcket med s...

img_0700 (MMS)

Då har man precis krypt under täcket med sina nyrakade ben! Det är så mysig känsla att bara glida ner under täcket när benen är lena och mjuka, inget rafsande i täcket! Det gillas! Antar att jag kommer sova som en sten inatt, om inget annat hoppas jag på det iaf! Imorgon är det en dag av pluggande och återställande av sovrum. Allt som stod i hallen tidigare har flyttats in i sovrummet nu när hantverkarna var här. Men eftersom de är klara tänkte jag flytta ut möget så man trivs härinne, dessutom för att lyxa till det lite extra så beställde jag nya sängkläder som jag hoppas kommer i veckan! Mår dåligt av att se mitt gröna fula underlakan. Man vill gråta en skvätt när man ser det.. Så ja fulltulle tomorrow! Natti med er!


Drömmar

När jag ändå sitter och är lite filosofisk och lite mer givmidl på tankar och funderingar på märkliga saker och ting så kom jag att tänka på det här med drömmar. Jag har drömt rätt mycket den senaste veckan och sovit oroligt och kanske är det därför jag kommer ihåg dem. Normaltsätt brukar jag inte minnas mina drömmar om inte något särkillt inträffar under dagen som får mig att minnas.

Den här veckan och ja eventuellt lite förra så har jag drömt om en särskilld person. Jag minns aldrig sambandet eller vad den här personen gjorde i drömmen, men jag vet att den var med för jag kan se bilder och uttryck i personen i minnet. Den här personen kommer lite då och då och ja jag vet inte om det har att göra med att jag mellan vavrven kommer att tänka på personen eller om det finns någon annan orsak till att personen kommer i drömmarna?

Jag kan ingenting om det här med drömtolkning men det faschinerar mig, även om jag faktiskt inte är säker på att jag tror på det. Mycket paranormalt och aliensliknande saker tror jag på, men jag är inte alls säker på det här med drömmar. Jag vill gärna tro att allt man drömmer har en mening eller att det är saker som ska/har utspelat sig, men å andra sidan drömmer man så himla mycket om nätterna (som vi inte minns) att i så fall skulle vi redan ha fått vårt liv förutsett?

Fast sen om man vänder på det så tror jag absolut på ödet. Jag tror att saker och ting sker av en orsak, och då är ju livet redan förutbestämt? Ja jag vet inte, allt sånt här är så märkligt. En del saker är riktigt kusliga. Tänk att saker och ting kan stämma så bra, men om det är en slump det får vi väl aldrig veta.

Men om någon är duktig på drömtolkningar eller dylikt så får ni gärna höra av er till mig på [email protected], jag har lite frågor till er :). Ja eller om ni bara vill diskutera, det går även bra i kommentarfältet såklart!



Den där söndagen..

Söndagar är ofta relativt mysiga. Ja i min mening i alla fall, men det är också den dag tillsammans med måndag då man har som starkast ångest inför saker och ting. Vad man ska göra i veckan, vilka problem man borde ta tag i, man kommer på alla de saker som är mindre bra med livet och vad man saknar, eller ja MAN gör kanske inte det men JAG gör.
Fredagar/lördagar är för mig, de bästa dagarna i veckan. Man har varit igång hela veckan, man får ett litet break för att rensa tankarna och man kommer på hur otroligt fantastiskt liv man har, vilka underbara vänner man har och fantastisk familj.
Ja jag kanske är konstig, men jag har börjat känna igen mönstret efter snart 24 år.

Livet ska vara lagom, för det är bäst. Man kan inte vara helt nöjd med allt i livet, då finner man inga nya utmaningar att uppna och går miste om en massa erfarenheter och upplevelser. Vissa upplevelser är mindre bra medan andra är fantastiska och gör livet så mycket mer värt att leva. Med det sagt menar jag inte att allt i livet kännas ruttet och trist heller, men jag tror inte det finns många människor i världen som inte har något ljus i sitt liv att tänka på de där trista och jävliga dagarna.

Jag tror bara vi är mindre bra på att faktiskt inse vilken tur just VI har. Alla har vi något att glädjas över. Jag själv är expert på att se saker och ting svart, men jag jobbar på att få se det vitt. Jag finner fler och fler ljusa saker för varje dag som går. Visst är det fantastiskt?



Jag borde nog sluta kolla på kärleksfilmer...

Jag borde nog sluta kolla på kärleksfilmer, man önskar att livet var som en vacker film!


Söndagsmys för mig och husdjuren idag!

img_9990 (MMS)

Söndagsmys för mig och husdjuren idag!


DÅ tar jag helg!

Snacka om en vecka med fullrulle deleux. Jag har lärt mig att mitt liv fungerar såhär; Antingen så gör jag ingenting, har tråkigt, blir deppig, ilsken etc.. ELLER så har jag full rulle med allting att jag knappt hi8nner stanna upp och andas! Jag föredrar det sistnämnda alternativet, jag ÄLSKAR att ta mig an nya utmaningar i livet och när man har fullt upp händer det också så mycket nya saker och hela tiden skapar man sig nya erfarenheter och tar sig an nya utmaningar! Kan man annat än älska det?

I helgen har jag jobbat som croupier på Bulls och James här i Halmstad. Det gick superbra öven om jag inte är van vid den typen av dygnsrythm längre. Mamma har varit på besök och ja för det mesta har vi tagit det lugnt, mamma fick ett städryck så nu ser man knappt att hantverkarna varit här i två veckor!

Idag var det tidigt personalmöte, ellerj a vid 11.00 och för drygt en timme sedan kom jag hem från utbildning på gymmet som Indoor stride instruktör. Nu jävlar ska det brännas ännu mer fett och jag ska se till att få ihop ett ruggigt bra pass! Mitt mål är att jag ska köra mitt första pass inom två veckor! Heja mig!

Det som blivit lite lidande den här helgen är plugget, det finns inte en chans i världen att jag orkar plugga med en bart 9 timmars sömn sedan i torsdags.. No way. Jag får vara extra alert imorgon! Nu är det officiellt helg för mig och imorgon ska det bli en rejäl sovmorgon!



Godmorgon! Japp, jag är redan uppe och hop...

img_9040 (MMS)

Godmorgon! Japp, jag är redan uppe och hoppar. Jag förstår det inte riktigt själv, men så kan det vara. Möte om två timmar, utbildning vid tre och tanken var att det skulle gå in någon timme plugg. Vi får se hur aktiv min hjärna är efter allt, få timmars sömn för hela veckan.. Not good!


Då låg man äntligen nerbäddad i sängen för...

Då låg man äntligen nerbäddad i sängen för att få ett par timmars sömn innan personalmötet imorgon. Kvällen har varit bra på jobb, det hände väl inte sådär överdrivet mycket men man kan inte förvänta sig så mycket i februarimånad. Aja, nannedags det blir snart kortslutning i hjärnan. Natti!


Strax dags att bege sig till jobb! Hoppas ...

img_0466 (MMS)

Strax dags att bege sig till jobb! Hoppas ni har en fantastisk lördag :)


Lördag

Hola chicos!
Shit det är redan lördag och jag vet inte riktigt vart veckan har tagit vägen? Pluggande och tränande kan jag tro, men annars? Mamma och jag är extremt sega, jag ahr inte sovit speciellt många timmar och jag ska jobba ikväll också. Tar ett tag och vänja sig tillbaka med det där att jobba natt, även om jag inte ska göra det varje helg så..

Mamma och jag ska strax ta oss en tur till Halmstad city för en liten flukt, sen blir det till att laga mat och lata oss lite tills jag ska iväg och jobba. Mysig lördag helt enkelt!

Ja btw, om ni undrar varför bloggen är lite halvdöd så beror det på att mamma okuperar datorn när hon är här uppe. Hon har blivit helt tossig med sitt spelande på facebook.. Aja, nu vet ni!



Favoritbyxorna är äntligen funna!

img_5736 (MMS)

Favoritbyxorna är äntligen funna!


Fy fan säger jag bara. Jag vill inte bo i ...

img_0682 (MMS)

Fy fan säger jag bara. Jag vill inte bo i kyla mer.    Måste ta tag i livet och flytta till varmare breddgrader.. Kvällen gick bra, första dagen på nygamla jobbet. Inte speciellt mycket spelande men ja I'm back in business :). Btw, jag längtar som tuuuusan till utgång nästa lördag! Tur det är i Skåne som är några grader varmare än Halland. Sov gott!


Fredagslyx! Kärleksmums och kaffe efter en...

img_3843 (MMS)

Fredagslyx! Kärleksmums och kaffe efter en god middag! Mys framför tv:n med mamma och husdjur innan jag ska jobba :)


Världens bästa sällskap



Ni som följt mig ett tag kan inte ha missat att jag har en(ibland två) hundar och en katt som jag bor tillsammans med? När jag flyttade upp här till Halmstad så fick givetvis mina finaste husdjur följa med upp! De trivs minst lika bra här uppe som jag gör, jag tror till och med att de trivs lite bättre här uppe!

Man får så mycket tillbaka av sina husdjur, så mycket, mycket mer än vad du ger dem. Det är helt fantastiskt! Det är verkligen villkorslös kärlek!

Det bästa jag gjort i mitt liv är att skaffa husdjur. Kola fick jag som bebis när jag bodde hemma och var 16 år gammal, tanken var att det skulle vara mammas lilla bebis. Men av någon orsak valde han mig till sin lilla matte och sedan dess har det varit han och jag. Kola är idag 7 år gammal.

Pink är yngest av alla husdjuren i familjen (2 collisar hos pappa, 2 kleinar och 1 katt hos pappa) och blir 3 år nu till våren. Henne skaffade jag för att en av mina vänner skulle skaffa katt och givetvis ville jag ju också ha en söt liten tjej. Så ja sådär hamnade hon hos mig.

Sen är det ju som ni kanske förstår så att jag har haft djur hela livet och att vi alla är lika glada för djur i familjen. Vi har ju en del tillsammans som sagt. Har ni några husdjur ni vill berätta om?



Äntligen är köket klart!

Efter att ha levt en vecka i missär, damm och röra så är köket äntligen färdigt! Givetvis mycket snyggare än tidigare! Sista killen var precis och kopplade in min bästa vän diskmaskinen så nu är här nästan fint bara sådär! Loveley! Ska lägga upp en bild när här är avdammat och HELT städat!

Jag har pluggat klart för idag, även om det var svårt när man hörde sågande och grejer, men det gick! Nu inväntar jag bara mamma och husdjuren så vi kan mysa lite innan jag ska iväg och jobba! Givetvis stannar ju mamma, så jag behöver inte ha dåligt samvete för att djuren är ensamma hemma! Härligt!

Hörs senare vänner!



Såhär har jag nästan känt det hela dagen. ...

img_3019 (MMS)

Såhär har jag nästan känt det hela dagen. Trött och olustigt! Men imorgon är en ny dag, lite plugg på dagen och på eftermiddagen kommer mamma med mina fina djur! Som jag saknat dem! På kvällen ska jag köra mitt första arbetspass i Halmstad. Ska bli spännande :). Nu ska jag läsa horoskop och min vädursbok lite. Hörs imorgon!


Dumma vinter!

Usch vad jag tycker illa om kylan och snön! Jag är nog trots allt inte skapad för sådanna här klimat, synd bara att det nästan tagit 24 år att inse det. Men bättre sent än aldrig?

Just nu längtar jag efter lite värme, slippa vinterjackan och vinterskorna. Att få använda alla femtioelva par sandlatter i olika färger och höjder, att gå i tunna jackor/kavajer/trenchcoats och att få dofta den underbara våren! Usch vad jag längtar! Ännu mer längtar jag till mitt och Cassies London besök, guuuud vad jag vill dit! Det tragiska är att jag blir ett år äldre när vi är där, men skit i det då har vi bara en bra orsak att festa till det en av dagarna haha. Jag vill inte bli äldre nu..

Men men, ja våren är i alla fall välkommen som fan! Hoppas den kommer snart!




Zodiacs

Jag vet inte hur ni är men som ni säkert märkt, iaf ni som följt mig några månader, så är jag väldigt förtjust i det här med horskop, stjärntecken och ja lite hokuspokus överhuvudtaget! Men som sagt horoskop har jag heeeelt fått på huvudet! Dagens höjdpunkt blir alltså att läsa alla de tio olika sidorna där jag kollar hur dagen/månaden/året ska bli. Många gånger stämmer det såklart, men en del gånger är det ju rakt upp åt väggarna. Men å andra sidan kan det ju inte stämma in exakt på alla, eller hur?

Enligt horoskop och spådomar på olika sätt och vis så ska jag ha ett fantastiskt 2012, på en sida stod det till och med att man troligtvis upplevt några av de tidigare åren som gått som jobbiga och olycksamma.. Men att det ÄNTLIGEN var dags för ett extremt lyckosamt år! Jag hoppas och vill och det KOMMER bli så! Man måste ju tänka positivt, och jag tror ju som sagt att detta kommer bli mitt år, på alla sätt och vis!

Det känns av redan nu att 2012 kommer bli bra, om än ett arbetsamt år eventuellt. Men ja man ska jobba för att vinna, eller hur säger man? Vad tror ni på? tror ni också på horoskop, spådomar etc etc? Jag vill veta, så berätta för mig!

Snark

Trött och åter trött idag. Jag sov kanske för länge? Omoitverad att plugga dessutom, totalt! Men bara två timmars plugg kvar sen får det vänta tills imorgon och sen kommer mamma och världens bästa husdjur imorgon! De är alla efterlängtade!

Julmust

Igår när jag var och handlade hade jag Ola i headsetet samtidigt, av någon märklig anledning hade jag plockat ner en julmust i korgen? Hur som helst så är jag glad idag att jag köpte den, fan vad gott det kan vara ibland! Dock sitter jag och funderar på om det ska bli lite godis till idag.. Jag har inte bestämt mig än. Men jag behöver kanske sockret för att vakna till liv idag, jag är trött och matt!
Gnäll, jag vet ;), men jag får!

Prestationsångest

Efter en smärre panik efter förra inlägget var jag tvungen att lugna ner mig lite och ta mig en promenad. Prata med mina föräldrar och fundera. Jag skulle göra lära mig att ta livet med en klackspark , uppenbarligen gick inte det så bra. Jag har panikat i två timmar eftersom jag kom på att mitt sätt att plugga (vilket förvisso gör att saker och ting går in) tar på tok för långtid. Jag ska nu försöka återgå till min fantastiska studieteknik i gymnasiet, läsa, läsa och stryka under. Går det åt helvete så gör det det. Då gör man om, eller hur? Å ja jag intalar nog mig själv det här mest..

Jag MÅSTE lära mig att ta livet med en klackspark, jag måste lära mig att ta livet med en klackspark, jag måste lära mig att ta livet med en klackspark, jag måste lära mig att ta livet med en klackspark!

Det här ska jag intala mig varje dag, så kommer allting bli lättare. Prestationsångest är ett helvete, och att man dessutom är RÄDD för att misslyckas gör inte saken bättre. Mysslyckas jag brukar det resultera i att jag hellre struntar i det, visst är det tramsigt? Men ja sån är jag, men vissa saker måste man ändra med sig själv och det är nog dags nu.

Ska unna mig någon timme till utan att plugga så jag lugnar mig ordentligt. Så saker kanske går in och jag inte stressar upp mig. Nästa nyårslöfte får bli att låta bli att stressa upp mig. Jag kommer dö tidigt annars!

Dags för lite Lidl baguettes!







It's kinda funny

Oj vilken härlig sovmorgon jag haft idag! 9,5 timmes sömn behövdes nog med allt pluggande, tränande och ja allt helt enkelt! Skönt! Är fortfarande smått groggy i knoppen men om drygt en timme tänkte jag börja plugga lite igen, så det sätter sig. Mycket information att ta in på samma gång! Jag är redan lite stressad, för det känns som om jag ligger back. Så tramsigt, men så är det iaf!

Ska försöka ta mig ut och gå en promenad senare idag. Solen skiner och man behöver lite dagsljus, man kan ju inte sitta inne en hel dag, även om det är -10 grader här just nu. Usch!

Hörs senare vänner!



Hallå, kolla så fint kök jag har nu!

img_2600 (MMS)

Hallå, kolla så fint kök jag har nu!


Godmorgon! Så skönt jag har sovit, det beh...

img_0453 (MMS)

Godmorgon! Så skönt jag har sovit, det behövdes!


Ibland ser jag ut som the ring flickan.. T...

img_9020 (MMS)

Ibland ser jag ut som the ring flickan.. Typ på den här bilden som är tagen för fem minuter sedan. Aja hoppas ni kan somna efter att ha sett den! Äntligen ska jag få nanna och sova ut ordentlig! Ska bli fantastiskt skönt! Skulle givetvis inte förvåna mig om jag vaknar supertidigt bara för det. Nu ska jag kolla horoskop och dylikt innan ögonen slocknar. Gonatt!


Skirllexzied

Jag räknar ner till det är dags att se Skrillex i dk, Jockes fel att jag kom på det :P


Onsdag

Vilken lååång dag det varit idag! Jag var uppe med tuppen, typ kvart i sju för att få i mig lite frukost och vakna något sånär till liv innan det skulle kaklas här hemma! Jag ahr faktiskt en jäkligt snyggt kök just nu! Det är jag tacksam för, så lite för lite sömn kan det nog ha varit värt. Dessutom har jag ju fått pluggat en del så det är säkert bra! Men imorgon ska jag sova ut!Woho!

I övrigt så har gymmet gått bra, dock gillar jag inte att det är så kallt här uppe att håret fryser ihop.. Stort minus till Halmstad för det! Men förutom det och pluggande så var jag i stan och fikade himla trevligt! På hemvägen unnade jag mig en liten godispåse, som lillördag. Jag jobbar ju trots allt hela helgen så jag kunde unna mig det idag tyckte jag!

Nu ska jag sboka vidare ;)

Sådär hemma till ett nykaklat kök! Här är ...

img_1061 (MMS)

Sådär hemma till ett nykaklat kök! Här är verkligen superfint, och killen som lagt det är jättetrevlig och duktig! Har tränat, pluggat och käkat. Ska snart äta igen och plugga en timme till, sen ikväll blir det en kvällsfika i stan. Myspys!


Trög

Idag är hjärnan sjukt trög. Jag läser in det vi ska ha föreläsning på nästa vecka, men shit frågan är om speciellt mycket går in? Anja det är bara att köra vidare, något ska väl fastna iaf. Ja jag tänkte gnälla lite, jag får det med bara drygt fem timmars sömn. Jag längtar till lördag, pluggfri dag!
Jag pratade med bästa Arlinda igår! Till min stora glädje ska vi vara nere i Malmö samtidigt nästa helg igen! Wiie, det är redan bestämt att vi alla tre töser ska ses och jag och Arlinda bestämde att vi ska ut på lördagen, vi ska försöka lura med oss Cassie fast hon ska jobba ;) får se om vi lyckad! Jag hoppas! Ja så nu längtar jag ännu mer ner till Malmö! Fast inte till skjutandet, var rädd om en snälla vänner! Håll en inne om kvällar och nätter!!1

Dödsskjutningar och sprängningar, Malmö va...

img_8701 (MMS)

Dödsskjutningar och sprängningar, Malmö vad händer? Skönt att man kommit därifrån!