Världens bästa föräldrar

Glömde ju berätta att när jag var hemma hos pappa igår kom vi på att jag heeelt glömt bort att besiktiga min bil! Iiih! Idioti av mig men jag har varit orolig att den inte ska gå igenom av olika anledningar.. Meeen jag trodde ju inte där hade blivit körförbud på den. Givetvis har det ju det och det innebär också att jag varit olaglig i snart en halv månad. Som sagt idioti av mig...

Men eftersom jag har världens bästa föräldrar, så fick jag låna med mig en av pappas bilar hem till Malmö. Å sen ska de besiktiga min bil i Svedala idag! Visst har man väl underbara föräldrar?! Tack så mycket för ni finns ni är bäst <3 på alla sätt och vis!

John får jag inte heller glömma som åkte ner till Ljunghusen igår eftermiddag för att hjälpa till att fixa det som saknades på bilen! Tusen tack älskling, det uppskattas verkligen!

Jag har nog de absolut bästa runt omkring mig just nu och det känns så underbart! Jag glömmer visa min uppskattning för er ibland men ni ska veta att jag alltid uppskattar allt ni gör för mig. ALLTID!

Kärlek till er nära och kära!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0