Take me to heaven

Sitter just i detta nu och lyssnar på Krewellas Play it Hard.. Ruskigt bra faktiskt så om ni inte lyssnat in er på dem och gillar Dubstep så har ni något där.. Ganska snällt men ändå =)! 
 
Är lite seg idag, grått och regnigt nere i Skåne just nu. Fick dock lite sol på mig tidigare idag när jag satt och plugga så jag ska minsann inte klaga ;)! 
 
Dagen har varit bra so far, mer mys väntar snart! Är faktiskt glad jag åkte ner de här dagarna även om det inte varit så länge, ibland behöver man lite extra tid med familjen, det känns!
 
Satt och filosoferade lite i regnet innan idag och kom fram till att jag äntligen landat och blivit mig själv igen. En fantastisk känsla! Jag är mig själv igen och den känslan man får när man insett det är harmoniskt. Jag har bra dagar och jag har dåliga dagar, precis som alla människor men när man bestämmer sig för att släppa på vissa saker och sluta bry sig så mår man som bäst (och ja jag säger det idag för just idag känns allt bra :P, jag kanske inte instämmer imorgon eller i slutet av veckan det kan man ju aldrig säkert veta med mig haha) !
 
Sitter och spanar in en grymt snygg skinnjacka..en turkos sådan.. Men jag borde inte för jag har totalt nio skinnjackor redan.. mene ingen som är turkos. Om jag känner lika starkt för den i helgen så kan jag överväga att köpa den, eller?! Ja så säger vi! Känns sådär lagom bra att diskutera med sig själv på en offentlig blogg men det är jag i ett nötskal!
 
Ska bara spana på den lite till :P

Kommentarer
Postat av: Inna

Är skinnjackan från HM?? :D Jag tror jag såg nån turkos jacka när jag var där igår... :)

Svar: Nej den är från Only, men jag ska ju garanterat spana in den på H&M för den lär ju vara billigare :P
Alice ♥

2012-07-31 @ 00:13:58
Postat av: Inna

Ok, jag bara undrade :) Fast den jag såg var typ i mocka tror jag. Men turkos var det iaf!! ;P Ses imon! <3

2012-07-31 @ 23:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0